fredag den 8. februar 2013


Dagens syner af Kirsten Brun

Dagen er den sidste rigtige vinterdag. Der vil komme kulde og sne de næste dage - de sidste krampetrækninger, før det begynder at gå fremad.  

Det er også en dag med mange tunge forhandlinger verden over. Der er en alvor i det hele. Det vil styrke forhandlingerne om velfærdsstaten og EU. Det ser ud som om Helle Thornings regering er inde i en periode med held til at få rigtig meget igennem.

Tiden er endnu ikke inde til fællesskab, som ellers er det helt store tema i 2013, men det kommer. Det bliver skærpet hen over sommeren.

Internationalt set er dagen præget af alvor, men alligevel er det ikke konflikternes dag – men forhandlingernes dag. I Italien vil valget blive rigtigt svært for Berlusconi. Selv med den nuværende fremgang kan han ikke vinde.

På det private plan er det en dag med alvorlige undertoner.  Samtidig er det er dag med ro. En god dag til eftertanke. Hvad er mit 2013? Det vil give et andet billede end det, der viste sig den 1. januar. Det er også en dag for hygge og en dyb vinterro, hvilket passer godt til, at vi går ind i de to vinterferie-uger. Alvor og ro er temaerne.  

Meteorologisk set præger foråret verden. Sne i de nordlige egne og vand i syd.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar