mandag den 29. juni 2015

Gang i politikken


Søndag den 28. juni skete der to vigtige begivenheder i dansk politik. Løkkes mindretalsregering blev præsenteret kl. 10.00 for dronningen. Måske er det reelle tidspunkt kl. 10.15. Der er ikke mange spændinger her i slutningen af juni, men det lykkedes alligevel Løkke at ramme et af dem med Månen i spænding til Venus/Jupiter-konjunktionen i 12. hus og Månen meget tæt på IC. Faktisk er kl. 10.00 et af de dårligste tidspunkter på hele døgnet at begynde noget nyt på. Derfor går det sikkert som spået: At regeringen må kaste håndklædet i ringen efter max 1,5-2 år. Men som tidligere skrevet er Løkke ret meget i defensives i slutningen af 2015 og begyndelsen af 2016, så der bliver der udfordringer.

Nu skal man huske, at Løkke har en utrolig evne til at manøvrere i oprørte vande, og det vil naturligvis komme ham til gode nu i denne mindretalsregering, som ikke er tynget af løfter, men skal manøvrere fra sag til sag med skiftende flertal. Det skal han nok klare, selv om det blive udfordrende – men altså ikke tiden ud. Der vil komme en stor metaltræthed, som begynder at vise sig allerede i slutningen af året. Han skal nok få ting at se til, bl.a. af en Mette Frederiksen i kampform.

A propos Frederiksen blev hun kåret som ny S-formand i Falkonercentret kl. 14.00 samme dag. Her står Pluto tæt på IC og er i spænding til AC. MC er desuden i spænding til Uranus, så her har vi en andet tidspunkt, som bestemt ikke er optimalt. Men godt for Frederiksen, at hun personligt har et fint horoskop i denne tid.


Nu er det i hvert fald slået fast, at ingen af de to partier bruger astrologi på nogen måde. Her skal det siges, at det absolut er lettere at være i opposition end i regering. Eller skulle man nærmere sige: Mindre svært. 

Lægger mere om partilederne på i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar