lørdag den 27. juni 2015

International terrordag


I går var der terroraktioner i både Frankrig, Tunis og Kuwait. Astrologisk set er det overraskende, især fordi det ligger så sent på måneden. Havde det været en måneds tid tidligere (eller i den sidste halvdel af juli), havde det ikke været overraskende, og det skrev vi da også om muligheden for – men skrev samtidig, at det nok ikke ville blive til noget.

Faktisk tror jeg, at der kan have været noget planlagt til maj, men det er så af en eller anden grund ikke kunne gennemføres, hvorfor det har ventet til juni, hvor der ganske vist er både en Sol/Mars-konjunktion og en Merkur/Neptun-spænding. Det er dog normalt ikke nok til at bevirke terror, især ikke af den meget markante slags.

Nu var ingen af de tre angreb i sværvægtsklassen, selv om de hver for sig var alvorlige. Den franske aktion var tilsyneladende sat i scene for at provokere til angreb. Det fandt sted ved Lyon kl. 9.28-9.36, hvor AC passerer Venus. Her kom kun et menneske af dage, derfor kan man vist heller ikke kalde det for terror.

Det var meget værre i Sousse i Tunis, men her stod MC også på Sol/Mars-konjunktionen – og AC var i spænding til samme konjunktion.


Angrebet i Kuwait skete også midt på dagen, men det var måske dansk tid. Har du det nøjagtige tidspunkt, hører jeg gerne derom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar