torsdag den 8. januar 2015

Mordene i Paris


I dagens 12. time myrdedes 12 mennesker på et fransk satireblad, som har haft profeten Muhammed under behandling. De er dog blevet frikendt for de tidligere anklager, men altså ikke glemt af visse fundamentalister, som nu jages overalt i Frankrig. Dagen før var den franske forfatter Michel Houellebec aktuel med en artikel i Politiken under overskriften: Her er Frankrig litterære bombe.
I han seneste bog lader han en muslimsk præsident komme til magten i Frankrig om 7 år og forudser dermed et muslimsk land for sig. En af Horllebecs venner kalder romanen for et litterært selvmord.
Horoskopet for kl. 11.30 i går i Paris er meget specielt. Mars (krig, voldsomhed) står på 12. husspids (religion, skjulte forhold) i spænding til Saturn (skæbne) tæt på 8. husspids (død, transformation) i Skorpionen, som netop korresponderer med 8. hus. Saturn hersker over 11. hus (grupper, venner), hvor Solen står. Månen står i Skorpionen i 8. hus, og det er kombinationen for satire og ironi. Tegnerne tilhører venstrefløjen, hvor Mars står i spænding til skæbneplaneten. Vandbærerens planet er Uranus, som står i 1. hus.

Alt er sålkedes forklarlig, men dog ikke forudsigeligt som sådan, astrologisk set. At motivet er religiøst er heller ikke underligt med den store fokus på 12. hus of Fiskene, hvor Neptun hører til. Den står minsandten BÅDE i 12. hus og i Fiskene. Igen noget med 12-tallet, som også er astrologien tal på grund af de 12 tegn og huse.

Også det faktum, at der var tale om et redaktionsmøde på et blad er vist. Merkur hører til dette område, og den står i 10. hus sammen med Pluto (død, transformation). De er begge i konjunktion med Solen.


Det ser dog ud, som om mordene bliver opklaret, selv om der godt kan gå lidt tid med at finde gerningsmændene, som nok vil skyde på politiet igen, når de angribes. Derved bliver de sikkert selv dræbt og ender med at blive martyrer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar