onsdag den 10. august 2011

Få nyhederne, før de sker


Få nyhederne, før de sker – med Astrospin



Astrospin er et nyt navn, men projektet hviler på et gammelt motto, vi har haft her i huset i flere år og som er beskrevet flere gange i Astrologimagasinet HOROSKOPET.

På samme måde, som Astrologisk Detektivbureau ikke er noget, der bare ligner et almindeligt detektivbureau, så er Astrospin heller ikke at sammenligne med spindoktorvirksomhed, som vi almindeligvis kender den. Det er ”blot” den umiddelbare astrologiske vurdering af konkrete begivenheder og forhold i politik og samfund.

Du vil se flere og flere af den slags forudsigelser, som er et alternativ til at vente med at få at vide, hvad der ER sket. Selv på nettet er det sådan, og det er ved at være helt umoderne at skulle vente på, at begivenheder sker, og først derefter få information om dem.

Nå, spøg til side, for som det fremgår, ER der jo en begivenhed, der finder sted. Vi vil blot tillade os at vurdere udfaldet på forhånd.



SF´s pressemøde om afbureaukratisering

Den 10. august kl. 11.00 holdt SF pressemøde i København.  I dag er astrologisk set en meget problematisk dag til at tage beslutninger og udføre dem. O.k., et pressemøde er ikke en beslutning, der sker lige på det tidspunkt, den er sket tidligere. Men at præsentere den på et så belastet tidspunkt som i dag kl. 11.00, så beder man næsten om øretæver. Budskabet kan være aldrig så godt og rigtigt, men budskabet vil ikke kunne trænge igennem, heller ikke med en nu regering. Det er varm luft, fordi man igen gør den fejl ikke at røre ved fundamenterne, men bare flytte rundt på symptombehandlende maner.

Astrologisk set vil forslaget ikke få sin gang på jord - på trods af det helt rigtige sigte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar