søndag den 21. juni 2015

Uge 26 astrologisk setIndhold:
Information og tilbud
Fantastisk tilbud på HOROSKOPET til halv pris
Gentagelse af workshop i AstrologiHuset – Transformational Breath
Anmeldelse
Fantastisk bog og cd om vand
Ugebrevet
Ugen, der kommer¨
Sikke et valg – med humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud

Fantastisk tilbud på abonnement på HOROSKOPET indtil 7. juli
Du får her et tilbud, der er svært at modstå. Vi tilbyder forsøgsvis et abonnement for hele kalenderåret 2015 for halv pris, 149 kr., hvis du tegner et abonnement senest den 7. juli 2015. Der er ikke gaver forbundet med dette køb, men du får stadig 10 % rabat på stort set alle varer i huset og på www.astroshop.dk
Du kan også købe et 2015-abonnement på e-magasinet til 99,00 kr. Det tilsendes som pdf-fil. Abonnementer til rabatpriser udløser ikke gaver i form af gratis horoskoper. Hvis du ønsker et abonnement på papirudgaven til fuld pris, er prisen 299,00 kr. Her får du hele tre gratis horoskoper som gave til en værdi af ca. 500,00 kr. Gaverne kan bruges til dig selv eller andre, og der er fire slags horoskoper at vælge imellem: fødsels-, års-, par- og børnehoroskoper.
Fuldprisabonnementerne kan bestilles på www.astroshop.dk – mens tilbuddene, der gælder indtil den 7. juli, skal overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590 eller mobile pay 28110545.
Enkeltnumre (papirudgaven) stiger ca. 10 kr. pr. nummer til 75,00 kr. Enkeltnumre som e-magasin vil stige til 59 kr.
PS: HOROSKOPET er ude hos alle abonnenter i midten af næste uge. E-abonnenter får det i begyndelsen af indeværende uge.

Kursus i AstrologiHuset
Sidste sommer oplevede vi en succes i AstrologiHuset i form af en workshop i Transformational Breath. Underviserne var Helle Thomson og Line Bork. De kommer lykkeligvis igen den 27. juli kl. 17.00-20.00.
Du vil lære, hvordan dit åndedrætsmønster fortæller din historie, og du vil blive støttet blidt gennem en dyb og forvandlende åndedrætssession. De arbejder med kroppens cellehukommelse og dermed er healingen permanent. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger.
Tilmelding og information: Line Bork tlf. 60611002, eller line_bork@hotmail.com

Anmeldelse
Vælg fra
Birgitte Sally
150 sider, 199,95 kr., Gyldendal
Her er der en bog, der er ideel til sommerferien. Den bærer undertitlen: ”Og bliv bedre til at vælge det rigtige til”. Bogen er blevet til på grund af forfatterens indignation over, at vi stiller så store krav til os selv og hinanden på de danske arbejdspladser. Hun er cand.mag i kommunikation og siger, at vi bliver nødt til at blive bevidste om vores fravalg, de sker alligevel hele tiden.
Bogen er enkel og overskuelig og giver læserne et solidt udgangspunkt til refleksion og konkrete redskaber til at sortere og vælge fra, så man får mere overskud i dagligdagen.
Bogen kan købes på www.astroshop.dk

Fantastisk bog og cd fra antikvariatet
Vi har et enkelt eksemplar af en cd i Music For Your Health-serien CD 2000 med Alan Roubik i samarbejde med den berømte vandekspert Dr. Masaru Emoto, hvis bog også kan fås i antikvariatet til kun 90 kr. Cd´en koster kun 80 kr. Reserveres på astrologi@astrologihuset.dk

Ugebrevet
På grund af bladproduktionen får du kun et lille nyhedsbrev denne gang. Til gengæld bliver der lagt noget direkte på bloggen i ugens løb.

Ugen, der kommer
Det er småt med temaer i denne uge, men læs under mandag, hvor aspektet mellem Jupiter og Uranus er beskrevet. Venus nærmer sig i ugens løb denne harmoni, selv om den først er eksakt i næste uge. Den kan dog mærkes tydeligt og harmonisk, så det er en glad uge, hvor der kan startes nye projekter op, som kan være meget levedygtige. Det er en glad uge, hvor meget kan lykkes for mange. Der er høj cigarføring, og der kan være held i sprøjten med værdierne – pengene og/eller kærligheden.  Det gælder især for dem, der er født ca. 20 dage inde i ildtegnene og lufttegnene.
Merkur er i spænding til Neptun i denne uge, og så skal man ikke stole på ret mange. Er man det mindste i tvivl, så tjek tingene en ekstra gang, læs under tirsdag, hvor den er eksakt. Men de mange harmonier i ugen hjælper godt til i den positive retning.

MANDAG
Dagtimerne er præget af Månen (følelser) som udløser spændingen mellem Merkur (eksakt kl. 12.27) og Neptun (eksakt kl. 14.39). Der kan være en del, som får kaos i følelseslivet og ikke kan stole på andre mennesker. Der er også uklar kommunikation. Så er der et eksakt aspekt, nemlig harmonien mellem Jupiter og Uranus. Så er der plads til vækst, både indre og ydre, og det skal være glædeligt og sjovt på en ganske speciel og original måde. Der er generelt stor opfindsomhed og nytænkning til stede. Der skal kort sagt ske noget nyt og spændende i disse dage.

TIRSDAG
En noget forvirret dag, da spændingen mellem Merkur og Neptun er eksakt. Det kan give dårlig kommunikation, hvor man siger et og mener og gør noget andet. Stol derfor ikke på folk, og hvis du er i tvivl, så tjek efter en ekstra gang. Mange vil sige noget vrøvl eller noget der ikke passer. Pas på, når du køber større ting eller indgår aftaler eller kontrakter. Læs endelig det med småt, så sker der ikke noget.

ONSDAG
Dette er dagen med de fleste aspekter, så der bliver gang i den, sikkert også i regeringsforhandlingerne. Der er et par knaster, ellers ser det godt ud.  Tidligt om morgenen er Månen i spænding til Mars, og så er lunten kort for mange. Det samme er tilfældet først på eftermiddagen, og det dækker det meste af dagen. Hvad angår morgenen bliver den stabiliseret af, at Månen står godt til tålmodigheds- og fornuftsplaneten Saturn, der lægger en dæmper på temperamenterne.  Ellers går Månen ind i det fredselskende Vægt-tegn kl. 7.41 og giver et par dage med behov for harmoni og balance. Og Mars går ind i Krebsen og sætter fokus på nærhed, familie og omsorg. Folk begynder at gå i feriemode.

TORSDAG
Der er gang i kommunikationen lige fra morgenstunden, hvor Månen står godt til Merkur. Det er straks værre først på eftermiddagen og timerne deromkring, hvor Månen er i spænding til Pluto. Dette kan sætte gang i de mere negative følelser som modvilje og jalousi. Så være lidt forsigtig med, hvad du siger og gør.  Aftenen er meget harmonisk, da Månen står godt til hygge- og harmoniplaneten Venus. Det vil ikke være så tosset at arrangere noget socialt samvær eller andre sammenkomster.

FREDAG
Dagen er uden aspekter, men Månen går ind i Skorpionen kl. 19.57 og giver et par dage med behov for dybe følelser og samtaler. Ikke så meget smalltalk, selv om harmonierne også er aktive. Ikke meget kan derfor gå galt sådan en dag, medmindre det rammer ind i ens eget horoskop på en uharmonisk måde.

LØRDAG
I dag står Månen godt til både Solen og Neptun. Mange har derfor drømme, intuition og en levende fantasi. Stol på intuitionen og gør det, der falder dig ind, så kan det blive meget spændende.

SØNDAG
Månen danner to spændinger i dag, nemlig til Venus og Jupiter. Men hvis du kan lade være med at overdrive, som der kan være en trang til/behov for, så er meget nået. Man skal heller ikke overbegejstres, selv om det ligger lidt i luften. Nyd dagen med en tur ud i den skønne sommernatur.  

Sikke et valg – med humor
Det gik, som vi spåede – en sejr til blå blok. Men nu begynder udfordringerne så, for Løkke skal danne regering, selv om han fik et dårligt valg og blev overhalet af Dansk Folkeparti. Sådan noget giver udfordringer, så han må nok sluge et par Løkke-piller hen ad vejen.
Nu har blondinen har stillet stiletterne. Selv om hun gik frem, mistede hun statsministerposten – og selv om Venstre gik tilbage, så vandt de den. Som jeg fremlagde i DR P4, så har rigtig mange partiledere mange spændinger i deres horoskoper i dette efterår, så der vil uundgåeligt blive en del politisk ballade. Der bliver måske ikke et valg ud af det, men der vil komme politisk splittelse, hvad der ikke vil være underligt, hvis DF står fast på grænsebommene. Det vil give et usandsynligt dårligt signal internationalt. Men sådan noget betyder mindre for et parti med fokus på det nationale. Vi kommer med andre ord til at lægge os ud med mange nabolande og lande i EU generelt. Taberne bliver det stigende antal flygtninge, som vi er internationalt forpligtet til at bidrage til og at tage os af. Noget, vi kan håbe på, er, at Thulesagen nu bliver løst – eller skulle vi hellere kalde den for Tulle-sagen nu…
Det gik som ventet godt for Alternativet, og jeg vil tro, at mange alternativt orienterede mennesker har stemt på dem, der som de eneste har indskrevet alternativ behandling i valgprogrammet. Jeg sendte for et stykke tid siden en ”opsang” til Uffe Elbæk, så han ikke alene kunne TALE op til folk, men også SYNGE op til dem. Opsangen gik på Leonard Cohens: First we take Manhattan, then we take Berlin. Det kom til at gå omvendt af Cohens profetiske tekst. Berlinmuren røg før tvillingetårnene. Denne kunstneriske frihed brugte jeg også:
First we take the Radicals, then we take the Conz…
Og det skete også i omvendt rækkefølge. Først overhalede De Konservative, og dernæst Uffes gamle parti, De Radikale, så nu er The Radies/the Radz og The Conz marginale partier i dansk politik. Vinderne blev  The Folks – eller rettet: The Danfolks, som tilsyneladende består af rigtige Manfolks.
Alternativet slog vist også SF, The Soz´ues, der gik tilbage som ventet.  Pia Olsen Dyhr er født den 30. november, og hun måtte se et nederlag i øjnene. Hun har Neptun i spænding til Solen som alle andre, der er født den dag, uanset årstal. Og så skal der nærmest komme udfordringer.
Venstre hedder nu The Linkz eller The Leftz, Socialdemokraterne The Soz. Liberal Alliance The Libz, Alternativet The Altz, Kristendemokrater The Criz og Enhedslisten The Uniz.
Der røg flere profiller ud af Folketinget, herunder Lars Barfoed, og det er ikke underligt. Som vi har skrevet flere gange har han haft besøg af Pluto i lighed med alle andre, der er født den 4. juli som han. Der er bare det ved det, at både Saturn, Neptun og Uranus nu også blander sig i ”spændingskoret” – og så er det ikke let.
Søren Pape har også spændinger i horoskopet, men han kom som ventet lige akkurat ind i Folketinget. Til gengæld gik hans parti tilbage. Nu bliver han siddende som formand, men astrologisk set bliver det noget af en opgave, han har foran sig med genrejsning af Conz. Jeg tror, han får brug for noget gensplejsning til denne genrejsning - eller evt. andre mirakelkure.

UGEHOROSKOP uge 26 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du holder af at have mennesker omkring dig.
TYR
PS: Det er vigtigt, at du prioriterer.
TVILLING
PS: Vær egoistisk og udnyt den gode trend.
KREBS
PS: Det bliver en romantisk uge.
LØVE
PS: Realismen viger for optimismen.
JOMFRU
PS: Der er romantiske muligheder.
VÆGT
PS: Udskyd ikke dine opgaver.
SKORPION
PS: Glem ikke familien.
SKYTTE
PS: Tid til et nyt job?
STENBUK
PS: Du inspirerer og inspireres af andre.
VANDBÆRER
PS: Pas lidt på pengene.
FISK
PS: Motion er særlig godt for dig lige nu.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar