mandag den 4. november 2013


Jyske Bank

Tidligere i år skrev vi, at Jyske Banks horoskop får virkelig mange spændinger ind i løbet af 2013. Det skrev vi på et tidspunkt, hvor det gik meget fint for banken. Også fordi Danske Banks kunder nærmest flygtede over til Jyske Bank. Danske Bank har mistet 94.000 kunder på et år. De har også Pluto i flere spændinger, og det ER hårdt for en bank. Pluto er bankernes planet.

Uranus og Pluto spænder både Solen, Månen og Saturn op, og der er en voldsom omgang. Det er halvdelen af alle planeter der stor i spænding til hinanden. Det kan ikke undgå at give store dønninger. Og når Pluto er en af disse planeter, er skat og kundernes penge nogle af de områder, der kan være i fare.

Nu er banken blevet genstand for en tv-føljeton, som har afsløret, at banken anbefaler store kunder at søge skattely via Jyske Banks afdeling i Schweiz. Det bliver spændende at følge med i udsendelsen i aften!

Spændingerne varer hel 2014 med, så det er virkelig tid for selvransagelse for den hæderkronede bank. Og ikke alene ransagelse, men der skal laves noget helt om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar