søndag den 7. juni 2015

Uge 24 astrologisk setIndhold:
Nyt fra antikvariatet
USB fra Claus Houlberg
Ubrugte bøger på tilbud
Information om ugebrevet
Ugen, der kommer
Valget
Pluto igen
FIFA
Humor
Ugehoroskoper for alle tegn


Nyt fra antikvariatet
Ran-zy: Planterne og mennesket 1-3: 150 kr.
Gary R. Renard: Gud er: 99 kr.
Ramalas budskab 89 kr.
C.G. Jung: Erindringer, drømme, tanker 129 kr.
Kai Pedersen: Sagn og beretninger om kystboernes kamp mod hav og stormflod, 49 kr. Palle Vibe: Genfærd, grave og onde ånder, 69 kr.
Povl Dissings sangbog 29 kr.
H.C. Andersen: Hvor skoven dog er frisk og stor – digte og sange 119 kr.
Bøgerne reserveres på astrologi@astrologihuset.dk

USB fra boghandelen – Claus Houlberg
Claus Houlberg 60 timers på USB: Horoskopets symboler, USB Lydbog 60 timer, 400 kr. www.astroshop.dk – den indeholder en fantastisk levende beskrivelse af alle tegn, huse, planeter og aspekter.

Ubrugte bøger på tilbud
Therese Jacobs-Stewart: Vejen mod lykke og visdom 199 kr.
Byron Katie: Behøver jeg din kærlighed? 199 kr.

Angående ugebrevet - information
Fra næste søndag skulle vi gerne være i stand til at lægge flere illustrationer på bloggen – og måske også i ugebrevet. Vi får i næste uge en praktikant, der er ferm til den slags, som bestemt ikke er min egen spidskompetence.

Ugen, der kommer
Der er kun et enkelt tema i denne uge, og det er mest i ugens begyndelse. Solen er i konjunktion med Mars, og det øger aktivitetsniveau betragteligt, og det er jo fint op til et valg og med et folkemøde på Bornholm i slutningen af ugen. Konjunktionen finder sted i Tvillingerne, hvilket forbedrer kommunikation og formidling og gør de to størrelser mere aktive. Der vil blive handlet en del og sagt rigtig meget, ikke mindst fordi Merkur stadig står i Tvillingerne. Merkur er dog stadig retrograd, så det er ikke alt, der siges, som er lige velovervejet. Sådan er valgkampe jo også. Men ellers en fin uge generelt, som dog starter lidt trægt mandag morgen, læs herom senere. Solen og Mars er i ugens begyndelse i harmoni med nytænknings- og opfindsomhedsplaneten Uranus, så det er en innovativ uge, og der vil komme mange hittepåsomme forslag i valgkampen. Måske ikke mindst fra partiet Alternativet, da Elbæk har et vildt spændende horoskop, især i ugens begyndelse.
Der er folkemøde på Bornholm, som åbner den 11. juni. Den 13. juni taler Geert Wilders. Læs det tidligere indlæg om dette.

MANDAG
Om morgenen og om formiddagen er der en vis træghed, og mange vil have svært ved at komme ud af fjerene og komme i gang. Især dem, der er født i begyndelsen (de første 2-3 dage) af de bevægelige tegn Tvillingerne, Fiskene, Jomfruen og Skytten – eller som har planeter stående i de første 2-3 grader af disse tegn. Månen går ind i Fiskene kl. 10.16 og giver os et par dage med fokus på den indre verden, såsom drømme, intuition og fantasi. Om aftenen er Månen i spænding til Merkur, og det giver en noget følelsesladet kommunikation, hvor mange kan komme til at rode rundt mellem fakta og fiktion.  Lige før midnat står Solen i eksakt harmoni med Jupiter, så det giver nogle dage med glæde og højt humør. Der er tale om høj cigarføring, da Jupiter står i Løven. Der vil være fokus på de bonede gulve og i det hele taget samfundets top, herunder kongehuset.

TIRSDAG
Mars er i eksakt harmoni med Uranus, læs indledningen. Uranus er nytænkningsplaneten, og det er også astrologiens og astronomiens planet. Derfor er disse emner, der kan komme i fokus, og som alle, som har antennerne ude for at finde alternative løsninger på de daglige udfordringer, vil have vind i sejlene. Månen står flot til Pluto midt på dagen og får dybderne og passionen frem. Man kan, hvad man vil i dag. Om aftenen kan mange være trætte efter dagens følelsesmæssige tuebulens, og der kan sagtens komme et efterspil i aftenens debatter, som kan være stridsomme og brydsomme.

ONSDAG
Nu er det Uranus´ tur til at få en harmoni fra Solen, læs indledningen. Det kan blive en helt fantastisk uge, hvor nyhederne om mangt og meget kan dukke op, herunder nye opfindelser og ideer. Det er godt for de mange, der er oppe til eksamen. De har jo en retrograd Merkur at kæmpe med, men så er det heldigt, at resten af solsystemet er medspillere. Merkur står også eksakt i harmoni med Venus, og dette vil bløde debatten op, så den blive lidt mindre heftig og ikke løber helt af sporet på trods af valgkampen. Men der kan sagtens blive sagt noget værre vrøvl på grund af den baglænsgående Merkur. Månen står godt til både Saturn, Venus og Merkur, og det hjælper også på tingene, især om aftenen, der kan blive rigtig hyggelig med megen god snak.
Kl. 13.14 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med følelsesmæssige eksplosioner – temperamentsudbrud, og det rammer både valgkamp og folkemødet på Bornholm.

TORSDAG
Månen er i spænding til Pluto, og Thorning åbner folkemødet på Bornholm først på eftermiddagen. Læs indslaget fra forrige uge på bloggen eller i nyhedsbrevet. Det er ikke det heldigste tidspunkt at åbne et møde på. Månen står for folket og følelserne og Pluto for negative følelser som modvilje og jalousi. Følelserne stikker meget dybt, og der skal ikke siges ret meget forkert for at skabe rav i den. Faktisk virker aspektet hele dagen og om aftenen, da Månen senere aspekterer Uranus, som stadig er i spænding til Pluto og udlæser denne spænding. Heldigvis står Månen godt til Jupiter om aftenen, så det bløder lidt af på spændingerne.

FREDAG
I dag er der hele to planeter, der er stationære. Det vil sige, at de står stille, set fra Jorden. Og så begynder de langsomt, men sikkert at bevæge sig mærkbart i løbet af nogle dage. Merkur er stationær, men skal til at bevæge sig fremad i nogle måneder, så der kommer en bedre kommunikation ud af det. Neptun er stationær og skal til at gå baglæns. Det vil sige, at drømme og fantasi kan løbe af med dem, som er under indflydelse af fænomenet. Det vil sige dem, hvor det rammer ind i deres personlige horoskop med spændinger til andre planeter.
Kl. 16.16 går Månen ind i Tyren og giver et par dage med behov for nydelse og kvalitet, men mange vil være stædige, når det gælder det, som de føler for.

LØRDAG
Der er kun to astrologiske faktorer, der er eksakte i dag, men de andre nævnte aspekter er stadig aktive, selv om de ikke er eksakte. Om formiddagen står Månen godt til Neptun, som er en fredelig konstellation med fokus på drømme og fantasi, og det sociale. Om eftermiddagen og hen over begyndelsen af aftenen står Månen harmonisk til Pluto. Følelserne stikker dybt, så man skal passe på, hvad man siger og gør, selv om aspektet i sig selv er harmonisk. Der kan let skabes modvilje. Men det er godt, at det ikke er en spænding, der er tale om på åbningsdagen af folkemødet. Solen er meget tæt på den eksakte konjunktion med Mars, som står for krig og eksplosion – og temperament. Dette aspekt er helt eksakt i morgen.

SØNDAG
Så er Solen i eksakt konjunktion med Mars. Læs evt. i indledningen og under i går. Kl. 19.51 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med behov for kommunikation og udveksling. Det er godt for kurser og det at få stillet sin nysgerrighed. Mange vil være drænede og trætte, da Månen står i spænding til Saturn hele aftenen, så det er en god ide at gå tidligt i seng.  

Valget
Mens dette skrives, er vi godt i gang med valgkampen, som lagde ud med flere dramaer, det største var nok Panorama-dramaet allerede dag 1 i kampen. Der er dødt løb i meningsmålingerne, hvad man dog ikke skal lade sig narre af. Meningsmålinger skal man passe meget på - og ikke stole for meget på! Jeg vil derfor sige, at Løkke stadig er favorit til statsministerposten, på trods af det døde løb. Dels er han en sand mester i slutspurter og tale sig varm efterhånden. Dels kan man som sagt ikke stole på meningsmålinger, og af en eller anden grund heller ikke på exit polls, selv om disse foregår lige efter stemmeafgivelsen.
Der ER simpelthen noget med Venstre her. Nemlig, at de ofte ligger ret lavt i forhold til det endelige valgresultat. Der er to mulige svar på dette. Enten er Venstrevælgere meget private omkring hvem de stemmer på – eller også tror de, at hvis man siger, at man har stemt på et andet parti, og meningsmålinger offentliggøres i løbet af dagen, så vil chancen for at mobilisere sofavælgere gennem direkte opfordring i pressen være meget større. Er dette ikke tilfældet, er der kun en mulighed tilbage, så vidt jeg kan se. Og den vil være, at man fra opinionsmålingsinstitutternes side friserer tallene ved at bearbejde dem for visse ujævnheder – og at de her bruger en metode, der disfavoriserer Venstre – med eller uden gustent overlæg. Og i så fald KAN der næsten ikke være tale om andet end bevidst manipulation – ganske vist af en sådan karakter, at man leger med ilden, for det kan sagtens give bagslag.
På troværdighedsskalaen fører Thorning stadig, og det bliver hun sikkert også ved med, da vælger har glemt eller tilgivet hende løftebruddene fra sidste valg. Forspringet til Løkke vil dog nok skrumpe lidt ind, men føringen er sandsynligvis ikke nok til at genvinde statsministerposten. Begge vil blive nødt til at gå af som formand for deres respektive partier efter et nederlag; men vinder Løkke, vil han sandsynligvis gå af i løbet af i år alligevel.
Alternativet vil komme ind, og ellers ligger mandatfordelingen til at blive nogenlunde sådan, som vi skrev i forrige uge. Det bliver især spændende at følge Dansk Folkeparti, som har besøg af Pluto. Derfor er det sidste valg, hvor de kan slippe af sted med ikke at ville tage ansvar. Det ligger simpelthen til dem at holde fast i, at alting altid er andres skyld, og det går Pluto altså ikke med til ret meget længere. Nu redder de sig et godt valg i land her, og så melder virkeligheden sig. Det skal dog siges, at Thulesen Dahl ikke har større spændinger i sit horoskop, så han er bestemt den rette leder af partiet.
Det ville også være rart for befolkningen snart at få klarhed over, hvor de mange penge skal komme fra, som partier lover i øst og vest – mest i vest. Det kan ikke andet end at ende i et kæmpe løftebrud. Men Thulesen Dahl vil nok forklare det med, at pengene skal komme fra Nationalbanken, som jo ligger inde med nogle endda meget store valutareserver, og dem vil de da sikkert gerne fyre af til glæde for Dansk Folkeparty.

Pluto igen
Flere har spurgt, hvorfor jeg så ofte skriver om Pluto, og det er, fordi den har en kæmpe indflydelse på både den enkelte person og på samfundet og verdenssituationen som sådan. Jeg vil kort give et par eksempler.
Allerede i 1995, da Pluto skiftede tegn fra Skorpionen til Skytten og varslede nye tider, at nu ville der ikke alene komme 13-14 år med fest og høj cigarføring, men at der i efteråret 2008 ville festen være slut, og krisen ville indfinde sig, fordi Pluto nu gik ind i krise- og nøjsomhedstegnet Stenbukken, der også står for besparelser og det at spænde livremmen ind.
Hvad angår enkeltpersonen har vi flere gange i de senere år brugt 3 eksempler på politikere, der har haft besøg af Pluto. Den, vi mest har fokuseret på, er tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen, som i lighed med de to andre – Mathias Tesfaye og Zenia Stampe – er født en af de sidste to dage i marts, den 30. og den 31. Og alle, der er født på disse to dage, uanset årstal og sted, har haft Pluto i spænding til deres Sol i perioden 2011-13. Og lidt ind i 2014, alt afhængig af, hvornår man er født på døgnet – dette rykker Solen lidt.
Alle ved, hvad der skete med Troels Lund Poulsen, som blev tvunget til at gå af som minister på grund af Thornings skattesag. Hans tid som favorit til at blive formand efter Løkke, når denne går af, er forbi, i hvert fald for en tid. Men han skal nok blive minister, hvis Løkke vinder. Den radikale Zenia Stampe fik udfordringerne som privatperson, da hun oplevede det hårde at miste et barn tæt på fødslen.
Det sidste eksempel er den tidligere SF´er Mathias Tesfaye, som dels skiftede til Socialdemokraterne og derefter gik ud af politik og gik tilbage til murerfaget – men ernærer sig nu også som skribent. Noget af en transformation, må man sige. Pluto tager os ofte fra den ene yderlighed til den anden, og lige nu spænder Pluto Solen op for dem, der er født omkring den 5.1., 5.4., 5.7. og 5.10. Dem, der er født fra den 1. til den 4. i de nævnte måneder, er nu færdige, eller næsten færdige, med den turbulente tid, men dog lige med undtagelse af Vædderen, der jo stater allerede den 20.3., hvor de andre tegn starter et par dage senere, derfor er der en vis forskydning datomæssige. Dem, der er født efter den 5. i de nævnte måneder, har glæde af Pluto i de næste par år.    

FIFA
En læser har tilsendt mig FIFAS stiftelsestidspunkt, og det betyder, at i slutningen af 50´erne og i begyndelse af 60´erne skal der have været virkelig gang i den og turbulens på. I nyere tid er det tiden fra 2009-11, der skal have været turbulent, og hvor den nuværende skandale mest har sit udspring. Pluto er i spænding til begge hovedakser i den periode. Det vil jeg glæde mig til at høre, om læserne ved. Mail gerne på astrologi@astrologihuset.dk

Ugens Løkkevits
-         Løkke er tilsyneladende klædt rigtig godt på her i valgkampen
-         Mener du beklædnings- eller argumentmæssigt?
-         Begge dele, og det er måske også skatteyderbetalt…?
-         Sikkert, men det er nu lidt synd for ham!
-         Hvad mener du?
-         Jo, nu er han jo lige klædt så godt på, og så er det da synd for ham, at han bliver klædt af kort efter – for åben skærm, endda!
-         Nå ja, der gik jo lidt Pano(d)rama i den!
-         Ja, og tv-debatterne er nu blevet beriget med både af afklædnings- og en påklædningsdukke, hvad partiledere angår.

UGEHOROSKOP uge 24 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Der er skøn harmoni i dit parforhold.
TYR
PS: Tag tingene et skridt ad gangen.
TVILLING
PS: Find selv på noget spændende og interessant.
KREBS
PS: Det vil være godt at gøre en status.
LØVE
PS: Glem ikke dig selv.
JOMFRU
PS: Du har brug for ro, før du kan finde dine værdier.
VÆGT
PS: Du er meget ude, men husk også at tage en timeout.
SKORPION
PS: Læg ikke bånd på dig selv.
SKYTTE
PS: Foretag dig noget, der gør dig glad.
STENBUK
PS: Få ændret lidt på din dagligdag.
I
VANDBÆRER
PS: Det værste er stilstand, lige nu.
FISK
PS: Der er en god energi på dit daglige arbejde.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar