mandag den 22. december 2014

Ugen, der kommer - undskyld forsinkelsen af dette eindlag

Ugen, der kommer 52 - husk også at læse uge 52 astrologisk set, der er placeret lige efter dette her indslag. Husk også at læse det lange humoristiske indslag fra uge 51 (søndag). Flere har sagt, at de ikke har set dette, men det skulle ligge, hvor det skal - i slutningen lige før ugehoroskoperne for sidste uge (51). Det er bl.a. Lars Løkke, der står for skud.


I sidste uge var det Venus, der var gal i skralden, og nu er turen kommet til Merkur, som torsdag står eksakt på Pluto og udløser dennes spænding til Uranus. Det vil sige, at kommunikation og trafik er i spænding, især 1. juledag, der heldigvis ikke er nogen travl rejse dag, hverken i virkeligheden eller på nettet. Går nettet ned, er der ekstra tid til at være sammen med familien. Pas på i trafikken og svar ikke på alt, du modtager på nettet. Tingene er ikke altid, hvad de udgiver sig for at være. Vær også opmærksom på, at det der siges, kan være blodig alvor, selv om det måske er pakket i vat og bomuld. Men en del spydige eller sarkastiske bemærkning kan sagtens fyge rundt i vinterkulden.
Ellers er det vild gang i Stenbukkens energier med hele 5 planeter i ugens begyndelse. Det giver stabilitet og fokus på traditioner samt den disciplin, der ligger i at overholde de mange nytårsforsætter, som årets sidste dag ofte afstedkommer.
De mange planeter i Stenbukken står også for pligter, så mange kan have svært ved at slappe rigtigt af. Derfor gælder det om at få noget ro ind i ferien, før det atter går løs igen.
Månen i Stenbukken har det ikke altid så godt, fordi den hersker i Krebsen. Nu går der ambitioner i familielivet, og det kan nogle gange gå galt, fordi alt skal være perfekt, og det skal være en jul, vi aldrig glemmer. For dem, der ikke har familie, kan ensomheden herske. Men i år er dette mest fremherskende den 22. og 23. december – så man må passe på ikke at (Sten)bukke under for presset.
Saturn går ind i Skytten, læs mere om dette under TIRSDAG.
Nogle spiser måske så meget sul til jul, at de næsten ikke kan bevæge sig. Til dem vil jeg sige: ”Ædelig” jul!

MANDAG
Lige ved midnat helt eksakt kl. 00.03 – begynder vinterkvartalet. Her går Solen ind i Stenbukken (vintersolhverv). Nu går vi så småt mod lysere tider. 
Der er det specielle ved dagen, at der samtidig er nymåne. Det vil sige, at mange tager nye beslutninger, og at en del føre disse beslutninger ud i livet. Man kan med fordel tage nytårsforsætterne på forskud ved at starte på fitness i dag, og ikke om en uge – eller i det mindste bestille dit abonnement i dag – det er jo også en oplagt julegave til en selv eller andre.
Det er især oplagt, fordi Månen står på Merkur og udløser denne s harmoni med Neptun, som står for stimulanser. Derfor vil det være oplagt at besluttet at holde op med at ryge, drikke eller i det hele taget at leve usundt.

TIRSDAG
Lillejuleaftensdag er stille og rolig; der sker ikke meget, og man kan med fordel få de sidste brikker til julen til at falde på plads, fx pynte træet. Husk stjernen i toppen af træet, der giver det astrologiske islæt.
Så blev det atter jul i de små hjem. Lidt sker der dog, for nu går Saturn ind i Skytten og sætter fokus på vækst, både indadtil og udadtil. Men da det er kriseplaneten bliver der ikke tale om den store økonomiske vækst, men en stille og ansvarlig vækst, hvilket sikkert også vil kunne ses på aktieindekset. Vi vil stadig være i recession – negativ vækst, men dog stadig vækst. Husk at læse uddybningen i det nyeste nummer af HOROSKOPET, under Rigets tilstand.

ONSDAG
Så er det endelig den 24., og det eneste astrologiske indslag er Månen, der går ind i Vandbæreren kl. 3.52. Nu kommer der et par dage med fornyelse midt i traditionerne. Mange vil sikkert også finde lidt tid til at tænke over, hvordan de selv og verdens ledere vil agere i fremtiden.

TORSDAG
Her er ugens udfordring. En ret udfordrende dag, hvor det er godt, at mange har fri. Men der er grund til at råbe vagt i gevær. Gør ikke noget overilet uden at have mærket godt efter og tag ingen unødige risici. Merkur spænder Uranus og Pluto op og øger rastløsheden. Det er svært, men nødvendigt, at styre sig – at holde lidt igen, hvad nogle sikkert kan have lidt svært ved, og det gælder lige fra morgenstunden, hvor Månen står på Mars – og om eftermiddagen står Månen i spænding til Jupiter. Det kommer så mere gang i den, men så er det, at man skal være forsigtig. På verdensplan kan der brede sig uro i denne uge. Læs også indledningen. Mediter og send alt det lys, du kan, til Moder Jord.

FREDAG
Kl. 5.07 går Månen ind det de følsomme Fiskenes tegn og går straks i spænding til Saturn, der godt kan give tømmermænd. Om eftermiddagen er det lidt af det samme, her står Månen på Neptun, men nu står den samtidig godt til Solen, og det øger harmonien – det går mod mere smult vande nu.

LØRDAG
Her er ugens mest harmoniske dag, hvor Solen står godt til Neptun og øger fantasien, freden og intuitionen. Harmonien understreges af Månens harmoni med Merkur og Venus.

SØNDAG
Kl. 7.35 går Månen ind i Væderen og øger aktivitet og energi. Den står samtidig i harmoni med Saturn, der befordrer stabilitet og tålmodighed. Dette er ret harmonisk. Eneste spænding til Månens spænding til Solen om aftenen – eksakt kl. 19.31, så dagen slutter lidt hektisk.

GOD JUL!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar