fredag den 20. maj 2011

Kommentar 20B - Hvad er Store Bededag? IMF-chefs voldtægt, Trier m.m.

1. Store Bededag – burde den afskaffes? Vi definerer dagen, også historisk og forslår en udvidelse af den, så den kan undgå at blive afskaffet, hvad der måske ville være ret naturligt, da mange mennesker aldrig beder. Men hjælper bønner i det hele taget?


2. Chefen for IMF taget med bukserne nede – mindst?

3. Schwarzenegger også utro

4. Bier og Trier. Lars von Trier sagde, at han kunne forstå Hitler, men hadede Susanne Bier. Ikke underligt, når man sammenligner deres horoskoper. Og Trier har lige nu besøg af kaosplaneten.

5. At sortere udlændinge. Vi ser bl.a. lystigt på Søren Pinds horoskop

6. Pluto og atomaffaldet – OGSÅ et humoristisk indslag

7. Piloters træthed: Nye tilfælde researches og bringes senere

8. Borgmester må gå – om Bo Asmus Kjeldgaard

9. Stort og endnu mere udvidet udsalgskatalog, nu også med mange stjernetegns-ting: Royal Copenhagen figurerne, paraplyer, kuglepenne, vin i designerflasker, prismer, nøgleringe og meget mere.

10. Og så lige linket til bloggen: http://astrologihuset.blogspot.com/2011/05/kommentar-20b-hvad-er-store-bededag-imf.html - husk at de også her kan se alle de hidtil bragte indlæg!




1. Store Bededag – hjælper bønner os?

I gamle dage kaldte den danske konge ofte til bøn, når nationen var i krig, krise eller angrebet af epidemier. Så vidt vides var nogle af dagene ”ad hoc”, mens andre lå fast. Alle disse løse og faste bededage blev den 20. oktober 1770 med Struensees helligdagsreform samlet til én stor bededag – Store Bededag, som altid den fjerde fredag efter påske, så kongen kunne nå at holde bededag i København inden sommertogterne rundt i det store rige. Idemanden bag dagen var Roskilde-bispen Hans Bagger, der var i embedet fra 1675 til 1693. Dagen fandtes dog næsten 100 år før 1770. Man kan sige, at den overlevede den store helligdagsudrensning. Det var altså ikke Struensee, der lancerede Store Bededag, som mange tror. Han brugte bare navnet. Og det er endda heller ikke helt korrekt, for dagen blev oprindeligt benævnt ”Ekstraordinær, almindelig bededag”.

Egentlig er det også bl.a. det, søndage var tiltænkt at skulle bruges til i den kristne verden (det er fredag i den muslimske og den jødiske verden). Mine bedsteforældre, oldeforældre, tipoldeforældre osv. De holdt ret fast på søndagen som hviledag, og til dels også kirkedag. Ganske vist skulle dyrene fodres, men derudover stod den på afslapning og besøg hos den ganske omfattende familie. I næste generation var det delvist sådan, men i min generation er det helt og aldeles udvandet, og der arbejdes konstant. Måske skulle vi finde tilbage til den tid, hvor man fik slappet af og bedt? Det er helt sikkert at afslapning virker og er nødvendigt iblandt. Men hvad med bønnen? Mange mener at det kun er troen, der virker – altså hvis man tror nok på noget, så går det i opfyldelse. Men her viser nyere forskning det modsatte, naturligvis. Bønnen er stort set det samme som at fokusere; og der er ikke mange, der vil påstå, at fokusering ikke virker. Jo flere, der beder eller fokuserer, jo stærkere virker det. Det er også derfor, at fjernhealing virker så stærkt, uanset afstanden.

Derfor burde vi faktisk samles i lige så store mængder som muslimer til fredagsbønnen. Uanset om man beder for syge, ulykkelige eller sit favoritmandskab i fodbold, så virker det. Når jeg selv har forsøgt mig med bøn og visualisering under en sportskamp på tv. Ja, så har det virket stort set hver gang. Mit hold scorede lige på det tidspunkt, hvor jeg var dybest i fjernhealingen eller min fokuseren.

Debattører har gennem tiden talt for at afskaffe nogle af de mange helligdage i foråret, og her er Store Bededag efterhånden storfavorit, for det giver ikke mening at have en bededag, når det er blevet umoderne at bede. Hvis den slettes har vi allerede fundet mere end syv timer årligt til Socialdemokraternes mer-arbejdsforslag! Men vi kunne også vælge at bruge dagen til det, som den oprindeligt er tiltænkt – at bede.

Moderne mennesker synes ofte, at det er galimatias at bede, når man kan bruge fridagene til noget meget mere meningsfuldt – for dem i hvert fald. Men findes der beviser for, at bøn virker? Det må man sige klart ja til. Man skal også være usædvanlig tykhudet, hvis man ikke kan mærke den markant anderledes atmosfære/vibrationer på stedet, hvor der bedes meget. Det kan endda ses af clairvoyante. Men selv videnskaben er kommet os til hjælp her, og det er ikke så ofte, at det sker. Det vil dog komme til at ske i stigende grad i fremtiden, efterhånden som videnskaben udvikler sig og finder bedre metoder til at måle virkeligheden. Allerede i 1965 blev der i USA lavet en undersøgelse af 48 patienter med kroniske sygdomme. Efter et halvt år kunne man konstatere, at fem patienter havde fået det bedre, mod kun én patient i kontrolgruppen. Ikke længe efter blev en lignende undersøgelse gennemført på leukæmipatienter. Her viste der sig at være en markant bedre overlevelse for gruppen, der blev bedt for, nemlig 7 ud af 10 kræftramte børn, imod 2 ud af 8 i kontrolgruppen.

1 1999 udkom rapporten fra den hidtil største undersøgelse om fjernforbønnens (bøn, hvor den syge ikke ved, at der bliver bedt) virkninger. Hele 990 hjertepatienter deltog, og resultatet viste en væsentlig nedgang i antallet af komplikationstilfælde blandt forbøns-patienterne – hele 10% lavere end kontrolgruppen.

Faktisk er det både opløftende og afklarende, at det ALDRIG har været en undersøgelse, hvor kontrolgruppen stod bedre, og alene det burde give stof til eftertanke for tvivlere. Jeg er naturligvis godt klar over, at den såkaldte subjektivitetsfaktor (det, at undersøgeren har en vis indflydelse på undersøgelsen) kan være på spil, men her vil jeg tillade mig at tro på – ja, faktisk være overbevist om – at det generelt er fokuseringen, der kan have en gavnlig effekt, og at netop dette kan være forklaringen på, at mange kan mærke en forbedring, og nogle gange decideret mirakler, når nogen beder for en. Jeg var selv syg i sommer, primært på grund af en operation, hvor en kæmpebyld i tarmsystemet blev fjernet. Jeg skal love for, at det gav store smerter i længere tid efter operationen, og der skulle være foretaget en yderligere operation, men så måtte der ske noget, og jeg kontaktede nogle venner, der kan fjernheale, og så skete miraklet, og det takker jeg mange gange for. Det var dels Reiki-healeren Hanne Frtizbøgers flere hundrede mand store healergruppe, der sendte den dag. Dels blev der sendt healing til hele Jorden på Dalai Lamas fødselsdag sidste år den 6. juli. Her deltog min ven, biomedicineren Gunver Juul, som arbejder meget tæt sammen med Dalai Lama, og hun sendte healing også til mig. Netop den dag skulle jeg til en undersøgelse, som endeligt skulle fastslå, om jeg skulle igennem en operation mere, hvad der altså lå ret sikkert i kortene på forhånd. Men overlægen så meget forundret – og samtidig smilende - ud, for der VAR virkelig sket et mirakel. Han sagde, at han aldrig havde set en så markant hurtig heling før i noget sammenligneligt tilfælde.



2. Økonomisk troldmand fængslet for voldtægt

Chefen for den internationale valutafond (IMF) hedder Dominique Strauss-Kahn og er født ved Paris den 25. april 1949. Dermed er han født i Tyrens tegn, der står for penge, nydelse og indtægt – og nu måske også voldtægt. Sidstnævnte er dog ikke specielt knyttet til Tyren. Ascendanten kunne sagtens ligge i Løvens eller Skyttens tegn med hans enorme karisma. Faktisk har han været mistænkt for lignende situationer tidligere. Herunder en episode lige da den økonomiske krise startede, men her blev han bakket kraftigt op af sin kone i særdeleshed, og af franskmændenes syn på sådanne sager i almindelighed. Dette syn på udenoms sex er i diametral modsætning til amerikanernes, og det var da også på et fashionabelt hotel på Manhattan i New York, Sofitel-hotellet, i luksussuite nr. 2806! Her blev han taget med bukserne nede. Ja, endda mere end det – eller skulle man sige mindre, for det skulle angiveligt have drejet sig om et decideret Adam-kostume - da stuepigen bankede på. Han syntes åbenbart hun var rigtig sød - i hvert fald påstår hun, at han voldtog hende.

Der var i øvrigt en faktor mere, der bragte ham tilbage i jobbet ved én af sagerne. Da finanskrisen startede, manglede man netop en økonomisk troldmand, og så så man gennem fingre med eskapaderne. DSK tiltrådte som chef for IMF i 2007, hvor han på visionær vis fik gjort institutionen modstandsdygtig i kampen for at undgå et økonomisk sammenbrud. Sidste år tilbød han de hårdest ramte kriselande med Grækenland i spidsen støtte, alt imens EU lå underdrejet i flere måneder, og han skulle den 15. april netop have drøftet muligheden for yderligere støtte til disse lande på et møde i Berlin, men så blev han stoppet ved – af politiet - at blive trukket ud af Air France flyet til Paris og kørt i fængsel i stedet. Altså må han have fængselsplaneten Neptun i spænding i sit horoskop, og den står minsandten i opposition til skæbneplaneten Saturn i Løven – tegnet for erotik og lederskab!

Uanset om han er skyldig eller ej vil sagen skade ham så meget, at han får svært ved at komme tilbage på posten. Han ville også være blevet socialisternes spidskandidat til næste præsidentvalg i Frankrig, så konspirationsteorierne kører, om nogen kan have fundet på at lægge en snare ud for ham, og det er også Neptun, og derfor kan det være sandhed, men det skader ham som sagt under alle omstændigheder. Han lå ellers i meningsmålingerne til at slå Sarkozy i første runde af præsidentvalget, som dog først er i april næste år.

DSK, som han kaldes i Frankrig, er en karismatisk levemand med sans for luksus. De kalder ham også for en kaviar-socialist. Hans svaghed er kvinder ligesom Berlusconi i Italien, som har besøg af Pluto. Denne planet og Neptun er altid indblandet i sager om sex og utroskab. Begge de to herrer kan altså regne med, at problemerne har indhentet dem – de slipper ikke længere fra det, som det tidligere er lykkedes dem at smyge sig udenom på grund af landsmændenes overbærenhed.



3. Terminator også utro

Arnold Schwarzenegger fratrådte for ikke længe siden guvernørposten i Californien. Vi skrev i forbindelse med tiltrædelse i Astrologimagasinet HOROSKOPET, at der ville komme store udfordringer i løbet af hans ”regeringstid”. At de allerstørste viser sig efter hans afgang er lidt underligt, men ud over de meget store udfordringer, verdens sjettestørste økonomi er i nu, kommer meddelelsen om, at han har fået et barn med sin hushjælp den 2. oktober 1997, nogle få dage efter, at han blev far til et barn sammen med sin kone, Maria Shriver, som nu er hans eks-kone. Det dobbelte faderskab var mere, end hun ville stå model til.

Arnold er Løve med AC i Krebsen, født 30.7.47 i Graz, Østrig kl. 4.10. Lige nu er Uranus (andres børn, chok) i spænding til Månen (følelser, familie). MC går nu hen over hans nordlige Måneknude i Tvillingerne (to børn afsløret) i 11. hus (andres børn). Da den sydlige Måneknude står i 5. hus står udfordringen mellem egne og andres børn!

Progressive Sol (ham selv og hans egne børn) står på Neptun (utroskab) i 4. hus (hjemmet), så der er vildt meget, der tyder på, at han virkelig HAR fået to børn næsten samtidig. Denne sandhed har dog nok været gravet frem allerede sidste år, hvor Pluto stod i spænding til hans Måne i 6. hus (arbejde), og hvor han gik af som guvernør. Det er altså jobbet og privatlivet, der er i fokus. At han generelt er disponeret for utroskab ses i, at han har Månen i spænding til Neptun i sit fødselshoroskop. Han har brug for eskapisme. Ganske vist har han brug for et tæt familieliv med AC i Krebsen, men dog med måde…



4. Bier og Trier
Triers eskapader i Cannes har sortlistet ham ved denne store festival, i hvert fald denne gang. Egentlig ville han blot være glad for den slags opmærksomhed, men denne gang har det ramt hans familie, og det har været hårdt for ham. Han har det generelt hårdt med sig selv, specielt i denne tid, hvor Neptun er i spænding til hans Merkur/Saturn-opposition, og så kan man sagtens komme til at sige noget fordrukkent sludder. Han nævnte både Susanne Bier og Hitler på den famøse pressekonference. Ingen tvivl om at han er lidt jaloux på Biers succes, han vil gerne være Zentropas ukronede konge. Ved en tidligere lejlighed kaldte Trier Biers film Brødre for ”noget indholdsløst lort”, og det fik Bier til at tage til genmæle: ”Jeg ved ikke, hvad han har gang i – om det er misundelse eller fejlmedicinering. Hvis de piller, han får, er lykkepiller, så virker de i hvert fald ikke”. Triers Merkur/Saturn-spænding står i spænding til Biers Pluto (jalousi), når man sammenholder deres horoskoper!

”Melancholia” - Triers nye film - beskriver Jordens undergang, men det kunne i stedet beskrive hans egen undergang. Det er svært at have forvirringsplaneten i spænding til både kommunikations- og skæbneplaneten, og det har han et prs tid endnu – måske slutter den lige omkring næste Cannes-festival, men så hurtigt kan han alligevel ikke få en ny film klar, så det løber sikkert lige så stille ud i sandet – uden af den grund at gå helt i glemmebogen, for det vil helt sikkert ikke ske. Men måske skal Triers næste film hedde Paranoia, for det passer fint med hans horoskop, hvor Merkur (kommunikation, tanker), Saturn (statisk, tvang) og Pluto (fobier) er i spænding til hinanden. Det er interessant at se, at Trioers horoskop indeholder elementer (dog ikke ”forbrydelsens element”) som dem der findes i horoskopet for udbruddet af 2. verdenskrig. Måske var Trier med ved den lejlighed?

Jeg skrev for ca. et årti siden til hans sekretær for at få hans fødselstid, og jeg fik et overraskende svar fra hende – som måske i dag ikke burde være så overraskende endda: ”Lars ønsker ikke at opgive sit fødselstidspunkt, for tænk nu, hvis det, jeg sagde, viste sig at være sandt…”

Trier er født den 30. april 1956 i København og kunne godt have AC stående helt henne i slutningen af Løven.



5. At sortere udlændinge

Søren Pind har igen bevæget sig ud på tynd is, så nu kan man kalde ham is-Pind. Og begynder han på noget lignende som IMF-chefen, så tør jeg slet ikke tænke på, hvad han kunne blive kaldt…

Han er født den 20. november 1969 og har bebudet, at han vil kæmpe for at sortere i de udlændinge, der kommer til Danmark. Det vil Pia Kjærsgaard givetvis bifalde, hun har lige fået sin kære grænsekontrol igennem til en unødvendig høj pris af 270 millioner kr. årligt. Pengene bliver nu brugt på noget, der allerede nu fungerer udmærket, så der er pengespild her i sparetiderne! Der vil med andre ord ikke blive fanget mange flere hjemmerøvere efter indførelsen af grænsekontrollen. Og kommer de virkelig hjemmerøver ikke i virkeligheden fra Christiansborgs forligspartier? Så hjælper det da slet ingenting. Det må være en grænse for ting, også Folke-ting.

Det er jo ikke sådan, at der lige nu ikke er nogen kontrol, den kører blot på mere løs basis, og der er en del fangster indimellem. Lad os nu se, om der ikke her findes en mere fleksibel løsning, så vi også undgår at lægge os endnu mere ud med formanden for EU-kommissionen, Barroso, som for nylig løftede pegefingeren over for Danmark i denne sag. Pind vil helst kun have indvandrere fra OECD-landene. Han må vist til at lave sit eget system, som kunne kaldes OESP(H): Organisationen Efter Søren Pinds Hoved. Han vil friholde OECD-indvandrere for den test, alle ellers skal bestå for at se, om de nu kan blive gode danskere. Her skal der sjovt nok svares på spørgsmål, som ikke engang vi danskere selv altid kan svare på!

Grænsekontrol er en blanding mellem Saturn og Pluto, og de står i spænding til hinanden i disse tider. Det hører først op i slutningen af året, så mon ikke der sker en vis opblødning her efter valget, måske gennem tvang fra EU. Ellers bliver resultatet, at en ufaglært amerikaner uden problemer kan komme ind i landet, mens en indisk ingeniør vil få meget svært ved det.

Pind har stærke Neptun-spændinger for tiden. I perioden 2010-2013 tager den spændinger til hele tre planeter i hans konjunktion i horoskopet. Da Neptun står for flygtninge, og den først går i spænding til sig selv, dernæst til Merkur og Solen, så skal han passe på med at spille for meget med musklerne, så kan det gå helt galt. Man ser ikke klart i sådanne perioder.



6. Pluto igen

Pluto står for mange ting, herunder atomkraft. Den går i disse tider gennem jordtegnet Stenbukken, så nu skal atomaffaldet fra forsøgsstationen i Risø placeres i jorden et ud af fem udvalgte steder i landet. Men Skive-egnen vil ikke vide af affaldsdepotet på grund af et økologisk mejeri (Thise), der ligger på egnen – og som angiveligt skulle fremstille Skive-skåret ost… Bornholm vil heller ikke på grund af turismen, og på Fyn bor den gamle venstrefløjskæmper Troels Trier lige ved siden af det sted, der er foreslået her. Han vil om nogen vide at lave ballade, har faktisk i sine unge dage kæmpet mod atomkraft, og det kan man roligt regne med, at han vil gøre igen - så her vil det helt sikkert ikke komme til at ligge. Så er der kun Sjælland tilbage, og her ligger alt jo ikke så langt fra København. I øvrigt har Skives borgmester det meget fine argument, at Vestjylland blev forbigået af Lars Løkke, hvad sygehuse angår.

Som Niels Hausgaard synger, skal eventuelle atomkraftværker placeres "i den østlige ende af landet". Ingen vil altså have hverken værker eller affald, så kunne vi ikke i demokratiets navn begrave diskussionen ved i det mindste ikke at bygge værker i Danmark? Det er også det, som Pluto gennem Stenbukken går ind for. Og problematikken er som tidligere skrevet igen et udslag af, at der er alt for mange mennesker på Jorden. Stenbukken går ind for reguleringer og begrænsninger, så inden for et årti må der gøres noget ved overbefolkningen, som ingen i øjeblikket vil se i øjnene. Der er jo bl.a. også vælgere i det, og dem kan politikerne jo ikke få for mange af. Og vi vælgere? Ja, vi kræver frihed til at vælge vores liv selv, uden alt for megen indblanding fra regulerende myndigheder og andet kræ. Det er altså en ret fastlåst situation, som sikkert vil vise sig kun at kunne løses gennem udefra kommende faktorer. Vel at mærke nogle, som vi i realiteten selv har bedt om. Arrrggghhh.

Nå men det må jo nok ende med, at de sender affaldet til Københavns Universitet, att. Milena Penkowa, hun kan få næsten alt til at forsvinde, eller i hvert fald mindske det til det rene ingenting. Kan det lykkes med rotter, kan det også lykkes med affald, som rotter oven i købet elsker.

En ting er sikkert. Kun en meget fattig kommune vil frivilligt takke ja til det skønne tilbud om opbevaring af atomaffald. Det bliver spændende at se, hvordan det spænder af. Surrealistisk vil sikkert blive nøgleordet i denne sag.

Det vil være tænkeligt, at et scenarie som det, man for nylig kunne læse i "At Tænke Sig" i Politiken, kunne blive til virkelighed. Her udtaler borgmesteren i Ny Væmmelse Kommune, Aage Nielsen, at han er smigret over tilbuddet om at få lov til at blive forfremmet til opbevaringskommune, men han desværre må takke nej, da hans kommune tænker langsigtet og har udlagt stort set alle friarealer til erhvervsbyggeri. Ganske vist er der indtil videre kun solgt en enkelt grund, nemlig til Kajs Autogummi ApS, men han er ikke et sekund i tvivl om, at investorerne vil stå i kø ved kommunegrænsen, så snart finanskrisen er drevet over, og at det går op for investorerne, at Ny Væmmelse er et oplagt sted at slå sig ned. Han ser sig derfor ikke i stand til at efterkomme regeringens ellers så fristende tilbud. Han henleder i sin skrivelse i stedet ministerens opmærksom på en række kommuner i den anden ende af landet, hvor det er langt mere oplagt at anbringe affaldet.


7. Piloters træthed


Det viser sig nu, at Trafikstyrelsen har kendt til problemet med piloters træthed i årevis uden at reagere, og det mener nogle politikere bør få konsekvenser. Det er igen 3.-9. hus-problematikken i Danmarkshoroskopet i disse år, der er på spil. Der researches lige nu i en sag om et styrt forårsaget af træthed og som kostede menneskeliv. Den udgives senere her på pladsen.



8. Borgmester måtte gå af

Miljø- og teknikborgmester i Københavns Kommune, Bo Asmus Kjeldgaard, overtrådte bopælsreglerne i en periode, og det har nu ført til hans afgang. Han bor i realiteten på Amager, men blev forelsket i en kvinde fra Frederiksberg, som han i stigende grad besøgte og til sidst i realiteten boede hos. Han har sikkert ikke været klar over disse regler. Ekstra Bladet gravede sagen frem, og nu er han færdig som borgmester. Det ligner ifølge hans horoskop en tilforladelig sag, som sikkert ikke vil få andre konsekvenser i fremtiden. Der er mange harmonier i horoskopet, men Uranus (pludselige hændelser) står i spænding til Venus (kærlighed, økonomi) nu og frem til marts 2012, så her har vi synderen. Venus står i Krebsen (familie, hjem, bopæl).

Kjeldgaard er født den 9. juni 1957 i Hjerm, tiden ukendt.


9. FORÅRSUDSALG

Masser af:

- cd

- bøger

- Lykkearmbånd

- Royal Copenhagen stjernetegnsfigurer

- Stjernetegnsparaplyer

- Stjernetegnskuglepenne

- Stjernetegnsnøgleringe

- Stjernetegnprismer

- Stjernetegnsvin

- Lakrids og økologisk chokolade

Husk vore endnu billigere antikvariske titler, som vil føre for vidt at nævne her, men kom og besøg os!



Kæmpe cd udsalg af spirituelle cd´er

Nole Fønix-cd, men næsten alle TRON-cd (samme system som Fønix) er nedsat fra 149 kr. til 99 kr. – altså under indkøbspris!!!

Der er ca. 40 titler på udsalg. Naturlyde, spirituel musik og sang af mange arter. Kom evt. og hør det på vores ghettoblaster.



Smukke kinesiske Lykkearmbånd med stor healingpower

Fremstillet af healer – sælges til indkøbspris

Sort til mænd, farvet til kvinder

Før 698 kr., nu 450 kr.



Stjernetegns T-shirts i fantastisk kvalitet

Før 135 kr., nu 20 kr. (under indkøbspris)



Royal Copenhagen Stjernetegnsfigurer

Før 1179 kr., nu 799 kr.



Stjernetegnsparaplyer

Før 75 kr., nu 30 kr. (egner sig dog ikke til forsendes, skal afhentes)



Stjernetegnsvin

Smukke designflasker med god, fransk bordvin

Før 89 kr., nu 50 kr.



Stjernetegnskuglepenne

Før 5 kr., nu 1 kr. De er UDEN reklame



Stjernetegnsnøgleringe

Før 25 kr., nu 10 kr.



Stjernetegnsprismer med sokkel, der lyser skiftevis i 5 farver – hyggespreder til voksne og børn

Prisme, normalt 40 kr., nu 20 kr.

Sokkel i FIN kvalitet, normalt 120 kr., nu 50 kr.



Johan Bülow lakridser – verdens bedste

Før 65 kr., nu 50 kr.



Økologisk chokolade fra Aurion

Før 17 kr. pr. bar, nu 14 kr.



Nye astrologitilbud

Karl Aage Jensen: Astrologiens Univers, før 358 kr., nu 100 kr.

Kinesisk astrologi 2011: Før 149 kr., nu 125 kr.

Anvendt Astrologi: Før 299 kr., nu 99 kr.

Aschehougs store astrologi leksikon: før 299, nu 99

Astrologi, karma og transformation, S. Arroyo. Før 395, nu 295

Fogtdal: Jupiters time, før 199 kr. nu 129 kr.

Paul Mahler Dam

Astrologisk Håndbog Før 258 Nu 180 kr.

Håndbog 2 Før 258 Nu 180 kr.

Håndbog 3 Før 188 Nu 130 kr.

Håndbog 4 Før 168 Nu 117 kr.

Min sjæls rejse Før 375 Nu 260 kr.



50 kroners marked:

Marie B. Jørgensen: Min vej til Clairvoyance

Gjertrud Berlon: Mit liv som clairvoyant

Marie B. Jørgensen: Det astrologiske livshjul

Lejla Lindholm Christensen: Astrologi og penge

Steen Landsy: SOS

Steen landsy: Ni tidligere liv

Karenb Boesen: Ledelse i astrologisk perspektiv

Ulla Sallert: Dit stjernetegn

Lois H. Sargent: Astrologi for to

Erik Hesser: Astrologiens ABC

Birgoitta Hansson: Astrologiens grundbog

Den store kinesiske øvelsesbog med Tai Chi og Chi Gong



Engelske titler

The Secret tantric path of love Før 250 Nu 200 kr.

Vianna Stibal: Theta Healing. Før 300 kr., nu 150 kr.

Julie Soskin: Are you psychic?: Tilbud 90 kr.

The Book of Horoscopes Før 420 Nu 294 kr.

The Sun – Earth - man Før 130 Nu 91 kr.

Liz Greene , Howard Sasportas – The inner planets Før 230 Nu 171 kr.

Liz Greene- The art of steeling fire – Uranus in the Horoscope Før 240 Nu 170 kr.

Liz Greene The astrologer, the counsellor and the priest Før 220 nu 160 kr.

The Luminaries af Liz Greene og Sasportas Nedsat til 130 kr.

Lis Greene The dark of the soul Før 240 til 170 kr.

Robert Hand – Planets in transit Før 299 Nu 209 kr.

Robert Hand – Horoscopes Symbols, ER på shoppen, rettes i pris Tilbud nu 200 kr.

Managing your health and wellness Før 197 Nu 138 kr.

Anthony Louis – Horary astrology plain & simple Før 250 Nu 175 kr.

Clare Martin – Mapping the psyche Før 230 Nu 160 kr.

Mapping Your Soul's Purpose af Anne Windsor

Mapping Your Soul's Purpose af Anne Windsor Inklusiv CD-ROM

Pris DKK 197,00 , normalt 260 kr.

A.T.Mann The Round Art Tilbud 150 kr.

Rose Lineman Your prenatal Eclipse Før 170 Nu 120 kr.

William Lilly Christian Astrology Book 3 Nedsat til 200 kr.

Alphee Lavoie Horary at it´s best Før 180 Nu 126 kr.

Alphee La Voie Horary lectures Nedsat 90 kr.

Alphee La Voie Loose this book and find it horary Før 170 til 130 kr.

James Horschel Holden Five medieval astrologers Før 195 til 100 kr.

James Horsche Holden – A history of horoscopisk astrology Før 260 til 170 kr.

Oscar Hofman – Classical medical Astrology Før 140 nu 90 kr.





Max Heindl: Astro-Diagnosis Nedsat 160 kr.

Karen Hamaker-Zondag – Astro-psychology Tilbud 130 kr.

Richard Idemon – The Magic Thread Før 200 til 140 kr.

Richard Idemon – Through the looking glass Før 200 nu 140 kr.

Olivia – Love after sex Før 199 nu 139 kr.

Maritha Pottenger – Healing Mother- Daughter Relationships – ER på shop!!!Rettes Før 280 nu 198 kr.

Maritha Pottenger - Paste lives, future choices – The astrology of Reincarnation Før 250 nr. 175 kr.

Kris Brandt Riske – Lleewellyn´s Complete book of astrology Før 255 nu 180 kr.

Kris Brandt Riske- Astro Meteorology Tilbud 160 kr.

Alexander Ruperti – Cycles of Becoming Før 225 nu 175 kr.

Martin Schulman – Karmic Astrology Nedsat til 90 kr.

Jan Spiller, Cosmic Love Før 320 nu 220 kr.

Jan Spiller, Astrology for the soul Før 270 nu 200 kr.

Jan Spiller, Spiritual astrology Før 190 nu 135 kr.

Jan Spiller, New moon astrology Før 280 nu 200 kr.

Anne Whitager – Jupiter meets Uranus Før 130 nu 90 kr

Joanna Martine Toolfolk - The only astrology book you will ever need Før 350 nu 260 kr.

Jeffrey Woolf Green – Pluto Volume II Før 300 nu 210 kr.

C.C. Zain – Horory astrology Før 180 nu 125 kr.

Danielle Ryman – Aroma therapi Før 290 nu 190 kr.

Per Henrik Gullfoss – The complet book of spiritual astrology Før 249 nu 160 kr.

Steephen Arroyo – Astrology, karma & transformation Før 270 nu 200 kr.

Steepeh Arrroyo Astrology, psychology & the four elements Før 170 nu 100 kr.

Bernadette Brady – Star & planet combinations Før 220 nu 160 kr.

Karen Boesen – Management in astrologic aspektive Før 248 til 175 kr.

Linda Brady – Discovering your soul mission Før 250 til 170 kr.

Gwyneth Bryan – Houses Før 220 nu 160 kr.

Rex E. Bills – The ruler ship book Før 279 nu 190 kr.

Dave Campbell - Forensic Astrology Tilbud 150 kr.

Sahl Iben Bishr – The introduction to the science of judgement of the stars Før 250 nu 180 kr.

Martin Davis – From here to there Før 240 nu 160 kr.

J.T.Ford – Zodiac Manager Tilbud 190 kr.

Martin Gansten Primary directions- the astrology´s old master technique Før 200 nu 140 kr.

Michel Gauquelin – Cosmic influences on human behavior Før 235 nu 175 kr.

Pauline Edward – Astrological crosses in relationships Tilbud 180 kr.

Steven Forrest – The inner sky Før 240 nu 100 kr.

Demetra George – Finding our way through the dark Før 299 nu 199 kr.

Reinhold Ebertin – The combination of stellar influences Før 299 nu 199 kr.





Nr. 61 Karmic astrology, før før 290, nu 220 kr.

Mapping your Soul´s Purpose: tilbud 160 kr.

74: Money, how to find it with astrologu: Tilbud 150 kr.

81: Paisol: Naadi Palmleaf Astrology, før 300, nu 210

85: Arroyo: Person-to-person astrt5rology: før 270. nu 190 kr,.

86: Hand: Planets in Composite: Tilbud 170 kr.

87: Pelletier: Planets in Houses: Tilbud 170 kr.

99: The Book of World Horoscopes, nedsat til 350 kr.

101 Greene-Sasportas: The Luminaries, nedsat til 130 kr.

106: Rosé Lineman: Your Prenatal Eclipse, nedsat til 120 kr.

Christian Borup: Astrologi for interesserede, tilbud 100 kr.

Donna Cummingham: Bedre liv med Pluto. Før 258 kr., nu 90 kr.

American Ephemeris 1900-2000 Før 268 kr. nu 90 kr.

American Ephemeris 2000-2050: Før 248 kr,. nu 100 kr.

Birthe Kirk: Horosko0pets tydning: Før 268 kr., nu 130 kr.

Liz Greene : Os imellem, tilbud 80 kr.



Alle Alice Baileys bøger: 20% rabat!

To kendte bøger om sundhedspsykologi, 20% rabat



DVD:

Gilbert Tjørnum: Astrologisk Museum og Tycho Brahe, tilbud 50 kr. (normalt 140 kr.)

Claus Houlberg: Jupiter, Saturn, Neptun, Ceres, Eris, alle 30 % rabat

Claus Houlberg: Danske astrologer i Renæssancen. Før 140 kr., nu 90 kr.

Claus Houlberg: Selvstændig som astrolog (kan bruges for alle alternative behandlere). Før 140 kr., nu 99 kr.



Andre bøger nedsat

Ole Therkelsen: Martinus, Darwin og intelligent design: Før 2099 kr. nu 150 kr.

Marvi Shimoff: Lykkelig uden grund. Før 249 kr. Nu 160 kr.

Fransisca Nini Torpsdal: Er dit liv tilfældigt? Før 180 kr., nu 100 kr.

G.G. jampolski: Kærlighed gør dig fri af angst kun 50 kr.

Tobe og Steen Kofoed: mellem døden og livet, før 229 kr., nu 100 kr.

Tina Varde: De ser. Før 229 kr., nu 150 kr.



Astrologiske børnebøger

Liz Greene: Mit stjernetegn, kun 50 kr.

Schacksen: Stjernedrys, kun 50 kr.



Andet



Kinesiske lykkearmbånd. Før 698 kr., nu 450 kr.

Christels Royal Copenhagen stjernetegnsfigurer: Før 1179 kr., nu 879 kr.

Gode stjernetegnskuglepenne uden reklamer 2 kr,. stk.

Stjernetegnsnøgleringe, flotte 25 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar