tirsdag den 23. april 2013


Undskyld svipseren fra søndags indslaget, HER er anmeldelsen, og den lægges på www.astroshop.dk hurtigst muligt - en fantastisk bog.
 
At dø for at leve

Anita Moorjani

270 sider, Det Blå Hus, 299 kr.

Denne bog har undertitlen ”Min rejse fra kræft gennem nærdødsoplevelse til sand healing”. Det er en bevægende og opsigtsvækkende beretning og samtidig yderst velskrevet. Bogens forfatter Anita Moorjani er født i Singapore af indiske forældre.  Hun flyttede som toårig til Hongkong, hvor hun voksede op, og i sit voksenliv arbejdede hun som forretningskvinde.

I  slutningen af trediverne blev Anita Moorjani diagnosticeret med en aggressiv lymfekræft,  som hun kæmpede med i fire år. Hun begyndte at undersøge alt om holistisk sundhed og trivsel. Hun siger sit job op for at tage til Indien. Her vil hun tilegne sig helbredssystemet ayurveda og lære mere om yoga. Efter et halvt år følte Anita sig rask og vendte tilbage til Hongkong. Hun prøvede under sygdommen så vidt mulig at undgå kemoterapi samt hospitals indlæggelse.  Men den 2. februar 2006 blev hun mod sin vilje indlagt på et hospital i Hongkong, idet hun var gået i koma, og hendes mand lod hende indlægge. Han fik af lægerne at vide, at hans hustru kun havde få timer tilbage at leve i, da alle hendes indre organer næsten er holdt op med at virke.  

Trods sin bevidstløse tilstand følger Anita med i det hele, og da hendes krop er ved at stå af, har hun en helt utrolig nærdødsoplevelse, som læseren selv skal have oplevelsen af at læse.

Hvor om alting er, kommer bogens forfatter til bevidstheden igen, og blev i løbet af få uger udskrevet og til alles overraskelse, ikke mindst lægernes, var kræften forsvundet.

Bogens tredje og sidste del med overskriften: ”Hvad jeg har forstået nu”, er meget interessant og inspirerende læsning, og den giver en ro og svar på mange af de spørgsmål, som vi mennesker stiller os selv med hensyn til livet efter døden. Denne bog er ganske usædvanlig god og burde læses af alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar