søndag den 3. februar 2013


Ugens syner af Kirsten Brun


 

Vi er på messe i denne weekend, derfor kun ganske lidt med her, det sidste lægges direkte på bloggen mandag, så gå endelig ind der.

Foredrag i Falkoner Center i dag.

Og kig så ud til os på messen i Falkoner Centret i dag, hvor Kirsten Brun og Karl Aage Jensen holder foredrag om astrokarmisk clairvoyance. Læs også artiklen om dette i HOROSKOPET nr. 4/12, som kan bestiller ved at indbetale 30 kr. til regnr. 3679, konto 1057 8590.

Ugens syner ved Kirsten Brun


Den næste uge er en uge, hvor mange sociale fællesskaber sættes på prøve. Der rykkes virkelig ved indbegrebet af de sociale værdier. Dette bevirker også fokus på regeringen igen. Men det er hele vej igennem systemet og på det private, personlige plan - især hvad angår børn. Der kommer flere sager med børn i denne uge. Dog uden at finde det 8. barn hos " garage familien.

Andre fokusområder er forskning og fordybelse. Især midt på ugen, hvor energien vendes meditativt indad. 

Ude i verden er der stadig ro med mere fokus på humanitært arbejde, der sættes ind i konflikterne.

 

Flere indlæg på bloggen i ugens løb

Der er lagt flere indlæg direkte på bloggen i ugens løb, se også disse, her er et af dem (opdateret):

 

Sparekassen Lolland åbner på skidt tidspunkt i morgen

Jyske bank har overtaget den fallerede sparekasse, og den genåbnes i morgen kl. 10.00. Dette horoskop viser med al ønskelig tydelighed, at man ikke bruger astrologi i Jyske Bank. Tidspunktet for åbning kunne have været udvalgt meget bedre. AC står i Vædderen i spænding til Pluto (andres penge, banker), og den hersker over 8. hus (konkurs). Det kan betyde, at der bliver bøvl med aktionærerne, der har tabt rub og stub. Især fordi både Merkur og Solen er i spænding til Saturn (ledelse). Selv om man siger, at det er den perfekte løsning, så har ledelsen helt sikkert ikke håndteret situationen helt optimalt. Månen er også i spænding til Mars, så der vil være nogle aggressioner mod banken i nogen tid fremover.

Sparekassen blev grundlagt den 26. november 1870, formentlig i Nakskov. Åbningen kan godt være sket kl. 10.00, det vil passe fint med horoskopet, men Pluto har passeret Saturn i perioden 2005-08, så det er her, vi skal lede efter den egentlige årsag til de senere udfordringer. Her udløser Pluto spændingen mellem Saturn og Jupiter. Fra 2011 indleder Neptun sin vandring hen over tripel-konjunktionen mellem Venus (penge), Solen (banken) og Merkur (kaos, opløsning), så det var klogt at lukke ned, mens der kunne findes en rimelig løsning, så i hvert fald alle sparerne er sikret deres penge.

 

Jyske Bank er truet

Jyske Bank er ”truet på horoskopet”, det vil sige på livet. Dee har allerede nu pistolen for tindingen astrologisk set. Og vi har slet ikke set det sidste bankkrak endnu. Og man skal regne med, at Jyske Banks aktionærer vil have kulegravet sagen. Banken har fået foræret sparekassen, hvor ellers gode aktiver ikke blev solgt fra, bl.a. netbank-systemet, som alene kunne have indbragt flere hundrede millioner kr. – og så ville aktionærerne vel at mærke have fået en del penge ud af det i stedet som nu at have tabt alt, hvad der bliver resultatet, når hele baduljen foræres væk. Der må derfor ventes en kulegravning oven på den lyssky affære, som også ses klart i åbningshoroskopet, som man skal leve med langt ud i fremtiden. OG i Jyske Banks horoskop!

Jyske Bank er på vej ind i en Pluto-periode med meget stærke spændinger, der kan true bankens eksistens. Spændingerne kan mærkes fra 2013 og 5 år frem, fordi Pluto udløser en spænding til hele 4 planeter: Solen, Månen, Saturn og Merkur. Vi skrev allerede for et par år side om dette væsentlige aspekt for banken, der astrologisk set helt sikkert er på vej ind i store udfordringer med tabsgivende forretninger og truer banken alvorligt på pengetanken. Og sagen på Lolland kan meget vel være den udløsende faktor. Bankernes storhedstid er forbi nu, lige som mange andre mastodonters er det. Danske Bank er et godt eksempel. Der er i storturbulens nu, og det skrev vi også for længe siden som et eksempel på Plutos virkning på alle forløb, der som Danske Bank er startet den 1. januar. EU er et tredje eksempel på mastodonters krakelering. EU er etableret den 1. januar 1958. Alle større vedtagelser i EU starter pr. 1. januar det følgende år, herunder Euroen og det indre marked.

 

 

Amin Skov

 

Der er totalt kaos omkring restaurant Vejlegårdens ejer Amin Skov efter branden den 21.12.12 (mayakalenderen udløb). Han blev anholdt, fordi han havde haft benzin på sine bukser, og der var antændt brande flere steder i restauranten. Skov nægter sig skyldig, og det kan godt ende sådan, at sagen bliver påstand mod påstand. Men hvad siger horoskopet. Skov er født den 8.8.78 i Shiraz, Iran. Måske har han AC i Vægten, men vi kender ikke fødselstiden, så horoskopet vil vise det samme som for alle andre, der er født samme dag over hele verden. Og alle de millioner af mennesker har haft besøg af Neptun i de seneste par år, og det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvordan det kan udarte sig. Men vi ved med sikkerhed, at Skov var i bygningen den nat, at han havde benzin på bukserne, at han har slået hovedet, og at han blev indlagt og derefter fængslet. Han blev løsladt efter få dage.

Neptun står for kaos og opløsning (plus benzin og alle væsker) og har i de seneste to år været i spænding til både Merkur (kommunikation) og til Saturn (skæbne), så han har bestemt ikke haft det let i den seneste tid, hvor hans restaurant har været blokaderamt af fagforeningen 3F, der ikke har det specielt godt med Krifa, den kristelige fagforening, som de mener er snyltere på det faglige system.

Der står sagen lige nu, og vi må vente og se, om Skov lyver, eller om han er udsat for mordforsøg.

Skov kom til Danmark som 7-årig under sit oprindelige navn Badrbeigi. Han blev chef som 18-årig.

 

Anders Eldrup (olie)fyret ubegrundet som forudsagt

Vi skrev under Dong-sagen for et års tid siden, at Eldrup havde et fint horoskop i modsætning til bestyrelsesformand Frits Schur. I dag læser jeg så, at Eldrup er frikendt af Rigsrevisionen. Der er ikke fundet tegn på lønfrås eller løbske investeringer. Nu må vi se, om Schur, der stod i spidsen for den offentlige korsfæstelse af Eldrup, bliver fjernet af finansministeren.

Dong er nu efterladt med alle sårene fra den ubegrundede fyring, men det stod også tydeligt i Dongs horoskop. Læs evt. det gamle indlæg på bloggen og i HORPOSKOPET nr. 3/12.

 

 

 

 

 

UGEHOROSKOP uge 6 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på 057 m8590.


 

VÆDDER
Hvis du ikke stopper dine tanker, vil de blive ved med at køre i ring, og det bliver meget svært for dig at slappe af. Du er virkelig skarp, og det du siger vil vise, hvor genial du er. Du kan se muligheder, hvor alle andre ser begrænsninger, men lad det ikke holde dig tilbage.
PS: Du behøver ikke sige alt, hvad du tænker.
TYR
Til tider vil du synes, at tingene er lidt tunge, og at du har alt for travlt. Find på noget impulsivt sammen med gide venner eller familien, et godt grin kan få dig meget langt. Du vil have held med at lægge langsigtede planer, og ingen planer er faktisk for ambitiøse.
PS: Dit arbejde bliver anerkendt.
TVILLING
Du har en virkelig god intuition, som du med held kan bruge til at komme nærmere de mål, du har sat dig. Du er ikke den mest tålmodige i øjeblikket, men det gør, at tingene til tider går lidt for hurtigt, og dermed kan du begå fejl. Du skal ikke lade andre træffe beslutninger for dig.
PS: Bevar overblikket.
KREBS
Det kniber med overskuddet og overblikket, derfor er det faktisk bedst, hvis du venter med at træffe vigtige beslutninger til senere. Du kan blive fanget af en ny, kreativ interesse og i det hele taget, kan du lære nye ting. Kast dig endelig ud i det, for der må gerne ske noget spændende.   
PS: Du nyder at dagdrømme.
LØVE
Du vil føle det som om, at alle andre har alle ”de gode kort på hånden”. I stedet for at ærgre dig, så benyt dig af det og hent inspiration og gode råd hos dem, du omgiver dig med. Dine venner vil stå parat med gode råd, og din partner er i det romantiske hjørne – se på det positive!  
PS: Fokuser også på familien.
JOMFRU
Dit daglige arbejde fylder meget i denne uge. Der sker en masse, og du vil nyde det. Du holder af at tale med dine kollegaer og du ser de opgaver, der kommer, som en udfordring. Du kan komme ud for, at du bliver misforstået, men det kan du altid løse.
PS: Du behøver ikke sige ”ja” til alt.
VÆGT
Sker der ikke noget omkring dig, så finder du selv på ting, som kan gøre ugen mere spændende. Du er meget kreativ og samtidig entusiastisk omkring det, du kaster dig ud i, så du kommer ikke til at kede dig, tværtimod. Du har masser af energi, og der er ikke mange, der kan følge dig.
PS: Det skal være sjovt.
SKORPION
Du er inde i en periode, hvor du har vind i sejlene. Det er ikke mange forhindringer, du møder, og det bør du benytte dig af. Sæt dig nogle klare mål og arbejd så i den retning. Lad dig ikke stoppe af, hvad andre mennesker gør eller mener, det er dig selv, der tæller.
PS: Fang de chancer, der kommer din vej.
SKYTTE
Da der foregår så meget omkring dig, og tempoet er så højt, kan du komme til at glemme eller lave småfejl. Det er nødvendigt fra tid til anden at stoppe op og træde et skridt tilbage, for overblikkets skyld. Familien er i fokus, og du vil nyde at arrangere fælles, spændende oplevelser.
PS: Der er harmoni i parforholdet.
STENBUK
Det handler meget om dig i denne uge, og det er faktisk helt ok. Du vil nyde, at forkæle dig selv, men du skal også passe lidt på pengene. Du vil senere finde noget, der har større værdi for dig. Det er ikke alt, du skal sige til andre mennesker, det vil blive brugt imod dig senere.
PS: Tro ikke på alt, hvad du hører.
I
VANDBÆRER
Overskuddet er ikke altid lige stort, der er derfor vigtigt, at du sørger for også at slappe af ind i mellem. Gennemgå din kalender og aflys det, der ikke er vigtigt, eller du ikke har lyst til. Du skal også få opgaverne af vejen, efterhånden som de dukker op, ellers får du stress.
PS: Pas på dine penge.
FISK
Du må forberede dig på, at der dukker en masse uforudsete ting op. Det gør, at du ikke vil have så let ved at planlægge, og samtidig kan du miste overblikket. Du har store planer og forventninger, men desværre er de ikke altid helt realistiske. Du kommer længst ved at være fleksibel.
PS: Glem den hårde selvkritik.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar