søndag den 1. maj 2011

Ugehoroskoper og kommentarer 18

Kommentarer og ugehoroskoper for alle tegn - uge 18



Indhold:

- Ugehoroskoper for alle tegn (til slut)

- Christiania

- Transportministerens kvaler

- Det engelske bryllup

- Martin Brygmanns show

- Forårs- og sommerudsalg, se den meget omfattende liste nederst i dokumentet. Den ligger også på hjemmesiden, men alt bliver opdateret og kommer på www.astrologihuset.dk i ugens løb.


------------------------------------------------------------------------------------------






Staden mod staten – fristad mod nye mål

Fristaden Christiania er født samme dag som Lene Espersen, faktisk på hendes 6 års fødselsdag. Og som vi har skrevet mange gange, så har alle forløb, der er begyndt den 26. september, uanset årstal, i de seneste ca. to år være under kraftig beskydning – inde i en turbulent periode, hvor det han haft konsekvenser for dem, der har sovet i timen. Det kan man ikke sige, at Christiania har, og det får de heller ikke i de næste 2-3 år, hvor Pluto går i spænding til yderligere to planeter ud over Solen, nemlig Venus (værdier) og Uranus (frihed og fristæder). Nu er man nået til skælsår og skal bevise, hvad man dur til. Værdierne skal omdefineres.

For Christianias vedkommende undgår de ikke et vist medejerskab af fristaden, hvad de også har takket ja til 0på visse betingelse. Den vigtigste er, at det skal være et kollektivt ejerskab, så man undgår et ende som et almennyttigt boligselskab, som der er rigeligt af i forvejen. Christianitterne må dog acceptere, at en bid af fristaden bliver til boliger, som andre københavnere får adgang til. Men de har måske reddet det såkaldte Downtown.

Kongstanken har altid været, at de selv vil bestemme, hvem der skal flytte ind, og her satses på folk, der er mindrebemidlede, og som man mener, har krav på også at kunne få mulighed for at bo et sted med vandudsigt.

Pluto står lige nu også i kvinkuns til Saturn (myndigheder) i 7. hus (omverdenen). Samme Saturn hersker over 2. hus (økonomi). Man kan derfor forvente, at christianitterne med deres accept af købet slet ikke er ved vejs ende i processen. Nu skal de først have oplyst det endelige beløb, de skal betale for herligheden. Og det ER virkelig en herlighed, som er dejligt rustik, og som rigtig mange turister besøger hvert år. Det er en unik plet på kloden, som der naturligvis skal værnes om.



Spændingerne i de næste ca. tre år går sikkert også på, om de kan komme af med hashhandelen, som heller ikke huer beboerne, da det bl.a. er rockerne, der sidder hårdt på markedet. Og der er som bekendt ikke sådan at bide skeer med. De har benyttet sig af christianitternes åbenhed og inviteret sig selv inden for, og det er millioner af kroner, der på bedste, mafiaagtige maner hvert år omsættes for, og kun en legalisering af hash-markedet eller en meget effektiv og vedholdende politiindsats kan få bugt med problemet.

Det er den kamp, der - ud over alle de økonomiske udfordringer – vil udspille sig i den kommende tid. Der er dog ingen tvivl om, at Christiania får lov at fortsætte under en eller anden for, og her må både beboere og systemet give sig noget, og det vil tage længere tid end planlagt.

Plankeværket til Bådsmandsstrædes Kaserne blev den 26. september kl. 12.04 væltet, og kaserneområdet besat og erklæret som fristad. Året efter fik beboerne lov til at fortsætte projektet som et socialt eksperiment. I 1989 blev området lovliggjort, og i 1991 blev den første rammeaftale indgået. I 2004 kom den første lov om normalisering, hvor bl.a. de fredede bygninger skulle istandsættes. Og Christiania skulle omfattes af de love, der gælder i det øvrige samfund. I 2002 blev områdets udviklingsplan af regeringen godkendt og indarbejdet som en del af lokalplanen, men i 2004 opsagde staten rammeaftalen og beboernes brugsret.

Fonden Realdania præsenterede i 2007 et udviklingsprojekt af fristaden. Den ville medføre, at en del af området skulle afsættes til almennyttigt boligbyggeri. I 2011 stadfæstede Højesteret statens brugsret til hele området, som indebar, at enten overtog staten det hele, eller området kunne helt eller delvis sælges til beboerne, som dog astrologisk set først kan ånde lettet op om ca. 3 år. I Christianias horoskop står Mars (energi) i Vandbæreren (opfindsomhed) i 2. hus (økonomi). Da planeten kun modtager fine aspekter, er der virkelig grund til at tro på beboernes opfindsomhed og nytænkning på det økonomiske område. Det SKAL dog være på en alternativ måde, når Mars står i Vandbæreren (interessemæssige fællesskaber). Fondsmidler vil helt sikkert komme i spil i processen.

Nu forestår nemlig den allerstørste historiske udfordring for fristadens beboere, nemlig overtagelsen med alt, hvad denne indebærer. Det bliver ikke let, men vi ønsker al mulig held og lykke med projektet, som allermest handler om mennesker, og det bør altid støttes.


------------------------------------------------------------------------------------------





Royal lykke

Så blev Dianas ældste søn endelig gift, og englænderne ser ud til at være meget tilfredse med, at en lang traumatisk periode på det royale område er slut. Charles og Dianas skilsmisse og Dianas død i 1997 har kastet lange skygger i lang tid.

Astrologisk set kunne de godt haft valgt en bedre dag, nemlig ugedagen efter: Den 6. maj. Det er dog efter omstændighederne et godt valg af tidspunkt på dagen, nemlig kl. 11.00 (12.00 dansk tid) den 29. april. Her findes en spænding mellem hele fire planeter: Saturn (skæbne, karma), Pluto (turbulens), Venus (kærlighed) og Merkur (kommunikation). En hård kombination, som dog lige præcis kl. ca. 11.00 står i gunstigt aspekt til Månen (familie) og Uranus (fremtid). Begge planeter står i 9. hus, som står for det lovformelige ægteskab. Det rører dog ikke afgørende ved, at de bude have ventet en uge. Nu risikerer de lidt flere udfordringer, end de ellers ville have fået. Da William sagde ja kl. 11.15.39 var AC stadig i sin afspænding. Det samme gælder så naturligvis og, da Kate sagde ja kl. 11.16.01.

Læs om William og Kates horoskoper i HOROSKOPET nr. 1/11.


------------------------------------------------------------------------------------------





Martin Brygmanns nye show

Titlen til showet på Bellevue Teatret giver mindelser om Skorpionens tegn, som symboliserer bl.a. kønsdele. Det er nu nok sådan, at de fleste ulykker sker uden lemmet (læs længere nede), når alt kommer til alt, men det er jo også et humoristisk stykke, som har premiere den 5. maj kl. 20.00. Det bærer titlen ”De fleste ulykker sker med lemmet” og er et humoristisk stykke, hvor ca. 20% af showet er direkte lummert!

I dette forår er det umuligt at komme uden om det verserende aspekt mellem Saturn og Pluto, som altid kan skabe en vis ravage; men ser man bort fra dette aspekt, skulle man næsten tro, at Martin Brygmann har udvalgt tidspunktet for premieren astrologisk, så godt ser horoskopet ud, når man ser det ud fra de muligheder, der findes i foråret 2011.

Der er mange fine aspekter i premierehoroskopet, som gælder for hele forløbet af forestillingen. Martin Brygmann har sat alt på et bræt med denne nye forestilling, som er hans først one-man-show. Går det ikke, må han sælge huset. Og indrømmet, der ER visse risici for dette med Saturn/Pluto-spændingen. Jeg tror dog, at han holder skindet på næsen, selv om den progressive MC står i spænding til Mars og progressive Venus står på Saturn i hans personlige horoskop, som vi bringer i sin fulde længde i næste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET.

Jeg tror, at Martin Brygmann er en så tilpas stor slider, der har lavet et kæmpe PR-arbejde forud for forestillingen. Og så er han parat til at betale prisen for at satse alt. Det vil sige, at han giver slip, og dette er en forudsætning for at få det til at køre. Han må også acceptere, at der ikke er lige så meget tid til hans fire børn som vanligt, så han betaler en pris for satsningen. Men det vil være en god investering på længere sigt og give ham en ubetalelig erfaring. Progressive Sol står fint til formidlingsplaneten Merkur og opfindsomhedens planet Uranus står fantastisk til Solen. Skulle noget vise sig at være galt, så bruger han sin opfindsomhed til at rettet op på tingene.

Men når der er så mange spændinger, skal han nok ikke regne med at score en kæmpesum på showet. Nu ligger det heldigvis også sådan, at han er ret ligeglad med penge, det er de dybere værdier, der betyder noget – hvad showet er et glimrende eksempel på. Han har satset alt – og konen, som er med i projektet, har sagt sin arkitektstilling op for at være med.

I showet bærer Martin Brygmann flere forskellige masker, som hver især er en del af hans personlighed. Maskerne passer fint til Skorpion-Ascendanten, der gerne gemmer sig bag masker. Holder man dette sammen med Martin Brygmanns mange spændinger i horoskopet er det ikke så underligt, at han har lyst til at vise de mange facetter af sin personlighed frem. Stykket er dermed også terapi for ham selv. Og med det meget smukke premierehoroskop, så skal det nok blive en kunstnerisk succes, selv om han på en måde bevæger sig ud på tynd is, hvor han ikke har været før – det er jo hans første one-man-show. Spændingerne kan betyde, at han – selv om han er scenevant – alligevel frygter for sin præstation, selv om det samtidig er meget tilfredsstillende for ham. Det vil altså være med blandede følelser, at han den 5. maj slår dørene op til det spændende show, som også kan bearbejde manglen på selvværd og dermed være en slags terapi for ham. Han får mulighed for at bearbejde frygten for kontrol-tab eller fiasko. En følelse, der helt sikkert vil være til stede de første gange, han står over for sit publikum første gang med den nye forestilling. Han er født med kraftige spændinger til både Saturn (grænser, struktur) og Pluto (vilje, kontrol). Han søger hele tiden at gøre tingene bedre og bevise over for sig selv og andre, at han er god nok. Det er hårdt arbejde, som måske er livslangt. Showet er et skridt på vejen mod større personlig afklaring. Det vil - uanset hvad - fjerne noget af den indre usikkerhed, som Martin Brygmanns horoskop udviser, og som han skulle lære at tackle og leve med. Lidt, som dengang han var en ung trommeslager og aldrig vidste, hvor den næste månedsløn skulle komme fra.


------------------------------------------------------------------------------------------


Trafikminister Hans Chr. Schmidt

Det er en presset trafikminister, vi oplever i denne tid. Han forsøger hårdnakket at fratage sig selv ansvaret for DSBFirst-skandalen, som tydeligt er vist i Danmarkshoroskopet.

Der er nogle progressive aspekter, der er i gang, herunder fra progressive Merkur til Pluto og Mars til Jupiter. Men det vigtigste aspekt er Transit Neptun i spænding til Solen, som alle Jomfruen, der er født i begyndelsen af tegnet, har i det næste års tid eller mere. Det kan godt være, at han kan redde sit skind i første omgang, men når et aspekt varer så længe, så er det sidste ord ikke sagt i den sag. Men det vil naturligvis hjælpe lidt på det, hvis han ikke bliver minister efter valget, hvad der absolut er en stor mulighed for med et sådant aspekt. Solen hersker over hans tre meget stærke planeter, som står i konjunktion i Løven, nemlig Mars (arbejde), Merkur (trafik, kommunikation) og Pluto (turbulens, transformation).

Transportministeren er født den 25. august 1953 i Nustrup ved Vojens. Om 6-9 år får han den største af alle spændinger for et sådant horoskop, idet Pluto går i spænding til hele fire planeter, der står i spænding i fødselshoroskopet: Saturn, Neptun, Uranus og Venus. Han kan være glad for, at det ikke er nu, han har den kombination, så ville han allerede være gået.


------------------------------------------------------------------------------------------


Forårsudsalg i Astrologisk Boghandel



Husk vore endnu billigere antikvariske titler, som vil føre for vidt at nævne her, men kom og besøg os!

Da ikke alle bøger er på shoppen endnu, kan det blive nødvendigt at netbanke, men ring i så fald på 36 45 05 45. De kommer dog på i løbet af næste uge.



Nye astrologitilbud

Karl Aage Jensen: Astrologiens Univers, før 358 kr., nu 100 kr.

Kinesisk astrologi 2011: Før 149 kr., nu 125 kr.

Anvendt Astrologi: Før 299 kr., nu 99 kr.

Aschehougs store astrologi leksikon: før 299, nu 99

Astrologi, karma og transformation, S. Arroyo. Før 395, nu 295

Robertson: Det ottende hus: Tilbud 50 kr.

Fogtdal: Jupiters time, før 199 kr. nu 129 kr.

Paul Mahler Dam

Astrologisk Håndbog Før 258 Nu 180 kr.

Håndbog 2 Før 258 Nu 180 kr.

Håndbog 3 Før 188 Nu 130 kr.

Håndbog 4 Før 168 Nu 117 kr.

Min sjæls rejse Før 375 Nu 260 kr.



50 kroners marked:

Marie B. Jørgensen: Min vej til Clairvoyance

Gjertrud Berlon: Mit liv som clairvoyant

Marie B. Jørgensen: Det astrologiske livshjul

Lejla Lindholm Christensen: Astrologi og penge

Steen Landsy: SOS

Steen landsy: Ni tidligere liv

Karenb Boesen: Ledelse i astrologisk perspektiv

Ulla Sallert: Dit stjernetegn

Lois H. Sargent: Astrologi for to

Erik Hesser: Astrologiens ABC

Birgoitta Hansson: Astrologiens grundbog

Den store kinesiske øvelsesbog med Tai Chi og Chi Gong



Engelske titler

The Secret tantric path of love Før 250 Nu 200 kr.

Vianna Stibal: Theta Healing. Før 300 kr., nu 150 kr.

Julie Soskin: Are you psychic?: Tilbud 90 kr.

The Book of Horoscopes Før 420 Nu 294 kr.

The Sun – Earth - man Før 130 Nu 91 kr.

Liz Greene og Howard Sasportas – The inner planets Før 230 Nu 171 kr.

Liz Greene- The art of steeling fire – Uranus in the Horoscope Før 240 Nu 170 kr.

Liz Greene The astrologer, the counsellor and the priest Før 220 nu 160 kr.

The Luminaries af Liz Greene og Sasportas Nedsat til 130 kr.

Lis Greene The dark of the soul Før 240 til 170 kr.

Robert Hand – Planets in transit Før 299 Nu 209 kr.

Robert Hand – Horoscopes Symbols, ER på shoppen, rettes i pris Tilbud nu 200 kr.

Managing your health and wellness Før 197 Nu 138 kr.

Anthony Louis – Horary astrology plain & simple Før 250 Nu 175 kr.

Clare Martin – Mapping the psyche Før 230 Nu 160 kr.

Mapping Your Soul's Purpose af Anne Windsor

Mapping Your Soul's Purpose af Anne Windsor Inklusiv CD-ROM

Pris DKK 197,00 , normalt 260 kr.

A.T.Mann The Round Art Tilbud 150 kr.

Rose Lineman Your prenatal Eclipse Før 170 Nu 120 kr.

William Lilly Christian Astrology Book 3 Nedsat til 200 kr.

Alphee Lavoie Horary at it´s best Før 180 Nu 126 kr.

Alphee La Voie Horary lectures Nedsat 90 kr.

Alphee La Voie Loose this book and find it horary Før 170 til 130 kr.

James Horschel Holden Five medieval astrologers Før 195 til 100 kr.

James Horsche Holden – A history of horoscopisk astrology Før 260 til 170 kr.

Oscar Hofman – Classical medical Astrology Før 140 nu 90 kr.





Max Heindl: Astro-Diagnosis Nedsat 160 kr.

Karen Hamaker-Zondag – Astro-psykology Tilbud 130 kr.

Richard Idemon – The Magic Thread Før 200 til 140 kr.

Richard Idemon – Through the looking glass Før 200 nu 140 kr.

Olivia – Love after sex Før 199 nu 139 kr.

Maritha Pottenger – Healing Mother- Daughter Relationships – ER på shop!!!Rettes Før 280 nu 198 kr.

Maritha Pottenger - Paste lives, future choices – The astrology of Reincarnation Før 250 nr. 175 kr.

Kris Brandt Riske – Lleewellyn´s Complete book of astrology Før 255 nu 180 kr.

Kris Brandt Riske- Astro Meteorology Tilbud 160 kr.

Alexander Ruperti – Cycles of Becoming Før 225 nu 175 kr.

Martin Schulman – Karmic Astrology Nedsat til 90 kr.

Jan Spiller, Cosmic Love Før 320 nu 220 kr.

Jan Spiller, Astrology for the soul Før 270 nu 200 kr.

Jan Spiller, Spiritual astrology Før 190 nu 135 kr.

Jan Spiller, New moon astrology Før 280 nu 200 kr.

Anne Whitager – Jupiter meets Uranus Før 130 nu 90 kr

Joanna Martine Toolfolk - The only astrology book you will ever need Før 350 nu 260 kr.

Jeffrey Woolf Green – Pluto Volume II Før 300 nu 210 kr.

C.C. Zain – Horory astrology Før 180 nu 125 kr.

Danielle Ryman – Aroma therapi Før 290 nu 190 kr.

Per Henrik Gullfoss – The complet book of spiritual astrology Før 249 nu 160 kr.

Steephen Arroyo – Astrology, karma & transformation Før 270 nu 200 kr.

Steepeh Arrroyo Astrology, psychology & the four elements Før 170 nu 100 kr.

Bernadette Brady – Star & planet combinations Før 220 nu 160 kr.

Karen Boesen – Management in astrologic aspektive Før 248 til 175 kr.

Linda Brady – Discovering your soul mission Før 250 til 170 kr.

Gwyneth Bryan – Houses Før 220 nu 160 kr.

Rex E. Bills – The ruler ship book Før 279 nu 190 kr.

Dave Campbell - Forensic Astrology Tilbud 150 kr.

Sahl Iben Bishr – The introduction to the science of judgement of the stars Før 250 nu 180 kr.

Martin Davis – From here to there Før 240 nu 160 kr.

J.T.Ford – Zodiac Manager Tilbud 190 kr.

Martin Gansten Primary directions- the astrology´s old master technique Før 200 nu 140 kr.

Michel Gauquelin – Cosmic influences on human behavior Før 235 nu 175 kr.

Pauline Edward – Astrological crosses in relationships Tilbud 180 kr.

Steven Forrest – The inner sky Før 240 nu 100 kr.

Demetra George – Finding our way through the dark Før 299 nu 199 kr.

Reinhold Ebertin – The combination of stellar influences Før 299 nu 199 kr.





Nr. 61 Karmic astrology, før 290, nu 220 kr.

Mapping your Soul´s Purpose: tilbud 160 kr.

74: Money, how to find it with astrologu: Tilbud 150 kr.

81: Paisol: Naadi Palmleaf Astrology, før 300, nu 210

85: Arroyo: Person-to-person astrt5rology: før 270. nu 190 kr,.

86: Hand: Planets in Composite: Tilbud 170 kr.

87: Pelletier: Planets in Houses: Tilbud 170 kr.

99: The Book of World Horoscopes, nedsat til 350 kr.

101 Greene-Sasportas: The Luminaries, nedsat til 130 kr.

106: Rosé Lineman: Your Prenatal Eclipse, nedsat til 120 kr.

Christian Borup: Astrologi for interesserede, tilbud 100 kr.

Donna Cummingham: Bedre liv med Pluto. Før 258 kr., nu 90 kr.

American Ephemeris 1900-2000 Før 268 kr. nu 90 kr.

American Ephemeris 2000-2050: Før 248 kr,. nu 100 kr.

Birthe Kirk: Horosko0pets tydning: Før 268 kr., nu 130 kr.

Liz Greene : Os imellem, tilbud 80 kr.


Særtilbud

Alle Alice Baileys bøger: 20% rabat!

To kendte bøger om sundhedspsykologi, 20% rabat



DVD-tilbud:

Gilbert Tjørnum: Astrologisk Museum og Tycho Brahe, tilbud 50 kr. (normalt 140 kr.)

Claus Houlberg: Jupiter, Saturn, Neptun, Ceres, Eris, alle 30 % rabat

Claus Houlberg: Danske astrologer i Renæssancen. Før 140 kr., nu 90 kr.

Claus Houlberg: Selvstændig som astrolog (kan bruges for alle alternative behandlere). Før 140 kr., nu 99 kr.



Andre bøger nedsat

Ole Therkelsen: Martinus, Darwin og intelligent design: Før 299 kr. nu 150 kr.

Marvi Shimoff: Lykkelig uden grund. Før 249 kr. Nu 160 kr.

Fransisca Nini Torpsdal: Er dit liv tilfældigt? Før 180 kr., nu 100 kr.

G.G. jampolski: Kærlighed gør dig fri af angst kun 50 kr.

Tobe og Steen Kofoed: mellem døden og livet, før 229 kr., nu 100 kr.

Tina Varde: De ser. Før 229 kr., nu 150 kr.



Astrologiske børnebøger

Liz Greene: Mit stjernetegn, kun 50 kr.

Schacksen: Stjernedrys, kun 50 kr.



Andet

Kinesiske lykkearmbånd. Før 698 kr., nu 450 kr.

Christels Royal Copenhagen stjernetegnsfigurer: Før 1179 kr., nu 879 kr.

Gode stjernetegnskuglepenne uden reklamer 2 kr,. stk.

Stjernetegnsnøgleringe, flotte 25 kr.





UGEHOROSKOP uge 18 
af astrolog Lykke Larsen
www.astroblog.dk




.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar