onsdag den 28. januar 2015

VM i håndbold - slutstilling?

Lækkert, Eggert!

Det skulle vi gerne kunne sige efter kampen i aften mod Spanien, men...
Spanierne ydmygede os ved forrige slutrunde, men ved den seneste vandt vi knebent over dem. De vandt finalen forrige gang med historisk målforskel, og det vil mange af vores spillere naturligvis gerne revanchere. Her afhænger meget af, om Anders Eggert rammer topformen. Han har som forudsagt har lidt svært ved det i denne slutrunde på grund af stærke Saturn- og Uranus-spændinger. Så er man relativt let at stresse, og han skal passe på knoglerne, især knæene, lige nu. Det bedste ville være at bruge en anden.
Ud over de danske spilleres fødselsdage (vi mangler tiderne) har vi kun trænernes horoskoper at gå ud fra. Her ligger Frankrig vildt godt til mesterskabet med Spanien på andenpladsen. Hvis ikke de to kommer til at møde hinanden i semifinalen, vil rækkefølger sandsynligvis blive disse to hold på de to første pladser.

Så er det tyskerne, hvis træner har mange spændinger lige nu, men han kan sikkert lige nå en bronzemedalje, før han rigtigt går i gang med sine spændinger, som kan betyde en skade, en fyring eller et skifte til et andet hold. Man kan også miste motivationen eller blive syg i en sådan periode. Foreløbig har tyskerne gjort det overmåde godt og gjort næsten rent bord. Det har spillet over normalt niveau, og spillet meget koncentreret. Så meget, at man skulle tro, de har været i koncentrationslejr - men det fortsætter sandsynligvis kun en kamp mere med sådanne spændinger involveret. Polens træner er på vej ind i Pluto-spændinger af dimensioner, men de er dog ikke eksakte endnu, da han er født den 5. april 1961. Så de næste to år vil blive meget turbulente for ham, ligesom for den tyske træner – og den danske. Kroatiens træner er inde i Neptun spændinger, men skulle nok kunne få fjerdepladsen. Jeg håber dog ikke, at dette går i opfyldelse – Danmark må gerne slå spanierne, bare med et par mål, og det er naturligvis ikke totalt udelukket, at det kan ske. I så fald kan vi skimte bronzen.

Så er der Danmark, som vi skrev fra start skal være glade for en bronzemedalje eller en fjerdeplads. Men med Gudmudssons horoskop bliver det svært, selv om Spaniens træner har en enkelt Neptun-spænding, der gør, at det bliver en meget mere tæt kamp end som så. Vi skal altså sende en ordentlig spand lys til de danske spillere, hvis de skal overgå sig selv og slå den spanske armada.

Astrologisk forslag:


  1. Frankrig
  2. Spanien
  3. Tyskland
  4. Kroatien
  5. PS: Håber de to sidste bliver Danmark og Tyskland i nævnte rækkefølge. Men det kræver, at vi alle sender masser af lys til dem i aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar