lørdag den 10. januar 2015

Håndbold-VM - astrologisk opvarmning


Nu, hvor VM i håndbold starter i næste uge, er det en god idé at kigge lidt på vores nye landstræner Gudmundur Gudmundssons horoskop for at se, hvad vi kan forvente af vores landshold. Da alle landshold i VM-turneringen spiller på udebane (undtagen Qatar), kan man ikke så godt bruge et øjeblikshoroskop for kampens start. Her skal man nemlig bruge et ude- og et hjemmehold.
I holdsport er træneren meget vigtig og tegner på en måde hele holdet. I det gamle Kina brugte man talemåden: Som kejseren, så riget. Dette horoskop sammen med spillernes kan give et nogenlunde retvisende billede, men vi skal huske, at vi mangler fødselstider på samtlige.
Gudmundur Gudmundsson er født den 23. december 1960 og tiltrådte som landstræner den 1. juli 2014, hvilket var et kritisk tiltrædelsestidspunkt med (den stadig aktuelle) Pluto-Uranus-spænding og en stationær Merkur som først begyndte at gå direkte ud på eftermiddagen den 1. juli 2014. Han startede da også i sit job med at arbejde med sproget (Merkur) på et dansk sprogkursus, for bedre at kunne kommunikere optimalt med sine spillere.
At starten på landstrænerjobbet med Pluto-Uranus-spændingen i tiltrædelseshoroskopet må have været en turbulent tid, indikeres også i hans fødselshoroskop, hvor han i november-december 2014 afsluttede den længerevarende Pluto-Uranus-spænding, han har haft de sidste 3-4 år til den Mars-Jupiter-spænding han har i sit fødselshoroskop, og som han stadig "nyder" efterveerne af. Dvs., at han lige har været igennem og nu er ved at afslutte en længerevarende transformationsproces. 

Det må også have været en stor udfordring for ham at komme ude fra og som den første udenlandske landstræner for herrehåndboldlandsholdet - at overtage et landshold efter verdens mest succesfulde håndboldtræner gennem tiderne (målt på resultater): Ulrik Wilbek. Der er dog også store forventninger til Danmark i den forstående turnering, selv om holdet selv lige har proklameret, at målsætningen er en semifinaleplads, så forventes det alligevel, at de denne gang vinder guld, efter at de ved de foregående 2 turneringer (VM og EM) tabte finalen ydmygende stort og måtte "nøjes" med sølv.
Som Stenbuk er landstræneren meget målrettet i alt, hvad han gør, men med Månen i Fiskenes tegn foretager han nogle gange nogle lidt følelsesprægede dispositioner/ handlinger, som er meget påvirket af den stemning, han befinder sig i. Han prøver dog hele tiden at bruge sine følelser til at opnå det bedst mulige resultat, da hans Månehersker (Jupiter) står i det ambitiøse Stenbukkens tegn i opposition til Mars (handling) i Krebsen (følelser). Så han handler i det hele taget meget ud fra, hvad hans følelser fortæller ham. Derfor bliver det spændende at se, hvordan han reagerer, når Danmark er i modvind eller står lige i en gyserafslutning, som vi helt sikkert kommer ud for nogle gange.
Gudmundsson kunne godt have AC i Skorpionen, men det ved vi som sagt ikke. Men Skorpioner har stærk vilje og kæmper heroisk for sejren. Han har stor indfølingsevne over for spillerne og skal nok få dem til at spille det bedste, de kan.
Da han allerede om 2-3 år får Pluto i spænding til sin Solhersker Saturn i hans fødselshoroskop, tror jeg ikke, at han bliver som landstræner mere end højest 3 år. Dette indikeres også i hans tiltrædelseshoroskop, hvor progressive Sol går i spænding til radix Pluto om 3 år, hvilket varsler om strukturændringer i både hans personlige og professionelle liv.

Spillerne
Jeg har gennemgået alle de bærende spilleres horoskoper UDEN fødselstid, men selve fødselsdagen siger også en del om den tid, spilleren er inde i. Om det så rammer lige på dagen er ikke sikkert.
Den bedste spiller lige nu er Mikkel Hansen, som dog ikke har mange aspekter som flere af de andre spillere. Men jeg vil mene, at han vil gøre en rigtig god figur.  I hvert fald er der ikke noget til at bremse ham, så han skal bare lade være med at skyde sig selv i foden og spille på gehør, som han gjorde engang, og som alle elsker. Han kan vinde kampe på egen hånd, og det er jo ikke det værste, når man har med håndbold at gøre.

Landin er det nærmest et enten/eller. Han er Mars-ramt, og det er normalt ikke godt – erfaringsmæssige dog noget værre for fodboldspillere af en eller anden grund. Men ellers ingen spændinger, så det bliver sikkert OK generelt set, men han får svært ved at leve op til tidligere tiders superpræstationer – dog en lidt svingende indsats.

Mads Christiansen er på vej ind i en alvorlig spænding fra dette forår og så til udgangen af næste år. Det vil svække ham, men spændingen er ikke eksakte endnu, så han bliver måske udtaget. Han er også Mars-ramt, og da han har flere spændinger ser det noget blandet ud totalt set. Vi skal ikke vente en toppræstation her, men helt galt går det nok ikke – endnu.

Mads Larsen er lige ved at afslutte to Neptun-spændinger, som har skadet ham. Så han skal lige passe lidt på – men han er helt sikkert på vej ud af en hård periode nu. Han skal blot lige passe på perioden fra februar til april 2015, her kan han få tilbagefald, men derefter kører det på fulde hørm. Han vil være lidt under middel og skal ikke gå alt for meget i infight. Vi skulle helst ikke få ham skadet.

Eggert har besøg af Saturn, men det burde ikke være på den hårde måde, så han er OK – klar.

Markussen har ingen spændinger, men heller ingen harmonier, så han er lidt i ingenmandsland, men burde kunne gøre en god figur, HVIS han udtages.

Lauge er tvivlsom, her er fødselstiden meget afgørende. Men jeg tror, at han kommer med på et yderligt mandat og gør en rimelig indsats.

Spellerberg er på vej ind i Neptun-spænding til Saturn, og det er ikke godt. Men den starter først i marts, så han burde lave en fin præstation, selv om han sikkert godt kan mærke lidt, hvad der venter.

Nøddesbo har lidt det samme som Spellerberg, men har en ekstra spænding, der gør VM lidt usikker eller svingende for ham.

Svan starter på Neptun spænding i februar, så han når lige at gå fri, selv om han kan begynde at mærke spændingerne lidt. Men OK med ham i januar, uden at det er prangende.

Lindberg har hverken det ene eller det andet, så han er nok ikke på samme niveau som vanligt, men kan som altid gøre en god figur.

Rene Toft er noget af det samme som Lindberg.

Møllgaard har Neptun stående på Mars, som ellers står fint, så han vil være god uden at være prangende.

Søndergaard har fine aspekter, men et enkelt plager ham, nemlig Saturn i spænding til Mars. Men han burde kunne trække sig op ved hårrødderne og lave en god præstation.

Michael Damgaard
Ingen pardon, han skal med og vil gøre det godt!

En del spillere vil altså spille godt, en del vil ikke være på toppen, og nogle står ret neutralt. Meget vil altså afhænge af trænerens horoskop. Gudmundsson har ikke nogen markante aspekter, så alt i alt skal vi være meget glade for at få medalje. Og her skal vi ikke regne med guld. Højest en kamp om 3.-4.pladsen. Men jeg vil blive glædeligt overrasket, hvis det bliver til mere. Send masser af lys til holdet, det plejer at virke rigtig godt.

                                             Morten Bruun og Karl Aage Jensen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar