fredag den 26. juni 2015

Uge 27 astrologisk set


Indhold:

Information
HOROSKOPET i trykken
HOROSKOPET til halv pris
Ugebrevet hurtigt ude – ugehoroskoper udsendes mandag morgen
Sommerkursus i AstrologiHuset
Ugen, der kommer
Information
Rigets tilstand
Ugehoroskoperne udsendes senest mandag morgen

HOROSKOPET i trykken
Nu er HOROSKOPET i trykken og er forhåbentlig ude hos alle abonnenter i begyndelsen af uge 28. Der var så meget stof til dette nummer, at noget måtte udelades. Det gælder en del af Rigets tilstand, der bringes i dette ugebrev i sin helhed, og det gælder ”Astrologisk Udkigspost” af Aase Kærgaard, som jeg vil lægge på bloggen senest næste søndag. Den er på hele 5 magasinsider med mange illustrationer. Meget spændende.

HOROSKOPET til halv pris
Vi har hævet abonnementspriser på HOROSKOPET, men som ny abonnent får det hele 2015 for halv pris: 149,00 kr. Du får altså de to første numre gratis. Beløbet kan overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590.

Ugebrevet hurtigt ude – ugehoroskoper forsinket
Det er ferietid, og du får ugebrevet hurtigt i denne uge. Faktisk så hurtigt, at ugehoroskoperne for alle tegn ikke når med. De bliver udsendt senest mandag morgen.     

Sommerkursus i AstrologiHuset
Sidste sommer oplevede vi en succes i AstrologiHuset i form af en workshop i Transformational Breath. Underviserne var Helle Thomson og Line Bork. De kommer lykkeligvis igen den 27. juli kl. 17.00-20.00.
Du vil lære, hvordan dit åndedrætsmønster fortæller din historie, og du vil blive støttet blidt gennem en dyb og forvandlende åndedrætssession. De arbejder med kroppens cellehukommelse og dermed er healingen permanent. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger.
Tilmelding og information: Line Bork tlf. 60611002, eller line_bork@hotmail.com

Ugen, der kommer
Der er en ”gylden trekant” nu. Venus står på Jupiter og giver en forrygende uge med fest og høj cigarføring. De står begge godt til kommunikationsplaneten Merkur og begunstiger dette område. Og alle tre planeter står flot til Uranus, som kan tilføre det uventede og overraskende – og give en stor frihedstrang.
MANDAG
Kl. 5.21 går Månen ind i Skytten og bringer et par dage med glæde og højt humør. Venus er i dag eksakt i harmoni med Uranus, og det kan give positive overraskelser og give kærligheden nye former og vinkler. Det lover også godt for investeringer og køb. Nogle vil eksperimentere udi kærligheden, og andre på det økonomiske område.

TIRSDAG
Månen har travlt i dag, mest på den gode måde. Det er nok månedens topscorer, hvad harmoni angår. Ganske vist står Månen midt på dagen i spænding til Merkur, og det kan give misforståelser og følelsesmæssige svingninger, men det mere end opvejes af, at Månen også danner tre gunstige aspekter, som mest er aktive om eftermiddagen og om aftenen. Månen står flot til Uranus, og det giver megen inspiration, som kommer følelseslivet til gode. Mange vil være spontane og eksperimenterende. Månen står også godt til hyggeplaneten Venus, som er gunstig for kærlighed og penge. Ikke mindst, fordi Månen også er i harmoni med lykkeplaneten Jupiter. Det kan blive en virkelig god dag for mange. Månen er nemlig med i en meget harmonisk drageformation, og det giver en særlig heldig dag.

ONSDAG
I dag er Venus i eksakt konjunktion med Jupiter, og det virker gunstigt nogle dage før og efter i dag. Det er en festlig hyggedag af dimensioner, selv om Månen ganske vist bevæger sig ind i det alvorlige Stenbukkens tegn kl. 11.11. Om aftenen danner den en spænding til Mars, og det kan godt bringe sindene lidt i kog og i det hele tager give følelsesmæssige svingninger. Det er også dagen, hvor Solen harmonerer perfekt med fantasi- og drømmeplaneten Neptun.

TORSDAG
Der er eksakt fuldmåne kl. 4.20. Hvis der ikke er overskyet, så husk at trække gardiner eller persienner for, så Månen ikke forstyrrer nattesøvnen, som den ellers har det for vane, når den er fuld. Midt på dagen står Månen på Pluto (dybder, lidenskaber) og udløser Plutos spænding til Uranus, som mest hersker om aftenen. Alt i alt giver det en lidt mere urolig dag end de senest dage. De negative føleler kan blive fremherskende, og mange vil have deres fulde frihed.

FREDAG
En stille dag, hvor Månen står flot til Saturn og giver ansvarlighed og stabilitet. Der kan dog blive lidt spræl efter kl. 14.21, hvor Månen går ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og originalitet.

LØRDAG
En rimelig stille dag, som dog er overvejende harmonisk, selv om Solen begynder at trække op til en spænding til Pluto, som er eksakt om et par dage. Det trækker altså op til noget turbulens.

SØNDAG
Dette er dagen for de fleste astrologiske indflydelser, hele 5 af slagsen, hvoraf de 4 udgøres af Månen. Tidligt om morgen står den flot til Merkur og giver en god kommunikation, men den skæmmes af, at Månen samtidig er i spænding til Venus, og det kan påvirke søndagshyggen lidt.  Om eftermiddagen er Månen i spænding til Saturn, og det kan give et modsætningsforhold til autoriteter. Følelserne er ret firkantede, hvis de overhovedet er til stede. Kl. 16.23 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med fokus på den indre verdens fantasi, drømme og intuition.
Merkur står godt til Venus – eksakt i dag. Dette gør kommunikationen blød og behagelig, og mange vil virkelig vide at hygge sig.

Rigets tilstand
Der blev desværre kun plads til ganske lidt af taksten til ”Rigets tilstand”. Derfor bringer vi artiklen her i sin fulde længde. Plus et par tilføjelser, bl.a. med valghoroskopet.

Forudsigelsen om regeringsskiftet holdt stik
For knap fire år siden forudsagde vi, at der ville komme en rød regering i en enkelt valgperiode, og derefter en blå. Det kom til at holde stik sammen med en del andre forudsigelser på det politiske område. Bl.a. den, at SF ville forlade regeringen i løbet af valgperioden. Det kan du tjekke på YouTube, hvor der ligger en udsendelse fra 2011 på Radio 24/7.

Sommeren
Sommerkvartalet har Skorpionen på AC og Saturn i 1. hus. Derfor hører sommeren til i den mere alvorlige ende, hvor seriøsiteten må prioriteres, hvis man vil have noget godt og konstruktivt ud af sommeren. Mange må gøre deres pligt og tage ansvar på en seriøs og disciplineret måde.
Horoskopet passer perfekt til, at vi efter valget får en sommer, hvor grænsebommene (Saturn er både grænser og bomme) er til debat og måske også forsøges etableret. Der vil komme meget kævl og strid, dels på grund af spændingen mellem Månen og Saturn, dels grundet konjunktionen mellem Solen og Mars. Begge disse planeter står i 8. hus, så der vil være mange, der vil blive glade for skattelettelser, som uden tvivl vil blive signaleret. Regeringen kommer ikke til at ligge på den lade sige, så Løkke kan godt forberede sig på at gemme hængekøjen væk.
2. hus (egne penge) står i Skyttens tegn, hvor Jupiter hersker, og den står i 9. hus i Løven. Det betyder, at der bruges mange penge hen over sommeren. Det kan være den nye regering, der melder ud med økonomiske tiltag i den dyre ende. De har jo også lovet en del, som skal holdes, til trods for den ønskede nulvækst, og der vil blive talt en del om løftebrud og skrevet om vanskelige forhandlinger partierne imellem.  Pluto står i 2. hus, og så kan der blive brugt rigtig mange penge. Og der kan blive rullet en del love tilbage fra den tidligere regerings tid. Der vil blive gået til vaflerne, både på det økonomiske område, herunder skatten, og i forhold til udlandet.
Merkur står i 7. hus i Tvillingerne, så der vil uden tvivl blive sagt meget, men lige meget hjælper det, når Merkur står i spænding til Neptun. Så er der nogle, som snyder på vægtskålen eller lyver – eller i hvert fald ikke fortæller sandheden. Det kan da blive en dyr affære. Da Neptun også står for olie, vil jeg tro, at den nye regering vil rippe op i Corydons frasalg af Dong. Og da Corydon(g) har besøg af selvsamme Neptun, så vil der komme sager frem, som hidtil har været skjult. Det hemmelige notat om Dong-salget vil dukke op. Måske var netop dette grunden til, at der ikke blev udskrevet valg i foråret.

Fordrukkent sludder
Der vil blive sagt en del fordrukkent sludder hen over sommeren, og man vil kunne mærke, at det går ud over troværdigheden. Der vil hurtigt komme knirkerier i regeringssamarbejdet – og især i regeringens forhold til oppositionen. Men erhvervslivet vil blive tilgodeset, måske også med en nedsættelse af selskabsskatten. Det kan dog godt lade vente på sig til et senere kvartal.
Alt i alt ligner det mest en Venstre-mindretalsregering, som vil være særdeles vingeskudt og kun holde et års tid. Astrologisk set skal Løkke for min egen skyld have regeringen på plads senest i næste uge for at und en masse spændinger. Men selv dette vil være en stakket frist, når valghoroskopet for den 18. juni kl. 20.00 tages i betragtning. Her er der kun 3 planeter i jeg-siden, og de er alle retrograde, og Saturn står i 12. hus og er lige gået baglæns ind i Skorpionen. Det vil sige, at der kommer en masse smuds frem og at regeringen vil mangle kraft og identitet.    
Pia Olsen Dyhr fra SF har som Corydon Neptun-spænding til Solen, det var medvirkende til at hun og SF gik tilbage; men det giver den fordel, at jo mindre gruppen er, jo lettere er den at holde styr på. Det kan dog være, at hun får et par grå hår henover sommeren, for den såkaldte ”vikar fra Helvede”, Karsten Hønge, er jo kommet i Folketinget. En god ting er, at SF nu er i opposition og det er der, de er bedst.
Der er endnu et folketingsmedlem med Neptun-spændinger, nemlig Henrik Sass Larsen. Han er født den 29. maj og har derfor – som Corydon og Olsen Dyhr - Neptun i spænding til Solen. Neptun står også for stimulanser og mangel på kontrol. Han bar på den største brandert på direkte tv - og lod sig vel at mærke interviewe. Det så ikke godt ud, men det stemmer fint overens med hans aktuelle horoskop. Da han kom til bage fra sin ”karantæne” skrev vi, at der netop kunne ske sådanne ting med ham.
Sass har en konjunktion mellem Mars, Solen og Merkur i begyndelsen af Tvillingerne. For ca. 3 år siden spændte Neptun Mars op, og her blev han fældet af PET. For et års ti siden begyndte så en spænding til Solen, og nu skal Neptun også forbi Merkur (kombinationen med det fordrukne sludder), så det har været en turbulent tid – og det fortsætter et par år endnu, og så er det ikke så dårligt at være i opposition…  

Andre partiledere
Mange partiledere har stærke spændinger i deres horoskoper i efteråret. Derfor kan vi forvente meget store udfordringer på den politiske arena. Thorning har også spændinger, så hun gjorde det helt rigtige og gik af på toppen. Du kan læse om de enkelte partilederes horoskop på bloggen på www.astrologihuset.dk
Hvad angår Lars Løkke, har han store spændinger til efteråret, især perioden fra november til januar, hvor Saturn driller. Her er han i defensiven, men kommer nok igennem det – dog ikke uden skrammer, hvor man må overveje ændringer i regeringen. En ministerrokade kan komme allerede her. Det er i slutningen af året, at mange partiledere har spændinger i deres horoskoper, så der vil være politisk uro. Et hurtigt valg inden for et års tid kan komme på tale. Vi skrev for nogle måneder siden, at han ville blive statsminister efter en sejr til blå blok, men at han ville gå af til efteråret. Det kan ske det, at han overlader roret til Kristian Jensen og måske også udskriver valg.
Det skal dog siges, at det bliver noget af en hurdle at få dannet regering, og der bliver sikkert tale om mere end én dronningerunde. Den største knast er Dansk Folkeparti, som vil holde stejlt på sine krav – sikkert helt konsekvent. Kan Løkke ikke sige ja til hele pakken, så går de ikke med. Det er jo så også klar snak, og så kan han gå videre til næste mulighed via dronningen. Men så kommer de helt store udfordringer i anden omgang - især sidst på året. Går DF med i regeringen, selv om de ikke får alle krav opfyldt, så vil de være på den og miste terræn, hvad der vil passe fint med partiets horoskop. Tulle er dog den helt rigtige leder for partiet, da han i denne tid har et lige så godt horoskop som Uffe Elbæk og Anders Samuelsen.
Men han har sine såkaldt ufravigelige krav for at gå med i regeringen, og giver han sig ikke på bare et enkelt punkt, så kommer han ikke med i regeringen, hvad han nok vil græde tørre tårer over.
De største knaster i blå blok som helhed bliver skatten, flygtninge/indvandrere, offentlig vækst, EU og dagpengene.
Mette Frederiksen har overtaget formandsposten hos Socialakrobaterne, og det skal nok vise sig at blive godt. Hendes progressive AC står på Solen i denne tid, og det giver styr på tropperne. Hun har dog lidt knas med Saturn hen over det næste års tid, men den mærker man ikke så meget i opposition, som hvis man sad i regering. Ellers ser aspekter fine ud, så hun får stille og roligt trimmet partiet endnu mere, så det er klar til et valg når det kommer, og der er ikke tvivl om, at det kommer før tiden.

Danmarkshoroskopet
Pluto er stadig ikke fri af spændingen til Mars i 8. hus, så der vil gå lidt tid endnu, før man kan erklære krisen for overstået. Neptun er heller ikke fri af spændingen til Månen, og det kan føre til forvirring på de indre linjer og dermed i befolkningen. Klimaet og miljøet har også meget med disse to planeter at gøre, så vi skal vente, at den nye regering som vanligt retter fokus væk fra disse emner og mere eller mindre hylder erhvervslivets talemåde om, at hvis bare ikke politikerne står i vejen, så skal erhvervslivet nok tjene penge, så vi kan komme ud af krisen.  Da Neptun hersker over 7. hus, vil vi få mere hyr med vores allierede i EU. Neptun står for at opløse grænser, den er grænseløs, men regeringen vil komme til at gøre det modsatte og dermed modarbejde horoskopet, hvilket ikke er nogen særlig klog taktik. Dog vil man helt sikkert ikke stå i vejen for vindmølleeventyret med Vestas. Når der er penge i tingene, så skal de nok være der. Men hvad angår landbrugets ligegyldighed over for miljøet, så vil regeringen hovedsagelig vende det blinde øje til.
Så også i landets horoskop er der betydelige udfordringer, som ikke bare lader sig løse på det lette måde.

Ugehoroskoperne
De udsendes senest mandag morgen
Ingen kommentarer:

Send en kommentar