søndag den 28. april 2013


Kommentarer 18

 

Information og tilbud

Nu er artiklen Kinas Pluto klar til bestilling på shoppen. Det samme gælder en artikel om landbrugets transformation i henhold til Danmarkshoroskopet. Alle artikler koster kun 10 kr., og der er en på vej om offentlighedsloven og hvad deraf følger. Disse artikler har et bedre layout og er illustreret med tilhørende horoskop. Da det er de første af slagsen hører jeg gerne reaktioner fra læserne.

Nu er Kirsten Brun på færde igen. Husk at melde dig til hendes foredrag om karmisk clairvoyance den 13. maj kl. 19.00. Denne gang er der mikrofoner på, så hun kan høres over hele salen. Entré 100 kr. Se aktivitetslisten.

Sjælden bog om indiansk Astrologi

Sun Bear og Wabun har skrevet en bog om det spændende emne indiansk astrologi. Den sælges antikvarisk for 129 kr. plus evt. porto 35 kr. Beløbet kan overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590.

 

Ugen, der kommer 18

Solen er nu lige nået forbi spændingen til Saturn, men er ikke helt uden spænding endnu, da Mars, som Solen er i konjunktion med, lige skal forbi først. Den er eksakt natten til onsdag, så først i ugens slutning er spændingerne til Saturn helt forbi. Det passer lige med, at eftervirkningerne af skolekonflikten vil tage en uges tid, før tingene begynder at falde på plads. Solen står godt til Pluto, og Merkur går ind i Tyren i denne uge, så der begynder at komme styr på tingene efterhånden.

 

MANDAG

Ca. kl. 15.00 går Månen ind i Stenbukken, og så kalder pligterne og ansvaret. Skolerne påbegynder undervisningen igen efter en lille måneds konflikt. Så vender hverdagen så småt tilbage, men først rigtigt efter en uges tid. Kommunikation og trafik kører fint tidligt på dagen med Månens fine kontakt med Merkur.

Sent på aftenen er Månen i fin kontakt med Saturn. Det giver behov for at være indadvendt, men det gør også, at man er mere stabil og ansvarlig. Der er også fin kontakt til Neptun, så mange vil sikkert gå tidligt i seng og få en god nattesøvn.

 

TIRSDAG

Månen er i spænding til Uranus og Pluto, især tidligt på formiddagen og frem til midt på dagen. Her står den på stress og jag, som dog mildnes lidt af trigonen til Solen og Månen, men det er en dag, hvor der virkelig er gang i den, og temperamenterne kan slå ud. En dag med overraskelser. Det er anderledes om aftenen, hvor Månen møder Venus, så hyggen breder sig i de små hjem.

 

ONSDAG

Ca. kl. 17.00 går Månen ind i Vandbæreren og fordrer frihed, opfindsomhed og uafhængighed. Om formiddagen står den i spænding til Merkur, og så er hukommelsen under pres sammen med kommunikationen, som kan være springende og lidt for hurtig. Det er især ikke godt, fordi Mars i dag er i ekstra spænding til Saturn. Det giver samlet set en stresset dag, hvor tingene har svært ved at falde på plads og komme i orden. Nogle er for stædige og fastholdende. Man knokler, og lige meget hjælper det. Der vil sikkert falde ekstra mange knubbede ord i maj-talerne rundt omkring. Regeringen og andre autoriteter vil stå for skud.

Solen står fint til Pluto, så ved brugen af viljen skal det hele nok gå. Og sidst på dagen går Merkur ind i Tyren og skaber mere ro.

 

TORSDAG

Om formiddagen og midt på dagen er Månen i spænding til Mars og Solen, og det giver utålmodighed og spændinger på det følelsesmæssige plan. Fastlåsthed og stædighed er en hindring for at løse udfordringerne, især tidligt på dagen.

 

FREDAG

Ca. kl. 22.00 går Månen ind i Fiskene og forøger følsomheden og drømmene. Tidligt på dagen spænder Månen Venus op og kan give følelsesmæssige kontroverser, som dog ikke stikker dybt. En noget stille dag.

 

LØRDAG

Kl. 4.00 står Månen på Neptun i Fiskene, så nu øges inspiration, følsomhed og drømme helt vildt meget, så hav en blok liggende parat til at skrive de mange eller stærke drømme ned, når du vågner. I dagens løb står Månen meget flot til Merkur (kommunikation), Saturn (stabilitet) og Mars (energi). En meget spændende dag for dem, der lytter indad. Merkur står flot til Neptun, så logik og fantasi går fint i spænd.

 

SØNDAG

Ca. kl. 18.00 står Månen flot til Jupiter, og så skal der festes eller fortælles og hygges, men der er også andre energier i spil i dagens løb. Merkur spænder Saturn op, og det giver lige den modsatte effekt og skaber en blandet dag. Mars står godt til Pluto og giver en jernvilje, intensitet og en meget stor dybde. Forhindringer kan ryddes af vejen ved hjælp af en brav indsats, som kan slå gnister. Det er dagen, hvor mange ønsker at rydde op efter konflikten og vende tilbage til normalen.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Det bliver en uge, hvor der langsomt begynder at komme ro på energierne igen. Efter en noget kaotisk tid efter påske med mange konfliktenergier begynder det lige så langsomt at samle sig.

Der er fyldt at humor og ro, og meget ser ud til at blive lidt lettere. Måske for første gang meget længe vil det lykkes at blive enig om tingene på trods af, at der godt kan forekomme en vis distance parterne imellem. Det bliver rigtig godt for vores fælles fremtid. Der er en begyndende energi, der siger, at nok er nok. Vi må tage fat på et nyt kapitel, hvor vi ikke hele tiden bliver dænget til med kriser og dårlige løsninger. Det er ikke en egentlig oprørsenergi men mere en nu-gider-vi -ikke-høre-mere-energi.

Det er godt, for nu kommer der snart nye ledere til, og de gamle vil blive nødt til at skifte kurs. Nyt, frisk og et godt pust.

Der er også en stor portion mildhed i energierne med mere smil, mere hengivenhed og mere rummelighed. Det er en god tid til at løse gamle konflikter og se på tingene med nye øjnene. Det kan behøves på alle områder. Især vil det give en større forståelse, nu da lærerne skal tilbage på job og møde ikke-konfliktramte kolleger.

Midt på ugen bliver ganske interessant. Der er en masse energier omkring opgør mod det etablerede og det kendte. Men også en energi af samling. Og nu er ”nok-nok-energierne ” virkelig til udtryk. Spændende 1. maj.

Sidst på ugen skifter det lidt, men ikke til det dårligere, tværtom. Det bliver en mere balanceret energi, hvor humoren og distancen kommer mere til udtryk, og venskabsenergierne sætter ind. Det er de første kærlighedsdage siden februar, så det er der, hvor der er gode chancer for at møde kærligheden.

På verdens plan ser det ud til, at mildheden og humoren når selv de højeste planer, og det betyder ro og en del af verdens ledere ser på sig selv med et glimt i øjet.

Det bliver en god uge.



Regeringsindgreb i konflikten

Lockout, knockout - og måske også dropout

Så greb regeringen endelig ind i konflikten. Det har vist sig, at det kunne de lige så godt have gjort tidligere. Det har hele tiden ligget i skuffen, klar til at blive fyret af, når folkestemningen var til det. Først blev lærerne lockoutet, så blev børnene knockoutet og måtte ikke komme i skole. Forældrene var også knockoutet. Nu vil det ende med, at SF forlader regeringen senere på året, og at regeringen måske tvinges til at gå af inden næste valg, hvad jeg ikke tror, de vil gøre. (Faktisk ligger de så meget ned nu, at hvis man skal redde stumperne, bliver der tale om noget af et opsamlings-heat). De TØR ikke udskrive valg før tiden, men de kan blive nødt til det. Måske vil de forsøge at overgive magten til de borgerlige. Så må vi se, om de vil tage imod den, eller sige nej tak og kræve et valg. Det er et kaotisk folketing, vi ser nu. Læs lidt mere under ”Ugen, der kommer” om effekten af konflikten de enkelte dage.

Indgrebet skete, da både Solen, Mars og Venus var i spænding til Saturn, så der kommer en del bøvl ud af lockouten, som vil få følger i lang tid. Indgrebet var en endelig realitet den 26. april kl. ca. 16.08 med vedtagelsen i Folketinget

PS. Dette indslag er skrevet og korrekturlæst i går. Det er et eksempel på, at indfald kommer til flere personer samtidig. Jeg tænker på de rimende ord lockout og knockout, som Politiken også bringer i dag.

 

Reform-amok

Regeringen er gået helt grassat i reformer, hvad der dog også er nødvendigt med de mange spændinger i Danmarkshoroskopet fra både Neptun og Pluto i perioden 2011-18. Der er bare det ved det, at Neptun, der har løbet en hel omgang i Danmarkshoroskopet på ca. 164 år, står for illusioner og mangel på realitetssans. Det kan man læse en del mere om i en lidt længere artikel om Neptuns virkning på landet i de kommende år. Den kommer på shoppen i løbet af et par uger.

Torsdag den 18. april blev to reformer vedtaget tidlig aften – Kontanthjælpsreformen og SU-reformen.. Det skete på Merkur i konjunktion med Uranus og med begge planeter i spænding til Pluto. Månen gjorde det ikke bedre, da den var i spænding til hele tre planeter. Derfor er der ingen af de reformerne, der får nogen nem gang på Jorden. Det vil hurtigt vise sig, at der opstår uønskede følgevirkninger af reformerne, ikke mindst i form af intern splittelse i regeringen. Man har taget fra de fattige igen, og givet til de mere velbjergede. Ikke underligt, at Enhedslisten fik endnu mere vind i sejlene. At de så råber op som nulte klasses elever er en anden sag. Men de vil høste endnu bedre i meningsmålingerne end tidligere, og det vil ikke sige så lidt. EL er det nye protestparti.

 

Brand på Frihedsmuseet

Frihedsmuseet er en tilbygning til Nationalmuseet, og der begyndte at brænde i nat. Politiet blev alarmeret kl. 1.44, men astrologi ser det ud til at være begyndt at brænde kl. 1.00-1.15 – eller årsagen er at finde i det tidsrum, hvor IC står på ildkonjunktionen Solen/Mars i museumstegnet Tyren. Årsagen skal sikkert findes i en skraldespand med cigaretskod eller andet ”ildmateriale”, hvor skødesløshed kan være årsagen på grund af Månens spænding til Neptun. Så både ild- og vandelementet er inde i billedet.

Da Månen står i 11. hus KAN årsagen være elektrisk, men ”ild-tingen” er mest nærliggende. Det falder sammen med opklaringen af mordet i Søllerødgade for ca. 20 år siden.  Det viser sig, at det var en nynazist, der sendte en pakke med posten, som dræbte den venstreorienterede Henrik Christensen. Dette kunne måske tale for en påsat brand.

Bomben i Søllerødgade

Den 16. marts 1992 kl. 11.32 sprang en bombe i Søllerødgade og dræbte venstrefløjsaktivisten Henrik Christensen. Ikke underligt, at ”døden kom med posten”. Horoskopherskeren Månen står i 3. hus (post, kommunikation), og den er i spænding til nazi- og diktaturkombinationen mellem Mars og Pluto. Afsenderen skulle være død i 2001. Han hedder Marcel Schilf, hvis nazi-afhopperens historie taler sandt.

Astroteknisk set er det ikke underligt, at der sker noget i sagen nu, hvor det vrimler med aspekter. Progressive Sol er i spænding til Uranus/Neptun-konjunktionen på DC, og transit Uranus og Pluto har taget fat i Merkur (post, kommunikation). Og transit Neptun udløser spændingen mellem Venus og Jupiter.

 

Den døde terrorist

Tamerlan Tsarnajev blev født den 21. oktober 1986 i Kirgisistan. I 2002 flyttede han til USA sammen med sine forældre og tre søskende, heriunder broderen, der også var bombemand i Boston i sidste uge. Han studerede til ingeniør, blev afhørt af FBI i 2011 på opfordring af russiske myndigheder, men det førte ikke til noget. Det kan virke underligt i dag, at FBI slet ikke fulgte op på sagen dengang. Han har også været anklaget for vold mod sin kæreste i 2009. Var gift med en amerikansk kvinde, med hvem han havde en 3-årig datter. Han døde natten til fredag efter ildkamp med politiet. Broderen var medskyldig og havde planlagt flere bombesprængninger i New York. Broderen siger, at de var alene om planlægningen af sprængningerne.

At han var tidligere bokser – har vundet to turneringer og hørte til de bedre – er ikke overraskende astrologisk set. Mars står for hovedet, slagkraft og styrke. Den er horoskopets stærkeste planet og står i det opfindsomme Vandbærerens tegn i eksakte aspekter til Saturn (ambitioner), i spænding til Pluto (vilje, død) og sandsynligvis Månen (følelser, moderen). Der er Mars-aspektet til Pluto, der kunne gøre ham til terrorist. Sandsynligvis har han begået et eller flere mord, der aldrig blev opklaret. Men at han er en af bombemændene fra Boston, skulle være bombesikkert.

Man kan kalde ham for bokseren, der holdt op med at slå på mennesker - men i stedet begynde at bombe dem. Han passede ikke rigtigt ind nogen steder, hvad der skyldes samme aspekt, og med Mars i Vandbæreren har han sikkert set sig selv om en revolutionær, muslimsk frihedskæmper. Han var dog ikke som udgangspunkt ret religiøs, men det ændrede sig radikalt for nogle få år siden. Han fik derefter moderen til at gå med tørklæde, hvad hun aldrig havde gjort før.

Han er sandsynligvis født midt på dagen, hvor Månen er i spænding til Saturn, og i 2011-13 er den progressive Venus i konjunktion med Pluto og udløser den stærkeste spænding i horoskopet med kvadratet til Mars. Han har hele 3 planeter i Skorpionen, og sammen med det nævnte kvadrat er dette årsagen dels til hans skjulte adfærd, og dels til hans terrorhandling i sidste uge. Jeg vil senere se på horoskopet for bombesprængningerne. Jeg har ikke kunnet finde broderens data.

 

UGEHOROSKOP uge 18 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der skal struktur til, ellers ramler det hele omkring dig. Hvis du vil undgå at glemme vigtige aftaler og opgaver, så sørg for, at du får skrevet tingene ned. Du kommer til at tage stilling til dine kontra andres værdier, holder du ikke fast, så vil andre prøve at få deres vilje – hele tiden…
PS: Alt behøver ikke at være så alvorligt.
TYR
Selvom du bestemt ikke har lyst til at være hverken fleksibel eller diplomatisk, må du af og til bide nogle ting i dig. Det gælder især, hvis det hele ikke skal blive en kamp i denne uge. Koncentrer dig om dine egne projekter, du har mulighed for at komme meget langt.
PS: Hold på pengene.
TVILLING
Selv de projekter, som ingen andre tror på, kan du få til at lykkes. Dette skyldes, at du har en virkelig god forestillingsevne, og kan du se det, så kan du også gøre det. Der er ikke meget, der kan påvirke dig negativt, du er nemlig glad og oven i købet helt uden grund.
PS: Hold fast i din optimisme.
KREBS
Sammen med andre når du meget længere. Alt, hvad der har med samarbejde at gøre glider meget let og ubesværet, så det er i den retning, du skal søge. Du kan finde nye mål og måske også helt nye og meget inspirerende drømme for fremtiden.
PS: Sig fra på en pæn måde.
LØVE
Der er mange ting, du skal holde styr på, til tider vil det blive svært at holde alle boldene i luften på en gang. Der er ingen tvivl om, at det bliver en aktiv uge på jobbet, så du må sørge for at slappe af hjemme, når det kan lade sig gøre. Alt vil falde ud til din fordel i sidste ende.
PS: Du kan, hvad du vil.
JOMFRU
Forbered dig på overraskelser, selvom du ikke holder af, at tingene er for uforudsigelige, så vær fleksibel. Det bliver nemlig til din fordel, så sig velkommen forandringerne. Du kommer til at arbejde for tingene, men du vil også være i stand til at høste, hvad du har sået.
PS: Læg planer.
VÆGT
Der er brug for dig alle steder, både hjemme og på jobbet. Du vil ikke være i stand til at gøre alle tilfredse, så hold op med at prøve. Find ud af, hvad det er, at du gerne vil, så længe du er tro mod dig selv, så vil alt det andet løse sig af sig selv.
PS: Du må gerne være lidt egoistisk.
SKORPION
Det bliver ikke den letteste uge for dig at navigere i. Det er vigtigt, at du holder fast i dine egne mål og opgaver, men samtidig ikke virker alt for afvisende overfor andre, da det også vil give dig problemer. Arbejd mod dine mål, men luk ikke øjnene for andres behov.
PS: Find på noget, du slapper af ved at lave.
SKYTTE
Det kan til tider være svært for dig at finde motivationen, især når det gælder rutineopgaver, som du finder meget trivielle. Du har en virkelig god energi, så du kan faktisk hurtigt få noget fra hånden – hvorfor ikke få det overstået, så du kan lave noget andet.
PS: Få andre til at hjælpe.
STENBUK
Gode ideer og kreative og anderledes løsninger, det er lige dig. Ikke alle vil være i stand til at følge dig, så du kan vælge enten at prøve at overbevise eller at gå dine egne veje. Du er på rette vej og har kurs mod succes, så måske er det ikke så vigtigt, hvad andre mener…
PS: Det skal være sjovt at sætte nye mål.
I
VANDBÆRER
Du kan vælg, enten lader du dig stresse og prøver at efterkomme krav og ønsker fra alle, eller du tager tingene som de kommer og siger fra. Måske er der noget, der ikke er så vigtigt, som du kan udskyde til senere, så du får mere tid til at nå det du skal og vil.
PS: Gør dit bedste og ros dig selv.
FISK
Stå ved dig selv, og sammenlign ikke dig selv med andre – det du kan og er, er faktisk ikke så ringe endda. Din økonomi kan trænge til et eftersyn, så se lige på budgettet, måske er der penge at spare et sted. Du kan få en uventet regning, og så er det godt med lidt på kistebunden.
PS: Slap af, når du kan.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar