søndag den 10. november 2013


Ugen, der kommer 46

 

Information og tilbud

 

Du kan stadig nå at få det gratis årshoroskop

Nu har alle fået girokort sendt til fornyelse af abonnementer på AstrologiMagasinet HOROSKOPET. Da kortene blev lidt forsinket fra PBS, har vi forlænget fristen for rettidig betaling til den 18. november. Det vil sige, at du stadig kan nå at få det gratis årshoroskop som belønning for rettidig betaling.

 

I AstrologiHuset  kan du onsdag d. 13.11.2013 kl. 19 - 21 deltage i foredrag om:

-          Drømmetydning v/Jette Thomsen: du har mulighed for at stille spørgsmål ud fra dine drømme

-          Kanalisering v/Elsine Lena Espensen : der vil være kanaliserede beskeder til deltagerne

Prisen er 150 kr., og du kan tilmelde dig ved at sende en sms til 26176029 eller til 60640668

 

Anvendt Astrologi på særtilbud i denne uge

Denne kompetente bog, med indslag mange fra de mest kendte danske astrologer om erhvervsastrologi, øjebliksastrolog samt 10 andre kapitler, er i næste uge nedsat fra normalprisen på 358 kr. til kun 59 kr. Kan overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590.

 

Link til læge Peter Gøtzche på YouTube


 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er fyldt med energi. Projekter kan føres ud i livet. Det er en handlingens uge med muligheder for at få løst opgaver på det praktiske niveau. Det betyder også, at der vil blive renset ud i meget. Mange har en tendens til at handle hurtigere end de tænker, og det kan føre til mange sjove resultater. Til gengæld er resultaterne skabt af ren handling og derfor ofte mere præcise, end de nogle gange alt for gennemtænkte og gennemanalyserede. Det er en god uge til at sige sin mening og stå ved den. Man får de løse ender til at nå sammen og får mulighed for bare at være.

Ugen er god til at følge op på gamle hængepartier og få dem ud af verden eller få dem opdateret. Også de rutineprægede opgaver kan ryddes af vejen nu. Dem, hvor man tænker: "Øv, det gider jeg ikke". En ellers grå november-uge kan altså blive handlingsbetonet og konstruktiv.

Det er også en uge, hvor man vil havde godt af at finde sammen omkring en kop et eller andet, og få talt om tingene. Det kan give sjælefred. Alt for mange har alt for meget i deres hoveder. Og det er en god tid at handle på det i stedet for kun at tænke på det.  

Ugens energi passer fantastisk til de sidste krampetrækninger i den lokale valgkamp, hvor lokalpolitikerne for alvor kommer ud på gaderne. Men det er også en uge, hvor vi vil se mange handlinger fra politisk hold. Især ældre og sygehuse vil være temaer, hvor fokus øges. I det hele taget det sociale område.  Det ser heller ikke ud til, at vi er færdige med Lars Løkke Rasmussen. Venstre kan være heldig med, at det kun er kommunalvalg, og ikke folketingsvalg. Ganske vist går Venstre tilbage, men i mindre grad. Men de skal godt nok tage sig sammen, især Lars Løkke Rasmussen – ellers kommer den næste formand til hurtigt at hedde Søren Pind. 

Ellers er det mest urolige område i verden Sydøstasien. Det bliver ikke værre med storm og jordskælv, men der kommer nogle mindre storme og efterdønninger, som vil skabe mere kaos, end der allerede er.

Sidst på ugen byder det på fællesskab af den helt store slags. Ikke det store officielle, men på det nære plan. Og sådan er de næste tre uger.  

En god uge med gang i den, men også tid til vennerne og til at give en hjælpende hånd.

 

Ugen der kommer

Ugens vigtigste tema er Venus/Pluto-konjunktionens spænding til Uranus, der kan give turbulens i økonomien. Nok mest den 13.-14, hvor Månen blander sig, ganske vist i nattetimerne, men så er det jo dag på den anden side af kloden, hvor aspekterne også virker. Den 15. står Venus eksakt på Pluto, så det er nok den mest risikable dag, og det kan gælde hele raden rundt – både i privatøkonomien og nationaløkonomien. Men hele ugen er noget ustabil med større svingninger for en del aktiers vedkommende. Nogle vil gå op – nemlig dem, hvis horoskop ikke rammes af de nævnte spændinger.

Det hjælper en del, at der ikke er andre stærke spændinger i denne uge, men flere harmoniske aspekter. Men nogen turbulens kan næppe undgås.

 

MANDAG

Kl. 3.36 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med stor følsomhed. Dette understreges af, at Merkur også er eksakt i harmoni med Neptun (drømme, intuition).

Månen står i nattetimerne godt til Merkur, så mange vil kommunikere med universet denne nat, fordi Månen står lige på Neptun. En god nat for clairvoyance. Omkring kl. 14.00 står Månen godt til Venus, hvilket øger kærligheden og det økonomiske held. Senere går Månen i harmoni med Pluto, så mandag eftermiddag og aften er et af de bedste tidsrum for økonomi og værdier i det hele taget. Men det siger måske heller ikke så meget med de stærke spændinger, der ellers er på området.

 

TIRSDAG

Solen står i eksakt harmoni med Jupiter (vækst, held).  Derfor er tirsdagen heller ikke det værste, hvad angår økonomi og vækst, selv om det trækker op til spændinger. Det er en speciel dag, fordi Månen er med i et meget harmonisk dragemønster til Jupiter (glæde, humor, vækst), Solen, Saturn (mål, stabilitet) og Mars (energi). Merkur står stadig flot til Neptun, som står for kommunikation på de indre planer.

 

ONSDAG

Nu er Månen med i løjerne især omkring midnat, læs i indledningen. Det er nu, man skal passe på økonomien og værdierne, og ikke investere store beløb, det vil være yderst risikabelt.

Kl. 8.39 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med heftige følelser og temperament. Kl. 19.40 går Neptun stationær på vej til at gå baglæns i nogle måneder set fra Jorden. Det er så tid til at se indad, meditere og kontemplere.

 

TORSDAG

Dagen indeholder det samme som onsdag, men spændingerne er i aftagende. Sidst på aftenen er Månen i spænding til Jupiter, og så kan nogle være helt overstadige.

 

FREDAG

Nu rammer Venus Pluto og udløser den stærke spænding mellem Uranus og Pluto.  Det giver mange følelser i forbindelse med økonomi, så man skal fx ikke købe (især) følelsesaktier, eksempelvis fodboldaktier.

Kl. 15.49 går Månen ind i Tyren og giver et par dage med nydelse og kvalitet – og den gode smag. Månen står flot til Neptun sidste på aftenen. Det giver mulighed for stærke og levende drømme og en god nats søvn.

 

LØRDAG

I dag afspænder Månen både Venus og Pluto, især midt på dagen, så her er økonomien på ret køl igen. Først på aftenen er der noget, det sætter sig på tværs eller går meget trægt. Månen er i spænding til Saturn, og det lægger en dæmper på aktiviteter mv. Man kan blive mødt med skepsis og forbehold denne aften.

 

SØNDAG

Omkring kl. 16.00 er fuldmånen eksakt og kan give følelsesmæssige svingninger. Dog ikke så meget som vanligt ved fuldmåne, for Månen står flot til gældens planet, Jupiter, som også giver optimisme. Det er dog især om formiddagen, man får glæde af det fine aspekt.

 

Ugens Pluto-indslag

Pluto handler om økonomi. Når den er i spænding i et personligt horoskop, skal man ikke tage chancer. Det samme gælder i nationaløkonomien og i det hele taget økonomi i stor skala, som fx Jyske Bank, som er hængt ud i denne tid. Ikke så underligt, da Pluto og Uranus er i spænding i perioden 2013-16. Man bruger tydeligvis ikke astrologi i den bank. Nå, men det er der vist ingen banker, der gør. Hvis man skulle få en tanke om en enkelt bank, der gjorde det, kunne det være Morsø Sparekasse på det tidspunkt i 2011, hvor de skiftede navn til Fjordbank Mors – men jeg tror at det ”blot” var en tilfældighed, at de fik ændret på tingene på et meget fornuftigt tidspunkt astrologisk set. Dette skrev jeg også om i sin tid, men tænkte ikke på at se på forudsætningerne – havde ikke erfaring med dette, da det var første gang, jeg havde set på en sådan opgave. Fjordbank Mors var det nye navn og konstruktion, skabt tidligere under navnet Morsø Sparekasse, hvor det gik grueligt galt. Det forsøgte de så at rette op på, men der har været tale om så store problemer, at det ikke kunne nytte noget. Og hvis det står slemt nok til, er det ligegyldigt, hvor gode horoskoper man har, så hjælper det ikke meget.

Det er derfor meget vigtigt at se astrologien som et redskab, der kan OPTIMERE forløb og timing i en proces. Det er ligesom at forudsige en fodboldkamp. Det ene hold kan sagtens være kæmpefavorit, og alligevel tabe. Derfor skal man vide nogle ting om holdopstilling, skader, trænerens horoskop osv. Og så er vi ude i en større omgang, der tager tid. Til gengæld er sådanne opgaver også meget spændende.

Pluto er i gang med at rydde op, herunder et opgør med krævementaliteten og overklassens skæve, økonomiske fordeling i forhold til de mindre velstillede. Uligheden er voksende, ikke mindst i USA – og Pluto virker i alle lande, men naturligvis allermest i dem, hvor Pluto er i spænding i landets horoskop. Også herhjemme er der meget stor forskel mellem rige og fattige, selv om vi er et af de mest balancerede lande på det punkt. Men det siger mere om de andre lande, end om os.

Ligesom i økonomien er vores samfundssystem baseret på tillid. Vi skal have tillid til, at vores pengesedler virkelig er det værd, der står på dem. Papir er intet værd i sig selv. Vi har også den tillid normalt, men bliver der fx inflation, begynder tilliden at vakle. Sådan skal vi også have tillid til vores samfundsmodel, hvor vi må være villige til at betale uden at få pengene helt – eller mere end det – tilbage igen. En solidarisk indstilling her er det, der holder sammen på en velstandsstat. Forsvinder tillid og solidaritet, er det ikke godt for vores system. Krævementaliteten er derfor den største fjende overhovet. Ikke engang bankernes opførsel er vigtigere her. Det er ikke kun dem, der befinder sig i samfundets ”bund”, der kræver for meget velfærd og ikke er i arbejde.

Toppen i systemet holder sig ikke tilbage, og det er langt større beløb, det handler om. Her kan nævnes Løkkesagen, hvor det ikke handler om ret mange penge, men det er principper og moral, der er i spil. Går moralen i opløsning, er det også galt. Der ligger en vigtig signalværdi i det. Når danskerne bliver bedt om at spænde livremmen ind, er det et dårligt signal at sende, når de rige spænder den ud.

 Så er det straks værre med Jyske Bank-sagen om skattely, som vi tidligere har beskrevet. Vi har tidligere skrevet om, at et stigende antal virksomheder sender enorme beløb ud af landet for at undgå skat. Her er det både moralen, der er mindre, og beløbets størrelse, der er langt højere. Ligesom Løkke nægter banken – i hvert fald i første omgang – at se problemerne i øjnene og tage ansvar for at rette det op. Der har bl.a. været tale om truende breve til modpartens advokat.

Og så kan vi nævne, at der er blevet sat nogle tal på, hvem der mest bruger firmaer fra Østeuropa, som arbejder ulovligt i Danmark, til ombygning af deres huse. Det handler hovedsageligt om borgere, der bor nord for København. Det vil sige de rigeste i landet, som ikke er de bedste venner af skattevæsenet. Mange putter pengene i skattely. Det sender dårlige signaler nedad i systemet. Signaler, som bliver mere og mere truende for vores samfundssystem. Når ansvarlighed bliver en by i Rusland, så ER det begyndt at gå galt. Og privilegier vil kun fåtallet slippe, når de først er opnået. I landets horoskop er der opløsningstendenser om 5-6 år, og her kan det blive nødvendigt at give slip på hævdvundne rettigheder som hjemmehjælp og folkepension, hvis vi vil beholde den SÅKALDTE velfærdsmodel, som rettelig burde benævnes velSTANDSmodel, da der er langt større fokus på den materielle verden. Og det vil gå ud over folk, der har betalt skat i et helt liv – heller ikke noget, der styrker moralen.

Det må være et krav til de rige, at de går forrest i kampen for at vise samfundssind og –moral.  Det skal vi nok ikke forvente, og så står menuen på en helt ny samfundsmodel, dikteret af Pluto.

 

Mafiaen og solcellesagen

Rolig, de to sager hænger ikke sammen – kun Solen binder den sammen…

Pluto står for både store penge og mafiavirksomhed/undergrundsvirksomhed. Det er lige kommet frem, at det er lykkedes den italienske mafia at få fingre i et stort millionbeløb, der skulle være gået til genopbygning af et jordskælvsramt område.

Herhjemme har vi den såkaldte solcellesag kørende, som vi skrev om i sidste uge. Martin Lidegaard har indkasseret en næse i sagen. Den 9. december 2012 var han blevet orienteret om et hul i loven. Den 19. december blev loven vedtaget. I marts 2013 ændrede Lidegaard loven. Den 30. maj fik han sin næse i god overensstemmelse med sit horoskop. Den 10. oktober bad statsrevisorerne Rigsrevisionen undersøge, hvordan staten har støtten solcelleanlæg i 2010-13. Den 23. oktober sendte regeringstoppen som nævnt tidligere på ugen et brev til Folketingets formand, hvori det slås fast, at man ikke mener, at Rigsrevisionen skal undersøge det lovforberedende arbejde i sagen. Den 25. oktober fastslog blå blok og Enhedslisten, at man ikke vil støtte regeringen, og dermed falder forslaget. Nu må de papirer udleveres på samme måde som Løkkes bilag.

Sikke en omgang Pluto.

 

Jyske Bank

Tidligere i år skrev vi, at Jyske Banks horoskop får virkelig mange spændinger ind i løbet af 2013. Det skrev vi på et tidspunkt, hvor det gik meget fint for banken. Også fordi Danske Banks kunder nærmest flygtede over til Jyske Bank. Danske Bank har mistet 94.000 kunder på et år. De har også Pluto i flere spændinger, og det ER hårdt for en bank. Pluto er bankernes planet.

Uranus og Pluto spænder både Solen, Månen og Saturn op, og det er en voldsom omgang. Det er halvdelen af alle planeter, der står i spænding til hinanden. Det kan ikke undgå at give store dønninger. Og når Pluto er en af disse planeter, er skat og kundernes penge nogle af de områder, der kan være i fare.

Nu er banken blevet genstand for en tv-føljeton, som har afsløret, at banken anbefaler store kunder at søge skattely via Jyske Banks afdeling i Schweiz. Det bliver spændende at følge med i udsendelsen i aften!

Spændingerne varer hele 2014 med, så det er virkelig tid for selvransagelse for den hæderkronede bank. Og ikke alene ransagelse, men der skal laves noget helt om.

Løkke og GGGI

Med Løkkes aspekter bør han hurtigst muligt fratræde som chef for GGGI, så kan han måske redde noget af det tabte terræn hjem. Det vil klæde ham at tage konsekvensen før valget i november.

Løkke rullede sig ekstra ud i anden runde af Folketingets nye spørgetime, hvor han prøvede at få statsministeren på krogen. Men med et spørgsmål af den karakter var det meget forudsigeligt, at han ikke fik noget svar. I øvrigt bør han huske på, at det nye tiltag jo hedder spørgetime, og netop ikke svaretime…så det passer jo egentlig meget godt.

Hvad angår Løkke får han nu mere kompetent hjælp fra en løjtnant. Claus Hjort Frederiksen er kommet på banen for at sige til folk, at nu er det nok, kritikken af Løkke bør forstumme. Løkke har sikkert hvisket ham i øret, at hvis ikke man hører efter dette, så truer Løkke med at afholde et pressemøde på OVER 4 timer, som den foreløbige rekord lyder på. Ta´ så den!

 

Folketingets spørgetime

Man må sige, at det ikke er blevet til den store succes med den nye debatform i Folketinget. I hvert fald er der ikke kommet mere skub i den folkelige debat. Det står ikke godt til med debatten i lille Danmark, og borgerne taber på det.

Borgerne taber, når der debatteres politik – og de gaber – ligesom politikerne selv gør det. Og der bliver ikke svaret på det, der spørges om. Fejl og kritik tage ikke alvorligt. I hvert fald svarer man ikke. Det er mere eller mindre plat. Men det kunne være anderledes med det starthoroskop. Det ender sikker med, at det bliver til en slags markedsgøgl, hvor man ved at ramme skiven får en klovn til at falde i vandet. Nå, men det komme nok heller ikke til at ske særligt ofte, for skiven rammes stort set ikke. Og HVIS den skulle ramme, så får man intet svar, der kan bruges til noget.

Pluto ser ikke mildt på den slags spild af tid i demokratiets navn.

 

Bankerne opper sig eller hvad? Respons, tak

Den 6. november 2013 var en skelsættende dato, som er SÅ væsentlig for alle danskere, måske især virksomhederne, der samlet set mistede enorme summer på bankernes såkaldte valeurdage, hvor bankerne tilbageholdt penge, der rettelig tilhørte kunderne, for at få fingre i renterne. Det var så grelt nogle gange, at penge indbetalt på torsdage først nåede frem om tirsdagen. I stedet burde banken i det mindste have lavet det sådan, at kunderne kunne SE transaktionen, så man kunne effektuere ordren. Det var VIRKELIG oldnordisk. Nu var det i stedet konsekvensen, at man hverken kunne se beløbene ELLER modtage pengene, så man kunne få de renter og den likviditet, der rettelig tilhører kunderne. Nu blev det i stedet bankerne, der nød godt af systemet. Det var uretfærdigt og frustrerende. Nu burde det så være rettet, men ak, det er det ikke. AstrologiHuset kan stadig konstatere, at systemet ikke virker som lovet.

Men ellers burde datoen gå over i historiebøgerne. Det er jo fantastisk, at vi nu får et system, som andre sammenlignelige lande har haft længe, og som er muligt hurtigt at indføre i vores it-tider. Men det går trægt i bankerne, og jeg hører gerne om andre firmaers erfaringer. Virker det hos jer???

Pluto ER i gang med oprydning, men jeg tror lige, at jeg vil ringe planeten op og sige, at visse ting godt må gå lidt hurtigere.

 

Søvnen ved fuldmåne

Jeg har flere gange skrevet om, at mange sover dårligere og mere uroligt ved fuldmåne, og at man altid bør trække gardiner eller persienne for om natten, da det ellers går alvorligt ud over melatoninproduktionen i hjernen – og netop dette er årsagen til søvnforstyrrelserne.

Nu har schweiziske forskere opdateret en undersøgelse, de udførte for ca. ti år siden. De var efterfølgende kommet til at tale om, at de måske kunne se på datoerne for deres tidligere målinger og sammenligne dem med månefaserne for at se, om der fandtes en sammenhæng, der kunne give flere informationer.

Det viste sig at være tilfældet. EEG-målingerne af søvnrytmen og spørgsmål stillet til testpersonerne om kvaliteten af søvnen viste, at der var en effekt i dagene omkring fuldmåne. Det tog gennemsnitligt 5 minutter længere at falde i søvn, og søvnen blev forkortet med 20 minutter. Tilfredsheden med søvnen faldt i dagene op til og indtil nogle dage efter fuldmåne. Niveauet af den dybe søvn faldt med 30 %.

Melatoninniveauet, der har betydning for, hvornår man føler sig træt, og som sikrer at man sover igennem, faldt også i disse dage på grund af den forhøjede lyspåvirkning.

Det kan dog ikke påvises, at det er Månens lys, der er årsagen, da testpersonerne sov i totalt mørke. Forskerne udelukker også tyngdekraften fra Månen som synderen. Altså den effekt, at Månen påvirker ebbe og flod. Et menneske er for lille et legeme til at kunne mærke tyngdekraften. Tilbage er den psykiske del af det. Nemlig, at mennesker lige som havdyr har et indre måneur. Det styrer kroppen, ligesom vi har et indre ur, der styrer døgnrytmen. Men det er svært at bevise det endeligt, derfor blæser svaret stadig i månevinden. Men resultatet ligger altså fast som månebanen: Der SKER virkelig noget med søvnen ved fuldmåne. Vi må bare leve med at mangle den videnskabelige forklaring, og det skulle ikke udgøre det helt store problem for langt de fleste. 

Kilde: Ingeniøren

 

Leksigalt

Statsministers makeup, se under krigsmaling

 

UGEHOROSKOP uge 46 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Det er bestemt ikke kedeligt, at være dig i øjeblikket. Der sker ændringer på dit arbejde, men det gør kun, at tingene bliver lettere for dig at gennemskue. Det du sætter din vilje ind på, vil du lykkes med. Når det kommer til kærlighed, så træffer du beslutninger om, hvordan tingene skal være.
PS: Du kæmper for det, der betyder mest for dig.
TYR
Du trænger til at komme lidt væk fra dine vante omgivelser. Det føles stærkest på jobbet. Møder eller andet, der kan inspirere dig, vil være godt. Du kan godt lidt at være på farten og møde andre mennesker, men du er ikke til smalltalk, der skal være substans.
PS: Planer bliver ændret eller forsinket, ting tager tid.
TVILLING
Fortvivl ikke, hvis tingene ikke går helt, som du godt kunne tænke dig. Tålmodighed er en evne, som du ikke altid mestrer så godt, men det er det, der i denne uge bringer dig længst. Nye spændende døre åbner sig for dig. Der er faktisk en gevinst i ethvert ”nederlag”.
PS: Du har en god intuition, brug den.
 
KREBS
Du bliver let skuffet, hvis din partner ikke giver dig det, du har behov for. En måde at komme udenom dette på er, at du rent faktisk fortæller, hvad du har brug for. Nærhed og lidt mere romantik. Din økonomi er fin, du kan spare lidt penge, og dem kan du bruge til at forkæle dig selv.
PS: Find din optimisme frem.
LØVE
Du er hurtig til at træffe beslutninger, og det kan skabe nogle gniderier i dit parforhold. Der skyldes, at du glemmer at tage din partner med på råd, eller du tager tingene for givet. Det kan knibe med overblikket, så du skal passe på med, at du ikke begynder på meget store projekter.
PS: Stop op og gør en status.
JOMFRU
Du er aktiv og iderig, men det er ikke jobbet, der trækker mest. Du ønsker at hygge dig og lave spændende ting sammen med familien eller gode venner. Sker der ikke noget spændende, kommer du hurtigt til at kede dig. Du skal nok nå dine opgaver, selvom du ikke fokuserer fuldt på jobbet.                                                                                                                                                
PS: Der er romantik i luften.
VÆGT
Desværre kommer du til at bruge en del tid på at rette op på misforståelser, der sker i det daglige. Det gælder både på jobbet og hjemme. Du må tænke over, hvad du siger, og være opmærksom, når du laver aftaler. Der skal være tid til at dagdrømme lidt og slappe af, du har brug for det.
PS: Sæt tempoet lidt ned og nyd din hverdag.
SKORPION
Andre vil opleve, at du holder igen, samt at du ikke er så let at komme ind på livet af. Det vil blot få dem til at prøve endnu mere. Du har brug for at beskytte dig lidt, men det bliver desværre opfattet forkert. Forklar, at du har travlt, eller har brug for tid til at tænke. Du kommer også langt med humor.
PS: Du har travlt i det daglige.
SKYTTE
Der er en virkelig god energi på jobbet i denne tid, og du kan med held lægge store planer for fremtidige projekter. Du får fat i alle dine ressourcer, når du begynder på noget, der virkelig interesserer dig. Del dine tanker med andre omkring dig, det gør dem mere konkrete.
PS: Din partner er god til at give råd.
STENBUK
Du har gang i en masse planer, der betyder meget for dig. Hvis du føler stærkt for noget, finder du en måde at få succes med det. Andre mennesker nyder at være i dit selskab, men faktisk er det dig der skal modtage og ikke give lige nu. Din partner giver dig en god sparring.
PS: Tænk dig om, inden du bruger penge.
I
VANDBÆRER
Da du er meget fokuseret, realistisk og grundig, vil du være i stand til at nå mange af dine mål i denne uge. Tag dig tiden til dine opgaver, det giver bonus i sidste ende. Forandring skal der til, og du forstår at skabe det. I det hele taget, er det en uge fuld af muligheder.
PS: Brug din gode analytiske sans.
FISK
Det kniber lidt med selvværdet, du kan nemlig tvivle på dine egne evner. Der er synd, da der bestemt ikke er noget at tvivle på… Ikke alt, hvad du hører i denne uge vil være sandt, men bare du har det i ”baghovedet”, så behøver du ikke at kæmpe for at finde frem til sandheden.
PS: Du nyder hyggestunder med familien.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar