søndag den 14. juni 2015

Uge 24 astrologisk setIndhold:
Information
Astrologi på tv mandag formiddag
Endnu et nyt parti – interview med Martin Spang Olsen med astrologisk analyse
Astrologimagasinet HOROSKOPET – vildt tilbud til halv pris
Nyt fra antikvariatet
Nyt fra boghandelen
Kultbøger om Johannes – ham med åbenbaringen
NYT produkt – vandvitalisering
Ugen, der kommer
Valget – en alternativ revolution
Ugehoroskoper for alle tegn

Information:
Astrologi på tv
Mandag formiddag sender P4 på DRTV en udsendelse om at spå om valget. Astrologien kommer efter planen på mellem 10.30-11.00.

Endnu et nyt parti – miljøpartiet De Grønne – redigeret
Miljøpartiet De Grønne er stiftet – særdeles spændende interview med Martin spang Olsen. Her er linket til den redigerede artikel:

Astrologimagasinet HOROSKOPET
Vi må desværre igen erkende, at vi bliver ca. en uge forsinket med udgivelsen i forhold til normalen. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for så kan vi formentlig nå at få en astrologisk analyse af valget med. Nu har vi skrevet så meget om forhåndsanalyser, at det vil være godt at følge det helt til dørs. Regn derfor med, at bladet først er ude hos abonnenterne sidst på måneden. E-abonnenterne får det som vanligt 1-2 uger tidligere, da denne udgave hverken skal trykkes eller postsendes.
PS. Husk, at du som abonnent får 10% rabat på næsten alle varer i huset og på shoppen, antikvariatet dog undtaget. Desuden får de hele 3 gratis horoskoper tilsendt som pdf-fil til en værdi af ca. 500 kr. De kan bruges som gaver til dig selv eller andre. Det koster nu 299 kr. for et årsabonnent i papirudgaven og 199 kr. for e-magasinet. 

Fantastisk engangstilbud – køb et abonnement til halv pris!
Her kommer der et tilbud, som kan være svært at modstå. Du får som ny abonnent hele årgang 2015 af HOROSKOPET for halv pris, 150 kr. Det vil sige, at du får de første to numre af magasinet gratis. Til gengæld får du ikke horoskoper som gaver, men du får 10% rabat på stort set alle varer i huset og på www.astroshop.dk

Nyt fra antikvariatet
Andrea Bak: Slut fred med din krop 75 kr.
Teruo Higa: Effektive mikroorganismer 90 kr.
Asger Lorentsen: Til vandmandstidsalderens mennesker 90 kr.
Den indviede vender tilbage 90 kr.

Nyt fra boghandelen – bog om John of God
Tro flytter bjerge: 249 kr. Køb den på www.astroshop.dk

Kultbøger
Disse bøger af J.J. Dewey er nærmest blevet kult. Her kan du fx læse om, at legenden fortæller, at Johannes (ham med åbenbaringen) aldrig døde, men stadig lever. Nu kan du få bog 1 og 2 samlet for kun 99 kr.! Se de i alt 3 bøger her:

NYT PRODUKT - VitaJewel  vandvitalisering
Vi har nu både grundsættet i 3 dele med 100 kr. i rabat til 777 kr. NYT. Men nu kan du få det hele i en og samme del, lige til at medbringe på turen. Køb den på.

Ugen, der kommer
Konjunktionen mellem Solen og Mars er stadig eksakt. Derfor er begyndelsen af ugen, hvor Merkur nu også går den rigtige vej, en meget energifyldt og handlekraftig tid med stor fokus på kommunikation og formidling. Aspektet virker dog hele ugen, selv om det efterhånden, som ugen skrider frem, bliver mindre og mindre eksakt. Man tillader helt op til 8 graders unøjagtighed på konjunktioner, og da de to planeters hastighed nærmest er ens, så varer det noget tid, før aspektet glider helt ud.

MANDAG
Som skrevet i indledningen er der stor energi i denne tid, især i ugens første dage. I dag er der hele 4 planeter i Tvillingerne, og det øger fokus yderligere på kommunikation og formidling. Derfor er denne uge som skabt til lektier og eksamener, og der er stor nysgerrighed og lærenemhed til stede – og da Merkur nu går den rigtige vej, så er det bare helt fantastisk.
Til gengæld skifter den retrograde Saturn tegn i dag og går ind i Skorpionen. Det kan give en del selvkritik og skyden sig selv i foden, men så er det heller ikke værre. Tingene vil for det meste løse sig på en god måde. Midt på dagen kan der dog forekomme nogle ret blandede energier, da Månen står både i spænding og i harmoni. Den er i spænding til Neptun, som kan bevirke følelsesmæssigt kaos med meget let til bevægelse og tårer. Men så er den også i harmoni med Venus, så der er en del, der har det ganske hyggeligt og oplever kvalitet i livet. En god frokost vil være på sin plads, men tag ikke alkoholiske drikke til, da mange er meget let påvirkelige.

TIRSDAG
Dette er en meget speciel dag, som er særdeles gunstig til opstart af nye projekter lige efter kl. 16.06, når Månen er i tiltagende. Nymånen er eksakt kl. 16.06 – og datoen er jo interessant nok den 16.06…
Nymånen står sammen med Mars, så hele tre planeter er i konjunktion, læs indledningen.  I de tidlige morgentimer står de alle tre i harmoni med både Jupiter og Uranus, så det kan ikke anbefales nok at stå tidligt op i dag og få klaret en masse! En naturoplevelse vil også være rigtig godt fra den årle morgenstund.

ONSDAG
Kl. 00.51 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med fokus på de nære ting. Sidst på eftermiddagen og om aftenen står Månen godt til Neptun, og så kan mange have glæde af at opleve dybe følelser, fx gennem kunst. Fantasien og drømmene er på deres højeste, og en del vil have let til tårer.

TORSDAG
Først på eftermiddagen står Månen i spænding til Uranus og udløser derfor dennes spænding til Pluto. Derfor kan der godt blive tale om en turbulent dag på følelsernes område, så lad ikke følelses- og stemningsskift løbe af med dig.

FREDAG
Her er en af ugens mest stabile dage. Den begynder med, at Månen står i harmoni med Saturn, som giver ro, tålmodighed og ansvarlighed. Man tager det stille og roligt, også selv om man har lidt travlt. Kl. 8.22 går Månen ind i Løven og skænker os et par dage med storsind og høj cigarføring. Om aftenen står Løve-Månen i harmoni med kommunikationsplaneten Merkur, så det er både i tale og i handling, at der er højt til loftet. Man kan få sine medmennesker til meget, hvis man spørger pænt eller stryger dem lidt med håret.

LØRDAG
Om formiddagen står Månen på Venus, så mange har bare behov for at hygge sig og være noget for hinanden. Om aftenen står Månen på Jupiter, og så skal der slås til søren og festes. Mange har megen humor en sådan aften, som er som skabt til selskabelighed. Fortæl en god vittighed, og det vil give pote.

SØNDAG
En god og energifyldt dag, som dog fader lidt ud hen under aften, hvor Månen er i spænding til Saturn. Mange falder om af udmattelse her efter en aktiv dag, hvor Månen om eftermiddagen er i harmoni med Mars.. Kl. 18.38 går Solen ind i Krebsen og giver os en måned i familiens skød, hvor nærhed og omsorg er i centrum.  Kl.18.59 går Månen ind i Jomfruen, og så vil mange i de næste par dage være meget hjælpsomme og serviceorienterede. Ikke mindst fordi Månen samtidig står i harmoni med Solen i Krebsen. Det giver en overordentlig omsorgsfuld aften med fokus på nærheden og medfølelsen.

Valget - en alternativ revolution
Faktisk er det noget af en revolution, at der nu for første gang nogensinde er kommet et parti med alternativ behandling i partiprogrammet! Dette burde gøre det lettere for os at finde et parti at stemme på - noget, der ellers ikke har været alt for let, fordi der har været nærmest hermetisk lukket omkring de mere spirituelle emner, som politikerne mener, at folk selv må ligge og rode med i privatsfæren. Sådan bliver det dog ikke i fremtiden, og her er Alternativets initiativer de første skridt i den rigtige retning. Dette er en af grundene til, at Uffe Elbæks parti nu har overhalet Konservativt Folkeparti i meningsmålingerne og er godt i gang med at æde De Radikale. Der er et meget stort politisk potentiale i at være det første parti, der går i brechen for det alternative område. Derfor kommer partiet Alternativet også ind på trods af, at starten blev lidt rodet astrologisk set. Men altså ikke mere, end at det nu ser ud til, at partiet kommer ind med hele 7 mandater. Der ligger også en årsag til dette i Uffe Elbæks personlige horoskop, hvor der ikke er væsentlige begrænsninger eller spændinger. Faktisk buldrede partiet frem i meningsmålingerne, især mens Jupiter stod på hans fødsels-Måne. Dette havde jeg spået ham på forhånd, men at det skulle blive så markant, havde jeg ikke regnet med så hurtigt.
Valget bliver en gyser af en anden verden. Derfor kan meget små ting let vælte læsset, også astrologisk set. Fx kan det, der skrives på denne blog gå hen og få betydning. Jeg vil dog tro, at det kommer til at gå nogenlunde som beskrevet her.
Helle Thorning-Schmidt har heller ingen aspekter i juni, så det bliver næsten dødt løb. S står dog til en lille fremgang, hvilket måske gør, at hun påtænker at blive som formand. Men hun går hurtigt af efter et eventuelt nederlag.
Lars Løkke Rasmussen har ikke nogen aspekter på valgdagen og har derfor ikke meget at stå imod med. Hans parti vil derfor gå tilbage, selv om han vil vinde statsministerposten. Det vil give ham problemer efterfølgende med at styre landet. Vi har lige siden sidste valg skrevet, at han ville vinde, men hvis Thorning ville lytte til astrologien, skulle hun have udskrevet valg i marts/april, hvor Løkke astrologisk set var i defensiven med en Saturn-spænding. Det er ikke utænkeligt, at LLR går af efter valget, i så fald nok i efteråret, hvor Saturn igen tager fat.
Morten Østergaards Jupiter står blandet i juni, og det gør det ikke nemmere for den sympatiske jyde, som dog har haft nok at gøre med at udfylde hullet efter Vestager. Han har haft lidt for kort tid at agere i, så en tilbagegang i mandattal er uundgåelig. Oktober og januar bliver måneder, hvor han er under pres.  
Pia Olsen Dyhr har meget flotte Plutoaspekter til Månen og Mars. Men Neptun er i gang med en spænding til hendes Sol som hos alle andre, der er født den 30. november, uanset årstal. Derfor vil det være lidt op ad bakke, selv om aspektet pauserer lidt lige nu, hvor valget er. Hun løber muligvis ind i en slags metaltræthed i valgkampen, og hun vil ikke kunne få partiet op på det gode resultat ved sidste valg. Det ser dog fornuftigt ud i forhold til det faktum, at de måtte forlade regeringen midt i vadestedet. Her skiftede partiet også leder, alt sammen i skønneste overensstemmelse med partiets horoskop, som mere er et oppositionshoroskop end et regeringshoroskop. Det har vi skrevet en del om her på bloggen gennem tiden. Allerede i 2011 forudsagde vi, at SF ville forlade regeringen i utide. Lyt evt. på YouTube, hvor der ligger en udsendelse på Radio 24/7 fra 2011, som dokumenterer dette.
Kristian Thulesen Dahl har ikke mange aspekter i juni, dog står Saturn godt - men partiet er stiftet den 6. oktober 1995 og har derfor besøg af Pluto som alle andre forløb, der er startet den dag, uanset årstal. Han når dog sandsynligvis lige at få et godt valgresultat med, før partiet løber ind i udfordringer af den slags, som kan være en byrde for et parti. Går han med i regering, er dette galt, og gør han ikke, er det heller ikke godt. For så tager han ikke sit ansvar alvorligt. Han vælger sikkert igen at sidde uden for en regering for at få maksimal indflydelse, som han udtrykker det. Men jeg vil vurdere, at det er sidste gang, han kan undslå sig og frasige sig et regeringsansvar. Partiet har ikke for ingenting besøg af alvors- og ægthedens planet, Pluto.
Søren Pape har en fin Neptun til sin Sol, men Saturn driller ham i juni og sætter ham i defensiven. Han skal lytte til sin glimrende intuition – den indre seismograf, som er Neptun, så vil han klare sig bedre. Men han undgår næppe en yderligere tilbagegang for sit parti. Det bliver også spændende at se, om han overhovedet bliver valgt, men jeg vil tro, at han lige akkurat når det. Vi mangler dog hans fødselstidspunkt.
Den tidligere leder af partiet var Lars Barfoed, som vi spåede megen turbulens for et par år siden, hvor han havde besøg af Pluto, da han er født den 5. juli – og alle, der er født den dag, har lige været igennem en meget urolig periode, både privat og professionelt. Barfoed nøjedes ikke med at gå af som partileder, han blev også skilt og havde udfordringer med en lejlighed, han havde overtaget på Frederiksberg. Denne forudsigelse ligger også på YouTube (TV2).
Anders Samuelsen har udfordringer fra Uranus og Pluto, mens Saturn er ham meget venligt stemt i juni. Han vil derfor få et godt valg, men der kan efterfølgende komme noget bøvl i forbindelse med regeringsdannelsen, uanset om han går med i regering eller ej. Han vil helt klart blive fristet til at gå med i en blå regering, men den mest ”glatte” løsning vil astrologisk set være at stå over i denne omgang og så satse på næste valg. Mange unge tiltrækkes af hans superliberalisme og strømmer tilsyneladende til partiet. Derfor har han et godt valg i vente.
Johanne Schmidt-Nielsen kom lige akkurat med. Hun var ellers ved at falde for sit partis egen rotationsregel.  Hun skal nok klare sig, for Jupiter står på hendes Ascendant her i juni, og det vil gøre, at hun igen får rigtig mange personlige stemmer, som vil modvirke den lille tilbagegang, som ellers ville have været aktuel. Læs evt. artiklen om hendes horoskop i HOROSKOPET nr. 2/12.

UGEHOROSKOP uge 25 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Lad dig ikke nøjes, du kan få det hele.
TYR
PS: Indgår du aftaler, så læs det med småt.
TVILLING
Der er ikke meget, du ikke kan nå, når du først har lagt planer. Du holder af at have travlt, men det er nødvendigt, at du også tager dig en pause indimellem. Du nyder at arbejde sammen med andre, da du selv får gode input og ideer. Det er dog vigtigt, at du ikke hænger dig i alle detaljer.
PS: Vær egoistisk og udnyt den gode trend.
KREBS
PS: Deltag ikke i sladder.
LØVE
PS: Du lærer hurtigt nye ting.
JOMFRU
PS: Tingene går ikke altid, som du regner med.
VÆGT
PS: Der skal sættes nye, ambitiøse mål.
SKORPION
PS: Tag dig tid til at gøre en status.
SKYTTE
PS: Lad dig inspirere af andre.
STENBUK
PS: Der skal være tid til noget sjovt og hyggeligt.
I
VANDBÆRER
PS: Andre mennesker interesserer dig.
FISK
PS: Vær aktiv i din bolig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar