fredag den 19. august 2011

Kommentarer 33B


Hej igen

De første 4 punkter her er lagt direkte på bloggen – husk at tjekke en gang imellem på bloggen, da der kan være væsentligt nyt som her med Maya-kalenderen, der begyndte den 18. august.



Mayakalenderens 5. nat starter den 18. august – solpletter i de næste to dage

Ifølge Mayakalender-eksperten Calleman begynder den såkaldt ”Femte nat” den 18. august 2011 og varer i 18 dage frem til den 4. september. De seneste nætter har der været økonomisk krise hver gang. De to seneste var i 1932 og 2008. Det skal blive spændende at se, om han også får ret denne gang. Men det skulle altså sætte skub i krisen. Vi kan derfor vente yderligere aktiefald i den nævnte periode. Og så er vi nok derhenne, hvor det anslår begyndelsen til en langvarig recession an.

Som vi tidligere har anbefalet, er det bedre at købe guld, som holder prisen. Bankrådgivere vil nok give andre råd, fordi guldprisen topper lige nu. Men her må vi huske, at denne krise sandsynligvis bliver anderledes, da det er hele det økonomiske systemet fundament, der nødvendigvis må rettes til.

Men et højtliggende landhus er på langt sigt måske det allerbedste råd, hvad investering angår. Der kan nemt blive rift om at bo på landet igen, selv om der godt kan gå et par årtier.

Det bliver spændende at følge, om Mayakalenderen også får ret i, at aktieuroen fortsætter.

Der varsles også solpletter i de næste to dage, og ladede partikler skulle have retning mod Jorden og ramme i aften. Det skriver Mailonline på internettet. Der skulle være tale om den voldsomste geomagnetiske storm i mindst 30 år. Det medfører forstyrrelser i tv-signaler og mobilsignaler. Samtidig er der kraftigt nordlys både i Sydengland samt Texas og Florida – meget usædvanligt på så sydlige breddegrader. Der er allerede gået én satellit ned med malfunktion, nemlig den japanske kommunikationssatellit Kodoma, der er midlertidigt lukket ned lige nu. Allerede i sidste uge var der forstyrrelser i kommunikationen i lufttrafikken. Det skulle ikke kunne påvirke mennesker på Jorden, kun signaler.

Den opblussen, der forårsagede udbruddet af solpletter skete i går kl. 10.54,, og det må være GMT (engelsk tid). Interessant nok faldt det så præcis sammen med begyndelsen på mayakalenderens 5. nat.

Læs mere på dette link:








Tvangsfusioner kommer i bankverdenen

En af virkningerne af Plutos gang gennem Stenbukken vil bliver et stigende antal fusioner i bankverdenen. Vi ser, at bankerne blæser på boligkrisen, og boligkøbere behøver ikke at have sparet blot én krone op for at få lov til at købe hus. Det er den type af uansvarlighed, der kostede banker den sidste krise, og det har man altså ikke lært af. Nu skal det afgørende slag stå meget snart, og man undgår sandsynligvis ikke, at der kommer adskillige bankfusioner. Mange vil altså blive lokket på glatis, så der ikke skal ske mere en enkelt ændring i indtægtsforholdene i negativ retning, før krisen bliver akut i privatøkonomien på grund af et vigende rådighedsbeløb. Det er alt for risikabelt at rådgive ud fra den aktuelle situation – især, hvis det kun lige akkurat lader sig gøre at betale ydelserne. Et jobskifte eller en skilsmissen kan så betyde konkurs. Da halvdelen af alle ægteskabet ender i skilsmisse, skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvilket kaos det kan medføre. Nu skal det dog nok vise sig, at skilsmisseprocenten går nedad, fordi folk ikke har råd til at lade sig skille og derfor bliver sammen. Men en nedgang her vil ikke batte nok.

Situationen er altså kommet dertil, hvor bankverdenen bør reguleres på en måde, så staten får bedre hånd i hanke med forholdene. 





Kommunistpartiet Søvndalisterne

Hvis vi skruer humoren på, vil Søvndal efter et valg nok skulle indstille sig på at skulle tage til Tea Party i USA. De anser ham for at være kommunist og Amerika-hader. Især efter at de har opdaget, at han gør grin med deres sprog.



Kongerne af Marielyst – Partykonger og -dronninger

Så gik der endnu en reality-serie i luften. Den 15. august kl. 22.00 blev første afsnit sendt på kanal 5. En af hovedopgaverne i ”Kongerne af Marielyst” er at score løs. Konceptet er, at otte unge er buret inde i et sommerhus på Falster (Marielyst). Vel at mærke et af de dyre med rigtig god plads. De er blevet udstyret med VIP-kort til byens diskoteker. Og så skal der scores sådan som mange unge kender det fra ferierne i Sunny Beach i Bulgarien. Man går her skridtet videre (undskyld udtrykket) end Paradise Hotel, hvor scoringer fandt sted internt i gruppen. Men man skal jo forny sig…

De unge tænker kun på fest ballade og at score, så hvis ikke domænet www.pul.dk er optaget, så ville det være på sin plads at købe det. Skylder jeg at sige, at fakta her er hentet i Pulitiken den 16. august 2011. Jeg er sikker på, at jeg aldrig kommer til at se blot et enkelt afsnit.

D er ikke tvivl om, at sådanne serier påvirker andre unge, så vi kan vente mere Sodoma og Gomorra-lignende tilstande blandt vestens unge i fremtiden – lige indtil krisen tager rigtig fat og realiterne ændrer sig – også hvad angår reality-tv.

Sex er 8. hus, som står i Skytten. Herskeren over huset er derfor Jupiter, som står fuldstændig fantastisk i 1. hus i Tyren i harmoni til Pluto (sex) og Mars (drifterne). Derudover står den godt til Månen i 12. hus (utroskab), så det kunne ikke være bedre valgt – hvis man altså er til den slags smuds. Men det skal nødvendigvis med i tydningen, at der er endog meget store spændinger, der kan medføre, at kritikerne vil være meget hårde ved serien, som den skrider frem. Derimod vil mange såkaldt almindelige mennesker helt sikkert mene, at nu er det for meget, og at der må skrides ind. Der er hele tre planeter i en tæt konjunktion i Løven, og de er alle i trigon til AC i Vædder, så der vil blive sagt mangen en uforbeholden mening, og det vil være ærligt – for det meste. For Neptun er også at gå bag om ryggen på nogle, men det vil så blive afsløret, og så er ærligheden igen fremme i skoene. Ildtegnenes dominerende indflydelse gør, at der er voldsomt gang i de unge.

Serien mobiliserer alle de fordomme, som tænkes kan. De unge, som i øvrigt er udvalgt som repræsentative for ungdommen her til lands, bl.a. etnisk og seksuelt. De knalder til højre og venstre og drikker som et hul i jorden. De tænker kun på sig selv og gør alt for at være i fokus. Deres almendannelse er lig nul – de gør, som det passer dem. Til gengæld har de ingen fine fornemmelser og er ikke blege for at sige deres mening – nogle gange endda plus moms. De passer kort sagt til den slags tv – nøjagtig som horoskopet passer. Efter dette er det ikke tilfældigt, at det hedder et HOR-oskop – endda et af dem med nogle SEX-tiler og kun ganske få tekstiler. Liderligheden sejrer her, hvad man ser af de stærke spændinger mellem Mars, Pluto (aksebundet til MC/IC-aksen) Uranus og Saturn. Det er en ret syg serie, da Saturn står i 6. hus og kun modtager spændinger. Men de mange planeter i 12. hus er den også surrealistisk og til tider ganske virkelighedsfjern. Mange vil boykotte det som værende skod-tv. Hvis det er det, man vil, passer horoskopet altså ganske flot.

Konflikter er en fast ingrediens i serien, hvad der heller ikke er underligt, når de tre nævnte planeter står i opposition til Neptun i 12. hus, hvor Månen og Uranus også står, og som står for løgn og utroskab, så helt ærlige er de bestemt ikke konstant.

Kommunikationsplaneten Merkur går baglæns i horoskopet, hvilket ikke fremmer kommunikationen, især når den er i spænding til Neptun, som kan være ret kamæleonagtig. Alt i alt er det er horoskop med smæk for skillingen, og som skiller vandene, og det er jo også meningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar