tirsdag den 27. januar 2015

Rabatter på messen og de personlige eventyrbøger til børn


Rabatbilletter til messe – kun 35,00 kr.


Spar over halvdelen (normalpris 85,00 kr.) af billetprisen til messen den 30.1.-1.2. i Falconer Center. Du printer selv ud efter billedet her:


AstrologiHuset deltager igen i år med prøvebehandlinger tarot, clairvoyance, astrologi og håndlæsning. Abonnenter på HOROSKOPET får disse til halv prs – 100 kr. Blot oplys navn eller abonnementsnummer.

Desuden sælges bøger, cd, dvd og meget andet med 20% rabat.


Gave til dig, der bestiller den nye, personlige eventyrbog

I resten af januar vil alle, der bestiller en personlig eventyrbog for børn MED horoskop, få en gratis børnebog – nemlig Liz Greenes Mit stjernetegn. Greene er en af verdens bedste astrologer, og hun har skrevet en bog om astrologi og alle stjernetegnene i børnehøjde. Den er oversat af Karl Aage Jensen, og normalprisen er 158 kr. Den er i øjeblikket nedsat til 50 kr., men den kan nu fås helt gratis, hvis du bestiller en dåbs- og navngivningsbog med horoskop inkluderet. Denne bog kan ikke alene gives til barnedåb eller navngivninger, men også til fødselsdags- eller julegaver til børn, der ikke i forvejen har en sådan bog. Der er i øvrigt tale om et helt nyt eventyr, så selv børn, der tidligere har fået en bog med det ”gamle” eventyr, vil have glæde af den nye bog. Barnet bliver her i en drøm tryllet om til en havprins eller en havprinsesse, så de kan besøge havfolkets og modtage deres visdom. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar