søndag den 14. december 2014

Uge 51 astrologisk set

Uge 51 astrologisk set

INDHOLD
Information og tilbud
Ny bog af Claus Houlberg
NYT: Bøger om teosofiske og esoteriske emner superbilligt
NYT: Grøn te-chokolade og økologisk japansk te
Ugens syner udgår
Gratis prøvenumre af HOROSKOPET sendes
Smagsprøve af det nye nummer af HOROSKOPET
Sport information
Ugen, der kommer
Karen Hækkerup æder sine ord
Tæt på flykollision
Özlem Cekic gik ned med stress
JYSK går strygende
Astrologi og julefrokost
Humørafdelingen med tillæg
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud

Ny bog af Claus Houlberg
Astrologisk filosofi udkommer den 1. januar, men kan forudbestilles på shoppen, hvor du også kan finde en omtale af bogen:
Bogen er udgivet af Astrologisk Museum, og den modtages i AstrologiHuset lige op til nytår. Du modtager den altså i posten allerede den 2. januar. Hvis du ikke kan vente, kan du hente den 1. januar efter aftale. Så sparer du portoen.

NYT: Super billige bøger om BÅDE esoteriske og teosofiske emner
Vi har tidligere – og gør det stadig - solgt Alice Baileys bøger for 20 kr. pr. stk, også for de tykke bøger. Det er uhørt billigt, og nu er der kommer næsten samme ordning fra fonden, og er du interesseret i at få en fortegnelse over de mere end 100 bøger og plakater på dansk og engelsk, så send en mail til mig på astrologi@astrologihuset.dk

Nye varer – økologisk japansk te og grøn te-chokolade fra Fønix Living
Kom og smag den fantastiske grøn te-chokolade, som er oplagt til mandel- og julegave.

Ugens syner udgår
Ugens syner af Kirsten Brun udgår på grund af sygdom.

Prøvenumre af HOROSKOPET
Ønsker du prøvenummer af HOROSKOPET tilsendt til dit venteværelse eller kender steder, bladet kan ligge til gratis udlevering, så send gerne en mail til: astrolologi@astrologihuset.dk

HOROSKOPET sendt i trykken – e-magasinet udsendes nu
Endnu et spændende nummer af magasinet er på ej ud til abonnenterne. Abonnenter på e-magasinet får dog bladet senest tirsdag. Fra næste nummer vil det blive sendt samme dag, som det sendes til trykkeren. Det vil sige, at den kategori af abonnenter får bladet ca. en uge før alle andre. Vi har bladet her i huset på torsdag, om alt går vel.

Smagsprøve på det nye nummer af HOROSKOPET
Du kan finde en smagsprøve på det nye nummer med 3 siders boganmeldelser på nye bøger, som også fås i AstrologiHusets Boghandel her:
Husk evt. at trykke F5 for opdatering.

Sport
Alt om sport bliver lagt direkte på bloggen efter ønske fra de mange, som ikke er interesseret i emnet. Du finder bloggen her:
Der bliver lagt en del på i denne uge om bl.a. håndbold og fodbold.

Ugen, der kommer
I slutningen af denne uge står Venus sammen med Pluto. Den er eksakt lørdag, men trækker mere og mere op i ugens løb. Begge planeter er i spænding til Uranus, hvis spænding til Pluto også er eksakt i denne uge. Derfor skal man virkelig være på vagt med økonomien og hvad man køber eller investerer i – eller aftaler via kontrakt osv. Det kan ende med et brag, og det bliver spændende at se, hvordan aktieindekset opfører sig i denne uge. Det har jo nærmest sit eget liv, som vi flere gange har skrevet om. Der burde komme en del turbulens for nogle af aktierne, og det kunne være Vestas og  A.P. Møller, der holder for her. Energien går i hvert fald i retning af udsving, den såkaldte volatilitet.
En ting er sikkert. Nemlig, at de aktier, hvor det nævnte aspekt rammer noget i den pågældende akties horoskop (first trade-horoskopet), de vil være i højrisiko for at falde. Men der vil naturligvis også være aktier, der ikke rammes af denne spænding.
Vi så jo i forrige uge, hvordan det gik med OW Bunker, som havde noget lignende i deres aktiehoroskop fra den 28. marts 2014, hvor aktien blev handlet første gang. Der var virkelig mange spændinger i horoskopet for den dag, og de følger så også de aktier, der bliver solgt første gang der.

MANDAG
Kl. 5.05 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med fokus på relationer og andre mennesker i det hele taget.  I dag sker der det, at Uranus og Pluto er i eksakt spænding for sjette gang ud af de syv gange, hvor de – helt usædvanligt – er i spænding til hinanden. Det er det absolut maksimale antal gange, to planeter kan være i det samme aspekt til hinanden.  Læs evt. i indledningen om aspektet i øvrigt.
Ved aftenstide står Månen i spænding til Venus, så der er ikke er så meget plads til nærhed og hygge, som de to planeter ellers altid indbyder til. Til gengæld står Månen godt til Mars, og det øger energien, så mange handler og er aktive – måske er det netop derfor, at nærheden og hygge trænges lidt i baggrunden.

TIRSDAG
Dagen starter meget uroligt. Mange er stressede, og det kan medføre konfrontationer og negative følelser som misundelse og jalousi. Man kan meget nemt komme til at starte dagen med morgensurhed, og mange får det forkerte ben ud af sengen. Tag endelig ikke og begynd en rejse denne morgen. Det vil sige, at man helst skal undgå at tage hjemmefra imellem 5 og 7 om morgenen. Vil man være sikker, er det mellem 4 og 8. Det betyder mindre, hvornår flyet eller toget, man skal med, afgår. Det er det tidspunkt, man forlader hjemmet eller det sted, man tager til fx lufthavnen fra, rejsen påbegyndes. Er det umuligt at undgå dette, så vær i det mindste forsigtig på rejsen, så skal det nok vise sig at gå nogenlunde. Det kan hjælpe en del, hvis man får en astrolog til at finde et tidspunkt, hvor spændingerne er afspændte af hovedakserne.

ONSDAG
I dag går Merkur ind i Stenbukken i nogle uger. Den kræver fornuft i galskaben, plus at det hele gerne må gå lidt langsommere, næsten som i reklamen for Fakta: Vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere…
Månen starter dagen med en harmoni til Solen, og det er godt for både harmoni og helhed. Kl. 15.52 går Månen ind i Skorpionen og skænker os et par dage med mulighed for dybde og intense følelser, som kan være meget passionerede. Hen under aften står Månen flot til Merkur, og så går følelser og intellekt/fornuft meget flot i spænd.

TORSDAG
Vær opmærksom på, at der i dag er en fejl i Astrologimagasinet Horoskopets Dag-til-dag horoskoper. Der står, at Månen er i spænding til Venus, men det er en harmonisk sekstil i stedet - det være hermed rettet med beklagelse. Det vil sige, at formiddagen er stille og rolig, og at der bliver rig mulighed for harmoni og hygge. Midt på dagen står Månen i spænding til Mars i Vandbæreren (og her står Skytten i bladet, men ellers er aspektet korrekt en spænding og derfor rigtigt tolket). Midt på dagen kan følelserne let koge over, så temperamenterne slår kraftigt ud på humoro-meteret.   I eftermiddagstimerne står Månen godt til Pluto, og her kan de dybe, lidenskabelige følelser kommer frem.

FREDAG
Formiddagen er lidt flyvsk og stresset med Månens spænding til Jupiter. Om aftenen ser det ud til, at mange vil gøre klogt i at være tålmodige, ansvarlige og omhyggelige, selv om det er en fredag aften med fest i gaden for mange. Men er man ikke forsigtig, kan man få ”kærligheden at føle”. Tålmodighed er en borgmesterdyd. Det er dog lettere sagt end gjort, for kl. 22.55 entrer Månen Skytten, som netop vil have gang i den, så man må finde en balancegang, hvor man tager begge energier i betragtning.

LØRDAG
Her har vi et overflødighedshorn af astrologiske elementer, der er udløst. Der er tale om en blandet landhandel, hvor dagen starter med en eller anden form for tømmermænd – måske bare alminedelig uoplagthed på grund af Månens spænding til Neptun. Merkur står i eksakt harmoni med Neptun i dag, og det gør, at tømmermændene ikke bliver alt for overvældende – og at fantasien og intuitionen er i top. Om aftenen står Månen flot til Uranus og kræver friheds og nytænkning. Men så til den alvorlige del af snakken, som du også kan læse om i indledningen. Venus står eksakt på Pluto og udløser dennes spænding til Uranus, så der kan komme oprør og optøjer på en sådan dag og aften. Aspekterne er eksakte om aftenen, men virker det meste af ugen og nogle dage efterfølgende. Mange kan have ondt i både kærligheden og økonomien nu, og man skal passe på tab – så gå så meget med livrem og seler, så godt du kan.

SØNDAG
I dag går Uranus direkte igen efter lang tids retrograditet, hvor den er gået baglæns. Det vil sige, at der kommer mere frihed og nytænkning - det glider lettere i de næste måneder. Ikke mindst fordi Mars i dag er i eksakt harmoni med samme Uranus. Ellers en superfin og optimistisk eftermiddag med Månen i harmoni med Jupiter, der bringer lys og glæde.

Karen Hækkerup æder sine ord
Den tidligere justitsminister løber nu fra sine tidligere udtalelser om situationen i Eritrea. Måske hun skulle tage navneforandring til Hækkeløber eller Kækkerup med sine lidt for kække udtalelser. Vi har tidligere skrevet om de spændinger, hun har i denne tid – og som ikke overraskende er spændinger til kommunikationsplaneten Merkur, som står i Krebsen (fædrelandet). Ser vi på Mette Frederiksens horoskop, er der stort set ingen spændinger. Derfor vil hun med meget stor sandsynlighed ride stormen af, måske med en beslutning om opdeling af justitsministeriet i to dele, så integrationen bliver et selvstændigt ministerium.

Tæt på flykollision
SK 1755 fra Kastrup til Poznan i Polen var særdeles tæt på at kollidere med et militærfly over Østersøen den 12. december 2014. Der skulle angiveligt være tale om et russisk militærfly. Det er astrologisk set ikke så underligt, at noget farligt kunne ske – eller være tæt på det. AC står kl. 10.00, hvor flyet afgik fra Kastrup tæt på Pluto. Præcis kl. 10.11 stod AC på Pluto og udløste dennes spænding til Uranus. Aspektet virker fra kl. 10.00 til kl. ca. 10.25, og det er formodentlig i dette tidsrum, faren opstod. Uranus står for fly og Pluto for angst og død, men det blev heldigvis ved et lige-ved-og-næsten. Flyet landede med 3 minutters forsinkelse kl. 11.08 i Poznan.
Det er anden gang på få måneder, et dansk passagerfly har været faretruende tæt på en katastrofe. Den 3. marts i år var et SAS-fly kun 90 meter fra at kollidere med et russisk overvågningsfly. Og så glemmer man ikke, at et fly afgået fra Kastrup, kun var ca. 2 minutter fra at være på det sted i Ukraine, hvor et hollandsk fly blev skudt ned med missiler.
Kl.10.20-10.40 står MC på Saturn og udløser dennes spænding til Månen, så det er et risikabelt tidsrum den dag, hvor man skulle være påpasselig.
Det skal tilføjes, at passagererne intet mærkede til hændelsen. Heller ikke, da flyet på grund af den potentielle fare skiftede kurs. Men Forsvarsministeren må på banen og tale dunder til russerne, for hvad ligner så ganske unødvendigt at flyve så tæt på civile fly?

Ôzlem Cekic gik ned med stress
Det er kommet frem, at SF-folketingsmedlemmet Cekic gik ned med stress i 2012, hvor hun som eneste SF´er stemte imod regeringens skattelov. Hun mistede samtlige ordførerposter. I de seneste ca. to år har hun haft Neptun i spænding til sin Merkur (kommunikation). I 2012-13 dannede Saturn ikke mindre end 6 spændinger til andre planeter i hendes horoskop, så det har været en hårdperiode, hvor hun også tog sig af sin psykisk syge bror. Hun er født den 7. maj 1976 i Ankara. Se artiklen om hendes horoskop i HOROSKOPET fra oktober 2012.
Det eneste, der holdt hende kørende, var jobbet. Hun udtaler, at hun i stressperioden havde voldsom  hjertebanken, mistede 70% af synet på venstre øje, havde ti cyster, der sprang på hendes æggestokke, og hun var ikke mindst totalt udmattet.

JYSK går strygende
Lars Larsen fra Jysk Sengetøjslager er inde i smult vande. Han tjener styrtende med penge, hvad der astrologisk set ikke er så underligt. Han har afsluttet sine stærke spændinger til Mars uden tilsyneladende at have tabt penge. Læs evt. artiklen om ham i HOROSKOPET. Han har dog på det seneste investeret i en møbelkæde, og det har tilsyneladende været en succes. Men NU ser det vildt ud. Vækstplaneten Jupiter danner vildt mange harmonier i det næste år, og Uranus (nytænkning) det samme.
Der er altså blevet solgt rigtig meget sengetøj i regnskabsåret 2013-14 i de 2220 butikker. Omsætningen var den højeste nogensinde: 20,7 milliarder kr. I forhold til året før var det en stigning på ca. 10%. Man har rundet de 19.000 medarbejdere. I gennemsnit åbner Jysk to nye butikker om ugen i de 36 lande, hvor man opererer. I 2015 regner JYSK med at åbne 100 butikker, bl.a. i Grækenland og Montenegro, hvor de ikke tidligere har været repræsenteret.

Julefrokost og stjernetegn
Jeg læste på BT´s hjemmeside, at der findes 10 psykologiske typer til hver julefrokost. Astrologen vil naturligvis hævde, at der må være 12 – et for hvert stjernetegn. Jeg har derfor sat to ekstra kategorier ind til sidst.
KORT-FØR-12 TYPEN: Kort-før-12 typen er festaberne, som har interesse i, at så mange som muligt bakker op om festen og giver den en ordentlig skalle. Den type lover både på forhånd og i løbet af festen, at de vil blive ved til den lyse morgen, det skal de gøre alt for. Men der sker ofte det, at de senest kort før midnat går kolde, og nogle af dem må tage en lur i et ukendt hjørne af lokalet.
JULEKYSSEREN: Så er der julekysseren, som typisk er omkring de 40 og ”lykkeligt” gift. De tror fuldt og fast på, at de yngre deltagere i festen har et godt øje til dem – et øje, der hurtigt kan veksles til noget andet og mere…
FLIRTEREN er specialist i at overskride andres intimsfære. Det kan starte ganske uskyldigt, men pludselig har de deres ofre på krogen, og man har kun ganske sjældent oplevet større opmærksomhed fra nogen anden.
HOUDINI´EN er udbryderkongen eller -dronningen, som ofte deltager i planlægningen af festen, men pludselig er vedkommende væk, når der skal synges eller fjolles. Typisk en nygift, i staten af trediverne – eller bare under tøflen.
OVERRASKELSEN er den undselige, nærmest usynlige, type, som passer sit job perfekt til, hverdag. Julefrokosten er vedkommendes brændstof med et flammehav af energi og overskud. De drikker af andres sjatter og danser på ganske upassende vis med kollegaer af det modsatte køn.
FEDTERØVEN klæber sig til chefen og henter øl til sine tørstende overordnede.
TUDEFJÆSET har ikke den mindste fornemmelse af, hvad man bør lade blive hjemme, når der skal festes på jobbet. De ser julefrokosten som en anledning til at finde et publikum, der vil lægge øre til deres private problemer på kærlighedsområdet. På et tidspunkt i løbet af aftenen tager de et eller flere længere ophold på toilettet, hvor der grædes tæt.
BROKRØVEN brokker sig ikke altid så meget til hverdag, men de tager revanche til julefrokosten, som udgør en slags ventil for dem. Her er der ikke noget filter til at sortere deres blok. Alt lukkes ud og kan sætte kollegaernes tålmodighed på noget af en prøve.
DANSEMUSEN bruger dansegulvet som deres manege, hvor de gerne og længe optræder med dansetrin fra en længst svunden tid.
PLANLÆGGEREN er den værste, man kan fornærme til julefrokosten. De har jo også med energi og dedikation planlagt julefrokosten efter alle kunstens regler. Gør, som de siger, og sig dem max mildt imod, så går det.
SPIRITISTEN (ikke spritbilisten) vil meget gerne samtale om åndelige emner. Hvis dette ikke er muligt, går de tidligt hjem. Det gør de muligvis alligevel. Dels spiser de oftest sundt, hvad der er (flæske)svært til en julefrokost, hvor de ofte kniber med råkost og andre vegetariske sager. Dels er julefrokoster generelt ikke deres livret på grund af den omfattende smalltalk. Og så skal man jo også passe sjælens sundhed og fx ikke komme for sendt i seng.
SPRITBILISTEN behøver ingen nærmere præsentation, han har drukket tæt hele aftenen og mener alligevel at være i stand til at køre bil. Måske har han lavet den aftale med sin bil, at hvis han kan se køleren, så kan han sørme også køre den hjem. Den kender jo også vejen – i forvejen.
PS. Der er virkelig plads til individuel tolkning her, men man kan måske sige, at de tre førstnævnte typer tilhører elementerne ild og luft. Houdini´en er jordtegn, der planlægger festen. Resten af kategorierne kan siges at tilhøre elementer vand og jord.

Humor
Så gik det hele ad Jelved til med Radiounderholdningsorkesteret. Jelved havde ingen slinger i valsen, da hun svang taktstokken (og håndtasken) for sidste gang over det populære orkester. Jo, Jelved er en habil taskenspiller, som nu har hun udbasuneret den endelige dom. De fik altså aldrig lov til at spille ouverturen til deres egen ”Dommedag”. Nu er der lukket og slukket, formentlig for evigt. Det er ikke let at finde sponsorer nu om dage. Farvel og tak. Nu spiller de ikke engang andenviolin mere.
Politikerne er klar med krav til DR efter armlægningsprincippet – og som kompensation for, ar DR vandt kampen med nedlæggelse af Underholdsorkesteret, som det nu hedder, efter at alle de fyrede nu skal leve af underholdningsbidrag – eller måske nærmere -bedrag!
Politikerne kræver genansættelse af Kaj og Andrea og Poul Jørgensen tilbage som vært på tv-avisen. Martin Krasnik skal naturligvis fjernes fra ”Deadline” omgående, og 1864 skal genindspilles med ny instruktør efter krav fra Dansk Folkeparti, som også kræver, at Danmark skal fremstå som vindere af Slaget ved Dybbøl - for en gangs skyld.  

LLR
Sådan hedder bogen om Lars Løkke Rasmussen, der udkom for nylig. Der er ikke meget nyt at hente i den, men lidt har også ret. Pressen har svælget sig i hans møde med to ukendte personer på en rasteplads ved Bjæverskov på vej til det famøse hovedbestyrelsesmøde i Odense den 3. juni i år. Lars Løkke udtaler til forfatterne af bogen, at han græd, da de to udtalte deres uforbeholdne støtte til ham og mente, at behandlingen af ham havde været alt for hård, bare fordi han havde soldet nogle hunderede tusinde kroner op på flyveture og luksushoteller.
Løkke kandiderer til posten som komfortminister i den kommende regering efter valget. Eller skulle det nærmere være posten som konformitetsminister?
Pressen skrev om bogen under disse overskrifter:
Intet nyt fra Venstrefronten
Gaaaaab
Kedeligere end 1864 i slowmotion og
Yes – omgang til alle!
Sidstnævnte var kommentaren fra Venstres Pressetjeneste.
Forfatterne til bogen har da også beklaget manglen på sensationer i bogen. Alligevel er det åbenbart lykkedes dem at finde et par guldkorn. De udtaler følgende til ATS:
”Vi ville selvfølgelig gerne have kunnet præsentere læserne for en virkelig sensation som for eksempel, at Løkke havde betalt for sine egne underbukser eller frivilligt havde fløjet på monkey class. Det ville også have været rart, hvis vi havde kunnet dokumentere, at han ikke havde vrisset ad nogen en hel dag eller var gået i en stor bue uden om et fadølsanlæg. Men selv om vi har ledt med lys og lygte, har vi simpelthen ikke kunnet finde eksempler på nogen af delene”.
Det med mangel på sensationer er også noget, der gennemsyrer Venstres såkaldte Angrebsmanual, der udkom i sidste måned ved et ”uheld”. Heri kan man finde, hvad Venstre IKKE vil angribe, og eksemplerne er ikke overraskende disse:
Helle Thornings tøjbudget
Ministres rejseaktivitet og valg af serviceniveau på flyrejser
Intern uenighed hos Socialdemokraterne, specielt utilfredshed med formanden
DF´ere, der udtaler sig om muslimer
Politiske modstandere, der alle sammen siger det samme, fordi det står i en manual fra deres partiledelse.
Se, der et bare et lille udpluk af, hvad der kan komme ud af det, når der udgår en befaling fra Hovedbestyrelsen om, at alverden skal skrives i mandattal den 3. juni 2014 e.Kr. – især dem, der ligger til Venstre - og ledelsen makker ret på befalingen: Gak ud og gør lige så! Gør alle folk til mine disciple – sorry: medlemmer.

UGEHOROSKOP uge 51 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan opnå.
TYR
PS: Julen kommer, før du aner det.
TVILLING
PS: Du bliver testet på dine værdier.
KREBS
PS: Gør noget skørt og sjovt.
LØVE
PS: Er dine planer lidt for ambitiøse?
JOMFRU
PS: Få styr på det sidste praktiske.
VÆGT
PS: Værdsæt de små ting.
SKORPION
PS: Omgiv dig med positive mennesker.
SKYTTE
PS: Det bliver sjovt.
STENBUK
PS: Der er harmoni omkring dig.
I
VANDBÆRER
PS: Brug tid sammen med familien.
FISK
PS: Spiser du lidt for meget?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar