søndag den 21. august 2011

Kommentarer 34


Hej igen

De første 4 punkter her er lagt direkte på bloggen – husk at tjekke en gang imellem på bloggen, da der kan være væsentligt nyt som her med Maya-kalenderen, der begyndte den 18. august.

”Auktion” over sjældne bøger

Vi har i øjeblikket mange antikvariske bøger til salg, og der kommer flere til hele tiden. En del af disse bøger sælger vi som en slags auktionstilbud, hvor de går for højeste bud.

Ud over mange astrologibøger, herunder mange af dem, man næsten aldrig finder antikvarisk, er der masser af teosofiske bøger, esoteriske bøger og meget mere, herunder en del førsteudgaver fra 20´erne og 30´erne. De forfattere, der er mest repræsentere er Alice Bailey, Annie Besant, Paul Brunton og Edwin Bolt. Også Rudolf Steiner er med. Det nærmer sig slaraffenland. Kig ud i vores butik.

Udsalget indeholder ca. 300 nedsatte varer og kører stadig til i næste måned, bestil det store udsalgskatalog.



  1. Ugen, der kommer samt Mayakalenderens 5. nat er aktiv i disse dage!!!
  2. Solpletter stormer mod Jorden – sjældent nordlys i det sydlige USA!
  3. Tvangsfusioner vil komme i bankverdenen
  4. Humor: Søvndal på amerikansk
  5.  Kongerne af Marielyst – reality-tv
  6. Caroline Wozniacki med nyt liv – som forudsagt
  7. Den fantastiske Fisk Jens Stoltenberg
  8. Ugehoroskoper for alle tegn - skift side


Ugen, der kommer

Mandag: Solen og Venus i spænding til Neptun, så tingene er ikke, som de ser ud til at være. Stol ikke på alle og få tjekket tingene en ekstra gang, ikke mindst på det økonomiske område.  Måske en vigende dag på aktiemarkederne.

Tirsdag: Lidt det samme som mandag, men Månen stabiliserer forholdene noget.

Onsdag: Månen står fantastisk, især midt på dagen. Ugens bedste dag.

Torsdag: Månen står sammen med Mars og giver store følelses- og temperamentsudbrud. Aspektet til Saturn maner til tålmodighed og forsigtighed.

Fredag: Sidst på dagen begynder Merkur at gå direkte igen, men skal lige have nogle dage, hvor den står næsten stille (stationær). Herefter begynder kommunikationen at blive bedre igen. Solen og Venus har bevæget sig hen i harmonisk aspekt til Pluto, det er godt for økonomien, sikkert også aktiemarkedet.

Lørdag står Månen i Løven og er stor i slaget, men man skal passe på ikke at overdrive.

Søndag: Månen bevæger sig hen mod en konjunktion med Solen og danner nymåne, som dog først er eksakt i morgen tidlig den 29.9. Men Månen er nu i spænding til Neptun, så pas på snyd og løbske fantasier.



Mayakalenderens 5. nat starter den 18. august – solpletter i de næste to dage

Ifølge Mayakalender-eksperten Calleman begynder den såkaldt ”Femte nat” den 18. august 2011 og varer i 18 dage frem til den 4. september. De seneste nætter har der været økonomisk krise hver gang. De to seneste var i 1932 og 2008. Det skal blive spændende at se, om han også får ret denne gang. Men det skulle altså sætte skub i krisen. Vi kan derfor vente yderligere aktiefald i den nævnte periode. Og så er vi nok derhenne, hvor det anslår begyndelsen til en langvarig recession an.

Som vi tidligere har anbefalet, er det bedre at købe guld, som holder prisen. Bankrådgivere vil nok give andre råd, fordi guldprisen topper lige nu. Men her må vi huske, at denne krise sandsynligvis bliver anderledes, da det er hele det økonomiske systemet fundament, der nødvendigvis må rettes til.

Men et højtliggende landhus er på langt sigt måske det allerbedste råd, hvad investering angår. Der kan nemt blive rift om at bo på landet igen, selv om der godt kan gå et par årtier.

Det bliver spændende at følge, om Mayakalenderen også får ret i, at aktieuroen fortsætter.

Der varsles også solpletter i de næste to dage, og ladede partikler skulle have retning mod Jorden og ramme i aften. Det skriver Mailonline på internettet. Der skulle være tale om den voldsomste geomagnetiske storm i mindst 30 år. Det medfører forstyrrelser i tv-signaler og mobilsignaler. Samtidig er der kraftigt nordlys både i Sydengland samt Texas og Florida – meget usædvanligt på så sydlige breddegrader. Der er allerede gået én satellit ned med malfunktion, nemlig den japanske kommunikationssatellit Kodoma, der er midlertidigt lukket ned lige nu. Allerede i sidste uge var der forstyrrelser i kommunikationen i lufttrafikken. Det skulle ikke kunne påvirke mennesker på Jorden, kun signaler.

Den opblussen, der forårsagede udbruddet af solpletter skete i går kl. 10.54,, og det må være GMT (engelsk tid). Interessant nok faldt det så præcis sammen med begyndelsen på mayakalenderens 5. nat.

Læs mere på dette link:






Tvangsfusioner kommer i bankverdenen

En af virkningerne af Plutos gang gennem Stenbukken vil bliver et stigende antal fusioner i bankverdenen. Vi ser, at bankerne blæser på boligkrisen, og boligkøbere behøver ikke at have sparet blot én krone op for at få lov til at købe hus. Det er den type af uansvarlighed, der kostede banker den sidste krise, og det har man altså ikke lært af. Nu skal det afgørende slag stå meget snart, og man undgår sandsynligvis ikke, at der kommer adskillige bankfusioner. Mange vil altså blive lokket på glatis, så der ikke skal ske mere en enkelt ændring i indtægtsforholdene i negativ retning, før krisen bliver akut i privatøkonomien på grund af et vigende rådighedsbeløb. Det er alt for risikabelt at rådgive ud fra den aktuelle situation – især, hvis det kun lige akkurat lader sig gøre at betale ydelserne. Et jobskifte eller en skilsmissen kan så betyde konkurs. Da halvdelen af alle ægteskabet ender i skilsmisse, skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvilket kaos det kan medføre. Nu skal det dog nok vise sig, at skilsmisseprocenten går nedad, fordi folk ikke har råd til at lade sig skille og derfor bliver sammen. Men en nedgang her vil ikke batte nok.

Situationen er altså kommet dertil, hvor bankverdenen bør reguleres på en måde, så staten får bedre hånd i hanke med forholdene. 





Kommunistpartiet Søvndalisterne

Hvis vi skruer humoren på, vil Søvndal efter et valg nok skulle indstille sig på at skulle tage til Tea Party i USA. De anser ham for at være kommunist og Amerika-hader. Især efter at de har opdaget, at han gør grin med deres sprog.



Kongerne af Marielyst – Partykonger og -dronninger

Så gik der endnu en reality-serie i luften. Den 15. august kl. 22.00 blev første afsnit sendt på kanal 5. En af hovedopgaverne i ”Kongerne af Marielyst” er at score løs. Konceptet er, at otte unge er buret inde i et sommerhus på Falster (Marielyst). Vel at mærke et af de dyre med rigtig god plads. De er blevet udstyret med VIP-kort til byens diskoteker. Og så skal der scores sådan som mange unge kender det fra ferierne i Sunny Beach i Bulgarien. Man går her skridtet videre (undskyld udtrykket) end Paradise Hotel, hvor scoringer fandt sted internt i gruppen. Men man skal jo forny sig…

De unge tænker kun på fest ballade og at score, så hvis ikke domænet www.pul.dk er optaget, så ville det være på sin plads at købe det. Skylder jeg at sige, at fakta her er hentet i Pulitiken den 16. august 2011. Jeg er sikker på, at jeg aldrig kommer til at se blot et enkelt afsnit.

D er ikke tvivl om, at sådanne serier påvirker andre unge, så vi kan vente mere Sodoma og Gomorra-lignende tilstande blandt vestens unge i fremtiden – lige indtil krisen tager rigtig fat og realiterne ændrer sig – også hvad angår reality-tv.

Sex er 8. hus, som står i Skytten. Herskeren over huset er derfor Jupiter, som står fuldstændig fantastisk i 1. hus i Tyren i harmoni til Pluto (sex) og Mars (drifterne). Derudover står den godt til Månen i 12. hus (utroskab), så det kunne ikke være bedre valgt – hvis man altså er til den slags smuds. Men det skal nødvendigvis med i tydningen, at der er endog meget store spændinger, der kan medføre, at kritikerne vil være meget hårde ved serien, som den skrider frem. Derimod vil mange såkaldt almindelige mennesker helt sikkert mene, at nu er det for meget, og at der må skrides ind. Der er hele tre planeter i en tæt konjunktion i Løven, og de er alle i trigon til AC i Vædder, så der vil blive sagt mangen en uforbeholden mening, og det vil være ærligt – for det meste. For Neptun er også at gå bag om ryggen på nogle, men det vil så blive afsløret, og så er ærligheden igen fremme i skoene. Ildtegnenes dominerende indflydelse gør, at der er voldsomt gang i de unge.

Serien mobiliserer alle de fordomme, som tænkes kan. De unge, som i øvrigt er udvalgt som repræsentative for ungdommen her til lands, bl.a. etnisk og seksuelt. De knalder til højre og venstre og drikker som et hul i jorden. De tænker kun på sig selv og gør alt for at være i fokus. Deres almendannelse er lig nul – de gør, som det passer dem. Til gengæld har de ingen fine fornemmelser og er ikke blege for at sige deres mening – nogle gange endda plus moms. De passer kort sagt til den slags tv – nøjagtig som horoskopet passer. Efter dette er det ikke tilfældigt, at det hedder et HOR-oskop – endda et af dem med nogle SEX-tiler og kun ganske få tekstiler. Liderligheden sejrer her, hvad man ser af de stærke spændinger mellem Mars, Pluto (aksebundet til MC/IC-aksen) Uranus og Saturn. Det er en ret syg serie, da Saturn står i 6. hus og kun modtager spændinger. Men de mange planeter i 12. hus er den også surrealistisk og til tider ganske virkelighedsfjern. Mange vil boykotte det som værende skod-tv. Hvis det er det, man vil, passer horoskopet altså ganske flot.

Konflikter er en fast ingrediens i serien, hvad der heller ikke er underligt, når de tre nævnte planeter står i opposition til Neptun i 12. hus, hvor Månen og Uranus også står, og som står for løgn og utroskab, så helt ærlige er de bestemt ikke konstant.

Kommunikationsplaneten Merkur går baglæns i horoskopet, hvilket ikke fremmer kommunikationen, især når den er i spænding til Neptun, som kan være ret kamæleonagtig. Alt i alt er det er horoskop med smæk for skillingen, og som skiller vandene, og det er jo også meningen.



Caroline Wozniacki  - nu med far i ”baghånden”

Hun har i mange år haft sin far i forhånden, nu bliver det i baghånden – og måske lidt på sidelinjen. Hun har brudt med faderen som træner og købt lejlighed i New York, og måske fundet en kæreste. Det er noget af et værdiskred for den Caroline, som bestemt ikke har levet op til sit bedste i de seneste turneringer. Hun ligger dog lige akkurat nr. 1. på verdensranglisten, som hun har gjort længe, men nu kan vi se enden.  Situationen passer perfekt med den analyse, vi lavede her for nogle måneder siden, hvor vi bl.a. skrev, at vi skulle ind i 2012, før Caroline igen begyndte at funkle. Først i begyndelsen af næste år er hun fri af Saturnspændingerne, og Saturn symboliserer faderen. Hvis hun er født ca. kl. 12.40 står Pluto på både IC og AC of Neptun på Månen (at flytte over vand, transformation, opløsning). Hun vil højst sandsynligligt droppe sin tenniskarriere tidligt, da vi allerede om ca. 4-5 år får Pluto at se i spænding til hendes Sol og Jupiter og lidt senere til Saturn. Det varer ca. 4 år og bliver en hård nød at knække, hvor skader er meget sandsynlige, næsten uundgåelige, medmindre hun lægger træningen om med henblik på at undgå fx overbelastning. For det er sådanne skader, der vil være aktuelle her. Det vil under alle omstændigheder medføre et brud i karrieren. Så enten er det et brud på fysikken, et brud i karrieren – eller det faktum at hun står brud og efter lidt tid føder et barn. Hvis hun mod forventning fortsætter efter den periode, så rammer Pluto i 2022-24 spændingen mellem Merkur og Mars, og så vil det være definitivt slut – et nyt liv begynder. Og her skal der så stå ”igen”, for vi sætter en million på en tidlig exit, som ligger en del under gennemsnittet for tennisspillere og sportsfolk i det hele taget. Omkring 25-års alderen. Men når Pluto skal passere så mange planeter og måske endda også to hovedakser i de kommende år, så kræver det sin kvinde. Et parforhold vil også komme ind i turbulente perioder, som nogenlunde svarer til de perioder, hvor hun sportsligt er i udfordringer.

Men bruddet med faderen er virkelig rigtigt og nødvendigt, uanset hvad. Det er muligt, at hun skal have lavet noget om på spillestilen og i hvert fald have opøver et vinderslag, og at det ikke at let efter så mange år, hvor der er satsen anderledes. Men hvad, hun skal jo alligevel igennem nogle måneder med Saturn-spændinger, så det går nok, selv om det ikke vil blive til ret mange sejre. Vi kan med andre ord forvente, at hun må afgive førstepladsen på verdensranglisten inden ret længe.

Faderen har to aspekter astrologisk set, og de er knyttet til Solen og Saturn, som står i spænding i hendes horoskop. Jupiter er også med i spændingen, og det er definitivt et karmisk forhold til faderen, som nu står over for en transformation af de helt store. Caroline er født den 11. juli 1990 i Odense.



Den fantastiske Fisk

Det er meget, meget rørende at se et menneske som statsminister Jens Stoltenberg holde store taler og være sammen med mennesker i sorg over at have mistet nære familiemedlemmer i Norge. Mest rørende var det næsten, da vi så Stoltenberg knæle ned foran Monica Bøseis  - Utøya-arrangementernes ukronede dronning - datter og hviske noget til hende og bagefter være med til at bære kisten ud af kirken. Han har deltaget i syv begravelser af de i alt 77, der omkom ved massakrerne. Stoltenberg er i den grad brændt igennem som menneske, og det har gjort, at hans parti har nået historiske højder i meningsmålingerne. Efter Breiviks ugerninger forstod han, at folket ikke havde brug for politiske forklaringer, men for medmenneskelighed, og det leverede han i enorme mængder. Han er den fødte landsfader – en rolle, han mere eller mindre har forberedt sig på hele livet.

Jens Stoltenberg er søn af Norges tidligere udenrigsminister, Thorvald Stoltenberg, som var en meget folkelig politik. Han er nu præsident i Norsk Røde Kors. Han har et særligt stærkt bånd til sin far, hvad der stod klart meget tidligt i hans liv. Et eksempel er, at da Jens under faderens ophold som norsk ambassadesekretær i Jugoslavien i 1963 blev syg af en stafylokokinfektion, løj faderen ham ind på den bedste hospital i Beograd under navnet Vlado Kotlic. Han fik vistnok fjernet sin blindtarm og modtog blodtransfusion fra faderen, som den dag i dag ringer hver dag og spørger sin søn, om han har sovet og spist ordentligt.

Som barn var Jens buttet og genert, og da han kom hjem til Norge efter faderes ophold i USA og Jugoslavien, kunne han ikke tale sit sprog ordentligt. Han stammede, og hans taler bliver stadigvæk renset for komplicerede ord. Jens blev smittet af sine forældres politiske engagement og som 25-årig blev han formand for ”Arbeiderpartiets Ungdomsfylkning”. Gro Harlem Brundtland så hans lysende, politiske talent i den rationelle og fremadstræbende Jens Stoltenberg. Hun valgte ham straks som handels- og energiminister, da han ved valget i 1993 blev valgt til Stortinget. Syv år senere blev han valgt som den yngste statsminister i Norge nogensinde. Ved valget i 2001 tabte han dog med bravour, idet hans parti gik tilbage fra 35 til 24% af stemmerne. Han måtte slippe tøjlerne, som han dog genvandt i 2005 og har haft dem siden. Det var partiets dårligste valg i 80 år.

Som politiker er han altid blevet betragtet som tør, grå og kedelig, en rigtig teknokrat. Han tager ingen chancer og fremsætter ikke de store udspil. Det har ændret sig noget efter den 22. juli 2011. Men det rører ikke ved, at han er melankolsk af natur.



En ny Kennedy

Efter den 22. juli fremstår han som den perfekte leder, og man kan ane en ny Kennedy i ham. Han ønsker at møde uhyrligheder med mere demokrati og vil samle nationen omkring nye værdier. Et ord som hævn vil aldrig komme over Stoltenbergs læber. Han vil bruge situationen konstruktivt til at forbedre værdisættet i det norske samfund og styrke demokratiet. Lige nu har han 94% opbakning af alle normænd, der synes han har gjort det godt. Det er en vildt høj score. Selv Siv Jensen fra Fremskrittspartiet giver ham topkarakter.



Horoskopet

Jens Stoltenberg er født i Oslo den 16. marts 1959. Tidspunktet er ukendt, men jeg er ret sikker på, at Ascendanten (AC) falder i et jordtegn, som står for det melankolske temperament. Hvis vi drister os til at sætte AC i begyndelsen af Jomfruen, er den i aspekt til Jupiter, som meget ofte give stor højde, og han måler 190 cm. Så får han Pluto på AC, hvilket giver generthed.

Han er Merkur stående meget stærkt, da den aspekterer hele tre planeter harmonisk. Det giver ham et godt intellekt og kommunikationsevne. Så er Merkur i spænding til Saturn, hvilket ofte forekommer hos politikere, der skal holde sig til et partiprogram og dermed sige det samme hele tiden – sådan mere eller mindre.

Lige nu står Pluto på Stoltenbergs Saturn og udeløser dermed alle Saturns aspekter, og den står hovedsagelig godt. Han kan derfor næsten ikke undgå at være inde i en god periode, hvor han har kontrolover situationen. Også selv om det i fredstid er den værste forbrydelse i landets historie, han står overfor. Han har muligvis Neptun stående i nærheden af sin DC. Den hersker i vandtegnet Fiskene og har med kemi at gøre, herunder kunstgødning. Men ellers er der blevet grædt meget, og den værste af de to aktioner foregik på en ø.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar