torsdag den 21. november 2013


Christian Friis Bach - som forudsagt/Jacob Scharff

Vi antydede i forrige måned, at Friis Bach havde en finger med i spillet omkring Løkkes nye, uløkkelige bilagssag. Og nu er han kaldt hjem fra en rejse i Mellemøsten og vil i dag holde et pressemøde kl. 13.15. Det vides ikke med bestemthed, hvad han vil sige, men det tyder på, at han går af på grund af kendskab til korruption i GGGI. Friis Bach er født den 29. april 1966, tid ukendt.

Astrologisk set kan han også godt have noget af det samme problem som Løkke, som han i øvrigt havde travlt med at rose for sin store indsats, da dennes sag begyndte at rulle. Nu har han selv brug for ros for SIN indsats, som nok ikke er lige så fin som man indtil nu har troet.

Interessant nok har han det til fælles med Løkke rent astrologisk, at de begge har været igennem en god periode i hængekøjen, især for Løkkes vedkommende – lige indtil i år, hvor de har fået besøg af nogle planeter, herunder korruptionsplaneten (Pluto – Friis Bach) og hemmelighedsplaneten (Neptun - Løkke). Løkke har vi skrevet nok om, og Friis Bach har Pluto og Uranus i spænding til sin uaspekterede Merkur samt Saturn hen over sin Neptun. Desuden er der nogle progressive spændinger.

GGGi´s horoskop har vi også dissekeret, og det taler for sig selv. Man burde ikke oprette organisationer eller andet på sådanne dage, se tidligere indlæg. Så er man selv ude om det. Vi har kun set toppen af isbjerget her, og det kommer til, at true organisationens eksistens – i hvert fald i den nuværende form. Hvis ikke, så venter der nye udfordringer forude. Der er en redegørelse på vej om situationen i GGGI, og det er sandsynligvis den, der indeholder nogle artige kendsgerninger.

Pressemødets horoskop siger alt om den alvorlige situation. Torsdag er ugens mest problematiske dag med Månen i spænding til både Venus, Uranus og Pluto. Og når pressemøde går i luften sker det på spændinger til begge hoveakser til hhv. Solen og Mars - ikke noget godt tidspunkt at tage et pressemåde på – medmindre man gerne vil have et presset møde…og det ER det jo, han er presset til det!

Solen begynder så småt at spænde Neptun op. Solen står Skorpionen sammen med både Merkur og Saturn, så sandhedens time er inde – både Pluto og Venus (pengeplaneterne) står i Stenbukken, så der er konsekvenser på nu, og mange flere vil ryge med i faldet måske falder hele korthuset, der skal bygges op fra grunden – hvis det da overhovet skal have lov fortsat at eksistere – hvad det ikke burde. Der er slet ikke brug for det. Pengene er brugt meget bedre på anden vis.

So, Mr. Rasmussen: Tear down this organisation – and save that money!

 

Jacob Scharff, PET

Som alle, der er født den 24. august, har Scharff i de seneste to år haft besøg af Neptun (hemmeligheder), PETs egen planet, kan man sige. Dette faktum slører realitetssansen, som også synes at være helt gået fløjten hos ham. Det kan sagtens være, at hånden vil blive holdt over ham i første omgang (spændingen er ved at være afsluttet), men der er ret sikkert forgået ting, som han helst ville have været foruden. Og det er skrappere sager end det at gramse på kvinder under julefrokosten. Og det vil komme frem i den nærmeste fremtiden, uanset hans egen samarbejdsvilje.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar