fredag den 15. november 2013


Jan Magnussen

Vi har tidligere skrevet om Jan Magnussens kommende spændinger i horoskopet. Han er født den 5. juli 1992 i Roskilde, tid ukendt. Den danske racerkører er den fjerde dansker i Formel 1 - og den, der står med de største muligheder. Nu er der bare det ved det, at han fra januar 2014, hvor kontrakten gælder fra, lægger ud med en firdobbelt spænding, idet Pluto og Uranus er i spænding til hans Sol og Mars. Samtidig står Saturn oven på Pluto, så 2014 er en meget risikabelt år for den meget talentfulde kører. Det går endda inde til sommeren 2015, men 2014 er det hårdeste år at kommer igennem. Han skal naturligvis være forsigtig på banen med sådanne aspekter, men der kan også ske det, at han enten har svært ved at komme ”på holdet” – eller at han bliver så stærkt påvirket af al virakken omkring holdet MacLaren, at det kan dræne ham for overskud. I hvert fald er den en virkelig hård tid at debutere i. Han skulle nok have ventet til næste år, men han må tage det som en slags lærepenge.

Han risikerer også at blive frosset ud af teamet, enten pga jalousi eller synet på hans manglende erfaring. Det er virkelig et pres, og det varer faktisk 3-4 år endnu. Men det er mest til og med 2015, at Pluto er gal i knolden. Dette kan også være mere end rigeligt til, at han må sættes af holdet på et meget tidligt tidspunkt. Ja, næsten før han er kommet PÅ holdet.

Faderen Jan Magnussen er så vist jeg husker født den 6. juli, så han er – i lighed med alle, der er født den dag, uanset årstal og land/fødested – også på vej ind i Pluto-spændinger. Det bliver virkelig spændende at følge stortalentet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar