søndag den 10. februar 2013


Ugens syner af Kirsten Brun

 

Den kommende uge indeholder mange stærke energier, og det er en brydningstid. Ting, som umiddelbart ser ret fornuftige ud, skal ses efter i sømmene, fir de er ikke altid, som de ser ud til at være. Det er også en uge med forstærket vækst.

 

Det bliver en uge med mange gode nyheder fra f.eks. store firmaer og banker. Det danske EU-forlig kommer ikke til at blive så godt endda, når alt bliver regnet rigtigt ud. Og vi kommer ind i en uge med yderligere besparelser på det sociale område.  

 

I verden er der mange nye tiltag i forhold til at se på fred i verdens brændpunkter.  Ikke sådan forstået, at det lykkes her og nu. Mere sådan, at der kommer nogle gode, nye initiativer/tiltag fra bl.a. USA, hvis økonomi nu langsomt vil bevæge sig i den rigtige retning.

 

Sidst på ugen kommer der en meget fin kærligheds energi ind. Det betyder, at der bliver ro og glæde. Der kommer nogle dage med smil på læberne og venlighed mellem mennesker.

Vejret er stadig i opbrud, så det bliver meget vekslende - både herhjemme og ude i verden. Der er både kulde, varme og storme flere steder.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar