tirsdag den 23. april 2013


Den døde terrorist

Tamerlan Tsarnajev blev født den 21. oktober 1986 i Kirgisistan. I 2002 flyttede han til USA sammen med sine forældre og tre søskende, heriunder broderen, der også var bombemand i Boston i sidste uge. Han studerede til ingeniør, blev afhørt af FBI i 2011 på opfordring af russiske myndigheder, men det førte ikke til noget. Det kan virke underligt i dag, at FBI slet ikke fulgte op på sagen dengang. Han har også været anklaget for vold mod sin kæreste i 2009. Var gift med en amerikansk kvinde, med hvem han havde en 3-årig datter. Han døde natten til fredag efter ildkamp med politiet. Broderen var medskyldig og havde planlagt flere bombesprængninger i New York. Broderen siger, at de var alene om planlægningen af sprængningerne.

At han var tidligere bokser – en god af slagsen – er ikke overraskende astrologisk set. Mars står for hovedet, slagkraft og styrke. Den er horoskopets stærkeste planet og står i det opfindsomme Vandbærerens tegn i eksakte aspekter til Saturn (ambitioner), i spænding til Pluto (vilje, død) og sandsynligvis Månen (følelser, moderen). Der er Mars-aspektet til Pluto, der kunne gøre ham til terrorist. Sandsynligvis har han begået et eller flere mord, der aldrig blev opklaret. Men at han er en af bombemændene fra Boston, skulle være bombesikkert.

Man kan kalde ham for bokseren, der holdt op med at slå på mennesker, men i stedet begynde at bombe dem. Han passede ikke rigtigt ind nogen steder, hvad der skyldes samme aspekt, og med Mars i Vandbæreren har han sikkert set sig selv om en revolutionær, muslimsk frihedskæmper. Han var dog ikke som udgangspunkt ret religiøs, men det ændrede sig radikalt for nogle få år siden. Han fik derefter moderen til at gå med tørklæde, hvad hun aldrig havde gjort før.

Han er sandsynligvis født midt på dagen, hvor Månen er i spænding til Saturn, og i 2011-13 er den progressive Venus i konjunktion med Pluto og udløser den stærkeste spænding i horoskopet med kvadratet til Mars. Han har hele 3 planeter i Skorpionen, og sammen med det nævnte kvadrat er dette årsagen dels til hans skjulte adfærd, og dels til hans terrorhandling i sidste uge. Jeg vil senere se på horoskopet for bombesprængningerne. Jeg har ikke kunnet finde broderens data.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar