fredag den 26. august 2011

Kommentarer valget


Denne gang er det meget kort, kun om valgresultatet og om, hvordan valget vil blive afviklet..  Det skyldes, at bladet nu skal være færdigt. Der er et tema om konspirationsteorier. Ugehoroskoperne lægges ind på mandag.

Her er linket til bloggen:
Husk, at du stadig kan købe de fire slags skriftlige horoskoper til halv pris på www.astroshop.dk

-          Årshoroskop 100 kr.

-          Fødselshoroskop 125 kr.

-          Års- og fødselshoroskop samlet 200 kr.

-          Parhoroskoper 150 kr.

-          Børnehoroskoper 75 kr.

-          Hvis du vælger dem udprintet og tilsendt er de bundet MEGET smukt ind med flotte forsider og kan bruges som gaver. Men du kan også vælge som PDF-fil, så er det hurtigt og portofrit.

Det øvrige udslag af nye og antikvariske bøger og meget andet kører til 30. september, så du kan stadig nå at gøre brug af vore fantastiske tilbud.Valget udskrevet

Så kom valget. Vi var mange der troede, at Løkke havde glemt, hvor valgknappen sidder. Nu kommer det midt i september, helt nøjagtigt den 15. kl. 09.00-20.00. Valghandlingen begynder kl. 9.00 og valget er slut kl. 20.00, som er valgRESULTATETS horoskop, og det er ikke for sarte sjæle, for Pluto står lige på MC og får yderligere to spændinger, nemlig til Uranus (forandringer) of Venus (værdier).

Valget blev udskrevet den 26. august kl. 11.04. Også valgudskrivelseshoroskopet indeholder stærke spændinger.

Man taler om et systemskifte, når regeringen taber og går af til fordel for oppositionen. Men det er alt for stærkt et ord at bruge her, for alle vil jo have vækst; og hvor alting peger på, at man skal spare sig ud af krisen, vil alle vokse sig ud af den. Man glemmer helt, at materiel vækst har sine begrænsninger, men der er ikke stemmer i den tankegang, så vil man hellere tage nogle kriser og ende med en kollaps.

Der er ikke meget tvivl om, at Løkke taber både valget og statsministerposten, men det er ikke helt sikkert, at han taber regeringsmagten. Det er nemlig ikke udelukket, at han vil henvende sig til Margrethe Vestager efter valget og pænt spørge, om hun kun tænke sig at blive statsminister, og det kan hun helt sikkert. Og så er der i så fald lavet et barn på Thorning - og hun har ellers to i forvejen.

Med det stærke og spændingsfyldte horoskop er det dog ikke sikkert, at det bliver sådan. Det sandsynligste er stadig, at Thorning vinder regeringsmagten og danner regering med SF med støtte fra De Radikale og Enhedslisten.

Under alle omstændigheder bliver det endog MEGET hårdt for den nye regering, uanset hvad. Der udløses i det mindste stor turbulens, ikke mindst på grund af det økonomiske område. Og valgkampen vil blive beskidt og indædt.

I det seneste nummer af HOROSKOPET lagde vi Johanne Schmidt Nielsens horoskop, og det tydede på en valgsejr, hvor hun kan fordoble mandattallet. De Radikale vil gå frem og sikkert også Det Konservative Folkeparti med Barfoeds relativt gode horoskop. Det paradoksale er, at Løkke har et fint horoskop nu, men til gengæld var de seneste tre år ikke gode, hvad aspekterne angik. Han må nu betale for disse fejl, men ikke så meget, som det har set ud med kæmpesejren til rød blok i meningsmålingerne. Det vil blive mere tæt end som så. Samuelsen står rimeligt i september, uden at det er prangende. Så han vil ikke ryge helt ud med sit parti, som det ellers var ved at se ud en overgang.

Hvad angår Pia Kærsgaard har hun været for nedadgående i meningsmålingerne, men her får hun med vanlig seismografi hentet noget af det tabte terræn hjem igen.

Det var en hurtig gennemgang, men vi vender tilbage med nye stof om valget og meget andet.

Mange hilsner

Karl Aage Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar