onsdag den 6. februar 2013


Plutos hærgen

 

Lars Hedegaard forsøgt myrdet

I 1990´erne lave vi i Galaxen en artikel om bl.a. Lars Hedegaard og Claus Kastholm. Jeg har ikke tid til at finde det pågældende nummer af bladet med data, desværre. Nu er han forsøgt myrdet på Frederiksberg den 5. februar 2012 kl. 11.20. En mand med paryk og forklædt som postbud ringede på Hedegaards dør for at aflevere en ”pakke”. Da ”postbudet” rakte Hedegaard pakken, tog han en pistol frem og affyrede et skud, som ikke ramte. Den snarrådige samfundsdebattør stak postbudet er på sinkadusen, og de næste skud blev ikke løsnet, tilsyneladende på grund af defekt. Revolveren havde ”postbudet” tabt, da han fik en knytnæve i ansigtet.

Horoskopet for drabsforsøget viser, at der er tale om religion på en eller anden måde – direkte eller indirekte. Månen står i Skytten på DC i opposition til Jupiter i 12. hus (alt står for religion og udland). Som vi skrev i Ugen, der kommer, er det en lidt underlig uge, men også en god uge på mange måder, ikke mindst den første halvdel. Vi så samme dag, at et barn blev løsladt af sin gidseltager i USA efter en uge i fangenskab. Og på Frederiksberg lykkedes et drabsforsøg altså ikke, fordi det var så kluntet udført, at det nærmede sig en farce.  

Merkur, Neptun og Mars står i spænding til Jupiter i 12. hus, og Merkur er lige midt i et tegnskift. Det tyder på, at gerningsmanden nok ikke bliver fundet – i hvert fald ikke foreløbig. Der er sikkert en vred ung mand, der er blevet mobbet i skolen.

 

Rønnland

Birthe Rønn er stoppet som grønlandsordfører i protest mod partitoppens konfrontatoriske stil. Hun har lige som Kim Christiansen (se tidligere på ugen) Merkur ca. 10 grader i Vægten. Denne position angribers i år af Pluto og Uranus, og så skal man passe på, hvad man siger og gør. Rønn er som Christiansen ordfører, og så skal man især være opmærksom for ikke at komme på kollisionskurs med andre. Progressive Merkur og desuden i spænding til hendes Sol, hvad der ikke gør sagen bedre.

 

Asteroide – også på kollisionskurs?

 2012 DA14 er 45 meter bred og vejer 130.000 tons, og den skulle nødigt ramme Jorden. Sidst sådan noget skete, var i 1908 i Sibirien, hvor et skovområde på størrelse med Sjælland blev ryddet af det enorme sammenstød. Den passerer heldigvis Jorden i en afstand af 27.000 km – inden for den afstand, der får gps og satellitter til at virke.

Det er længe siden, at et så stort projekt er kommet så tæt på Jorden. Det sker hvert 40. år, hvor de dog ikke rammer Jorden. Dette sker gennemsnitligt ca. hvert 1200. år.

 

Matchfixing større problem end doping

Den professionelle sport har mange problemer at kæmpe med. Det skyldes især, at professionalisme hovedsageligt er imod naturens lovmæssigheder, og så SKAL der komme udfordringer. Nu har man edelig fundet ud af, at det er usundt at træne så meget, som mange professionelle idrætsfolk må gøre for at holde sig på det nødvendige topniveau. Nu er Pluto gået i gang med at rydde op, og den ene cykelrytter efter den anden skrifter for åben skærm. Selv Rolf Sørensen må sikkert på skafottet en skønne dag. Riis bliver nok en af de næste, for Pluto nærmer sig spændingen til hans sol i lighed med alle, der er født den 3. april, uanset årstal og fødeby i hele verden. Så det er nogle stykker, det handler om.

 

Også historien må skrives om

Udgravningerne i forbindelse med den københavnske metro lade mange årtier til byens historie, og nu har man fundet uf af, at Knud den 6. var noget større end hidtil antaget, fordi han var ”druknet” mellem de navnkundige Valdemarer. Nu skal hans andel i historien skrives om. Han er nok endnu større end den største Valdemarer, Valdemar Atterdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar