mandag den 8. december 2014

Ugehoroskoper for alle tegn

UGEHOROSKOP uge 50 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Det bliver tydeligt for dig, hvad du ønsker dig. Det gælder både med hensyn til job og karriere, men også i kærlighed. Er du single og ønsker dig en skøn kæreste, så sæt dig det som mål. Vær udadvendt og imødekommende, og du vil få det, som du gerne vil.
PS: Følg din gode intuition.

TYR
Du behøver ikke at stå alene med tingene, du skal blot række ud i dit netværk, så kommer hjælpen. Der er stor fokus på job og karriere, og du har mulighed for at komme virkelig langt. Der er harmoni og flirt i dit parforhold, og det bliver en dejlig og sjov uge.
PS: Begynd ikke på alt for mange projekter.

TVILLING
Du kommer til at være meget fleksibel, for ikke alt går, som du gerne vil. Aflysninger kan forekomme, men der er ikke så meget, du kan gøre ved det. Hvis du ikke lytter til andre, vil det blive set som manglende interesse og medføre fra andres side. Du må være opmærksom.
PS: Du kan let komme til at bruge for mange penge.

KREBS
Det bliver en meget romantisk uge, og er du single, kan du møde en tiltrækkende, potentiel partner, men du ønsker seriøsitet, og det er ikke sikkert, du kan få det. Du er social og hygger dig med at være sammen med andre. Du får gode input, og du kan lære af andres erfaringer.
PS: Du har mange gode ressourcer.

LØVE
Du har mange praktiske ting, som du må tage dig af på hjemmefronten. Finder du din humor frem og laver lidt sjov med det hele, så går det meget lettere. Du har mange opgaver, der skal løses på jobbet, og du må regne med, at du får travlt, inden du kan slappe af og nyde julen.
PS: Vær positiv og lav noget sjovt.

JOMFRU
Begynd ikke på nye projekter, de vil nemlig ikke komme specielt godt fra start. Det er bedre at få nogle rutineopgaver fra hånden og nyde omgang med gode kollegaer. Du vil nyde at bruge tid sammen med gode venner, men især børn bringer smilet frem hos dig.                                                   PS: Find på noget, som får dig til at slappe af.

VÆGT
Hvis du er alene om opgaverne, kommer du ikke lige så langt som hvis gennem samarbejde. Der er mange ting, der optager dig, og derfor kan du forfalde til at sidde i dine egne tanker. Der er ingen tvivl om, at du kan finde på mange sjove ting at kaste dig ud i.
PS: Gå nogle lange ture.

SKORPION
Du ser lige ind i problemernes kerne, og du er god til at finde løsninger. Du kan dog mangle lidt situationsfornemmelse, så du kommer til at såre andre mennesker. Du kan samtidig være lidt sort/hvid i dine betragtninger, men det gælder om at finde gode kompromiser.
PS: Prøv at se tingene udefra.

SKYTTE
Tag et grundigt kig på din økonomi. Har du endnu ikke lagt dit budget for det kommende år, så gør det nu. Du vil være i stand til at spare eller skære nogle omkostninger væk. Du nyder virkelig at lære nye ting, for du er nysgerrig, og det bliver kun bedre, hvis du samtidig er social.
PS: Nye ting tiltrækker dig.

STENBUK
Du har en dejlig tiltrækkende og charmerende udstråling. Selv om du måske ikke har lyst, så tag alligevel en snak med dem, du møder; spændende nye ting kan nemlig ske. Du vil opleve, at tingene glider lettere, end de har gjort på det seneste, og du kan læne dig tilbage og nyde det.
PS: Slå dig løs.

VANDBÆRER
Hvis du sætter tempoet ned, så vil du faktisk nå meget mere. Har du for travlt, kan du også glemme vigtige ting, begå fejl eller forlægge dine ejendele. Hvis du er single, kan du møde en meget interessant person. Er du i et forhold, er der en dejlig harmoni imellem jer.
PS: Tænk, før du taler.

FISK
Du har mange bolde i luften, og det er vigtigt, at du bevarer overblikket, hvis du skal nå at gribe dem alle. Du holder af at være sammen med gode venner, især hvis I laver noget aktivt sammen. Du skal sørge for at slappe af indimellem, ellers presser du dig selv for meget.
PS: Dyrk gerne lidt motion.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar