søndag den 24. februar 2013


Kommentarer og ugehoroskoper 9

 

Merkur (kommunikation) er nu gået retrograd, og det kan give koks i kommunikation og formidling. Kirsten er ikke blevet færdig med sine syner, og de må læses direkte på bloggen i morgen. Dette er sammen med andre ting årsagen til, at ugekommentarerne ikke er så omfattende som ellers.

Husk i øvrigt at høre Radio Klassisk i morgen ca. 16.10, hvor vi gennemgår væsentlige dele af Haydns horoskop. Haydn er i øvrigt hypnotisør i dette liv og er i gang med at skrive en bog om sine centrale inkarnationer.

 

Nyt fra Astrologisk Museum

SOPHIE:46 udkommet

Det nyeste nummer af Astrologisk Museums informationsbrev, SOPHIE, er nu udkommet. Det udkommer jævnligt, men kun når Astrologisk Museum har noget at fortælle fra sit arbejde, især med dansk astrologis historie. Et fag uden historie er et fag uden identitet, er det ofte blevet sagt, og SOPHIE er derfor ganske gratis som en public service fra Astrologisk Museum. Infobrevet er det eneste sted, hvor du løbende kan blive opdateret om fagets danske historie. SOPHIE:46 kan hentes her: http://pub.asmu.dk/nyhedsbrev/sophiebacklist.html

Hvis du vil være medlem af Astrologisk Museum eller have flere informationer, så besøg http://www.asmu.dk

 

Oscar Pistolius

Oscar Pistorius skød sin kone og er nu løsLADT mod kaution og uden pas. Men man er meget bange for, at nogen vil smugle ham ud af landet, så han kan blive uddelt ved Oscar-uddelingen i Californien søndag. Det bliver de simpelthen nødt til, for ellers mangler de jo en Oscar til at dele ud. Og han kan jo hurtigt løbe til lufthavnen, det er jo først i nat, der er uddeling – af Oscar.

 

Ugen, der kommer 9

Der er ikke mange temaer i denne uge, men Solen er i harmoni med ansvarsplaneten Saturn, og den er eksakt fredag. Tirsdag står den retrograde Merkur lige på Mars, så kommunikationen kan gå galt og skabe irritation. Venus står lige på Neptun midt på torsdagen og sætter værdier og penge i fokus på godt og ondt.

 

MANDAG

Månen starter mandag med at udløse spændingen mellem Venus, Neptun, Solen og Jupiter, og det kan give bølgegang i følelseslivet. En noget ustabil dag, hvor tingene er anderledes, end de ser ud til. Det er ikke i dag, vigtige aftaler skal indgås – for ikke at tale om køb og investeringer.

Solen er i eksakt spænding til Jupiter, og det giver overdrivelser og alt for store armbevægelser. Vogt dig for disse, når du møder dem. Men læg gerne storslåede planer for fremtiden. De skal nok blive halveret med tiden – mindst. En noget urealistisk og næsten münchhausen´sk dag, som er særdeles velegnet til indre aktivitet såsom bøn og meditation. Her kan de store eventyr til gengæld også udspille sig stort og frit. Også godt til rollespil og kunstnerisk aktivitet af alle observanser.

 

TIRSDAG

Følelserne kan let komme i kog over det rene ingenting. Den retrograde Merkur står på Mars i Fiskene, og det hjælper ikke fremad i realistisk retning, tværtimod. Uklare tanker og følelser skaber irritation, måske især om aftenen, hvor ”vejvreden” kan komme frem, så kør forsigtigt. Den kærlige og harmoniske Venus går ind i Fiskenes tegn, og det kan vise sig at hjælpe på de ellers så irriterende aspekter. Fiskene er urealistiske, men intuitive, så nogle kan være heldige nok i pengesager, dog ikke hvad angår noget udregnet eller spekulativt. Det skal komme til en, at NU skal man købe en lottokupon. Venus medfører også, at mange vil være urealistiske i kærlighedsanliggender i nogle uger, mens Venus passerer Fiskenes tegn.  Hop ikke med på rygtevognen.

En gruppemeditation i stor skala vil virkelig kunne flytte og generere energi.

 

ONSDAG

Ved 14-tiden går Månen ind i Vægten og søger harmoni og balance. Der er gang i det sociale, og man stimler sammen i hyggeafdelingen.  En stille dag på kontoret. Men måske også en lidt kaotisk dag. Det kan man dog også tage nogenlunde stille og roligt uden at hoppe med på forvirringsvognen.

 

TORSDAG

Nu står Venus lige på Neptun, og aspektet er eksakt midt på dagen og kan skabe kaos i værdierne og pengene – rod i økonomien må ikke florere og bide sig fast. Ikke mindst på grund af spændingen til Jupiter. Da Månen samtidig er i spænding til Pluto er det en dag, hvor man skal fare frem med lempe, så de negative følelser ikke tager overhånd. Sørger man for, at dette ikke sker, er der åbnet op for en usædvanligt stor fokus på alt, der ikke kan måles og vejes. Der kan komme gang i romantikken og de helt store følelser. Alt, hvad der er mystisk og spirituelt er oppe at ringe.

 

FREDAG

Ca. kl. 19.00 går Månen ind i Skorpionen og kræver dybde og intensitet. Solen står meget smukt til ansvarsplaneten Saturn og gør tingene meget mere realistiske i denne Fisketid. Samtidig står den flot til Pluto og skaber passion. Det er et af de helt store aspekter, der udløses på en meget spændende dag. Ugens bedste dag at slå en streg i sandet: Hertil og ikke længere. Det er en praktisk og realistisk dag, hvor fornuften sejrer. En god dag for job, erhvervsliv og samfundet som helhed. Man realiserer sine drømme.

 

LØRDAG

Om eftermiddagen står Månen på Saturn (ansvarlighed, disciplin) og udløser alle Saturns harmoniske aspekter til Pluto, Venus, Solen og Merkur. De fine tendenser fra i går fortsættes. Det er lige før, at Mars også er med i den store klump af planeter i Fiskene. Det er en fredelig dag, som er egnet til bøn og andre indre aktiviteter. Også kunst- eller naturoplevelser er i fokus. Igen: drømme kan omsættes til virkelighed.

 

SØNDAG

Månen står flot til Mars i dagtimerne og giver følelsesmæssig intensitet og dybde. Dybe og meget stærke følelser. Men Mars kræver også aktivitet og fysisk udfoldelse, og så kan mange praktiske opgaver, der har ligget og ventet, pludselig blive ordnet i hastigt tempo.

 

Ang. SU-reformen


Vi skrev tidligere på ugen, at SU-reformen blev fremlagt på et astrologisk set uheldigt tidspunkt. Senere på ugen kom det frem, at der er væsentlige mangler i beregningen af det overskud - det provenu, den skulle give staten på ca. 2 milliarder.
De største betalere er de studerende, der bor hjemme. De skal nu spises af med en MEGET lille SU. Undervisningsministeriet har tilsyneladende glemt, at der så vil være mange, der vil flytte hjemmefra for at få meget mere hjem i SU. Hertil svarer Morten Østergaard, at der ikke vil være en eneste, der flytter hjemmefra af DEN grund, for man vil ikke få mere ud af det økonomisk, da man jo så skal betale husleje og kost osv. Men her gør han naturligvis regning uden vært, for det handler ikke alene om penge, men frihed. Hvis man får det samme ud af det økonomisk, vil mange flytte hjemmefra, er jeg sikker på. Det er ret utroligt, at Østergaard og hans stab ikke har tænkt på dette - men astrologisk stemmer det som fod i hose.

 

To par tvillinger født på én gang

Den 14. februar om morgenen i Houston, Texas, fødtes to par tvillinger ved kejsersnit og i løbet af et par minutter. Det kan godt have været i minutterne omkring kl. 7.00, hvor vækstplaneten Jupiter står lige på IC og forstørrer alting, herunder familien. Kvinden havde først fået at vide, at hun skulle have tvillinger, men overraskende nok blev der tale om to sæt af slagsen. Solen står på AC kl. 7.00 og i overraskelsernes tegn, Vandbæreren.

 

UGEHOROSKOP uge 9 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Stilhed før storm er den bedste beskrivelse for denne uge. Du får tid til at samle dine tanker, inden det går løs, så benyt dig endelig af det. Fyld ikke din kalender op, men læg pauser ind, så du kan få samlet dine tanker. Jo længere du kommer ind i marts måned, jo mere kommer der til at ske.
PS: Planlæg fremad.
TYR
Der er særlig stor fokus på samarbejde og gruppesammen-hænge i denne uge. Du befinder dig godt blandt andre, og selvom I ikke altid vil være enige, så finder I ud af det. Du kan have store drømme og alligevel få dem til at gå i opfyldelse.
PS: Pas lidt på pengene.
TVILLING
Dit primære fokusområde er job, karriere og målsætning. Det er her, du vil bruge det meste af din energi og din tid. Det er muligt, at der bliver lavet om på dine mål og prioriteter, men det vil blive til det bedre. Det er ikke alt, der passer dig lige godt, men vent og se tiden an og vær fleksibel. 
PS: Glem ikke familien.
KREBS
Du drømmer dig sikkert væk til fjerne og mere spændende himmelstrøg. Der skal helst ske noget andet end det, der plejer. Du vil befinde dig godt med at lære noget nyt, og det kan afhjælpe den lidt rastløse stemning, du føler. Kast dig derfor ud i tingene.    
PS: Pas på med, hvad du siger til andre.
LØVE
Når det komme til penge, vil du og din partner ikke være helt enige i denne uge. Det gælder også andre værdier, ikke kun økonomiske. Det er en god ide, at få renset luften, og et skænderi vil hurtigt være overstået, hvis du ikke bruger tid på at pleje en såret stolthed. 
PS: Har du altid ret?
JOMFRU
Du får ikke megen mulighed for at få tid alene. Du vil nærmest konstant være omgivet af mennesker, der ønsker noget af dig. Der er ingen tvivl om, at du vil have det svært med det. Du bliver irriteret og ønsker ikke den nærhed, som du afkræves.
PS: Du kan lære af andre.
VÆGT
Du kommer ikke til at kede dig i denne uge, der sker en masse i hverdagen og på dit daglige arbejde. Du kan regne med, at du bliver overrasket, men bevarer du overblikket og laver nogle huskelister, bliver det sjovt. Hvis du bryder regler og rutiner og er fleksibel, kommer du langt.
PS: At samarbejde passer dig bedst.
SKORPION
Kedelige rutineopgaver fanger dig slet ikke. Du er meget kreativ, og du skal have mulighed for at bruge disse evner. Det skal være sjovt og anderledes, så kan du nå næsten hvad som helst. De resultater du skaber vil blive intet mindre end fantastiske.
PS: Det er tilladt at drømme.
SKYTTE
Det største fokusområde vil stadig være din familie og din bolig. Du slipper ikke udenom, du må bruge energi på at holde dine nærmeste glade, og på at ordne de praktiske ting, der dukker op. Skær meget gerne lidt ned på jobbet og dine øvrige aftaler, ellers når du ikke det, du skal. 
PS: Brug penge på din bolig.
STENBUK
Det bliver ikke den letteste uge, der venter dig. Du føler dig ikke helt så oplagt, hvilket resulterer i, at du generelt finder de bump, der opstår på vejen, noget sværere at komme over. Hvis du får sagt fra overfor de ting, du ikke føler for, vil du komme meget lettere igennem ugen.  
PS: Gem dig lidt væk.
I
VANDBÆRER
Penge bliver et fokusområde i denne uge. Det er ikke fordi, du har uanede midler, men du kan komme let til penge eller gøre en virkelig god handel. Du kan også være heldig i spil, selv om du ikke skal regne med den helt store gevinst. Giv ting væk, du ikke bruger, men som gør andre glade.
PS: Hvad er vigtigt for dig?
FISK
Du har meget travlt, og da det bliver en spændende uge, kan du helt glemme at passe på dig selv. Det kan resultere i en forkølelse eller ondt i ryggen. Sæt tempoet bare en anelse ned, og undlad at sige ja til flere projekter, før du får afsluttet nogle af de igangværende.
PS: Ikke alle er lige ærlige.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar