torsdag den 9. august 2012


Danmark tabte til Saturn

Som vi forudsagde, ville det ikke blive et håndboldeventyr under dette OL. Wilbek har en teori om, at det var ”nærdødsopvelsen” i Kroatien-kampen, der tappede spillerne for selvtillid, men det er spillerne helt uenige i. Det er astrologien på en måde også, selv om det aldrig ligefrem GIVER selvtillid at tabe en kamp. Det er nemlig sådan – som tidligere skrevet her – at næsten samtlige spillere har Saturn-spændinger, og så er man automatisk i defensiven. Og aldrig har de scoret så få mål på kontra som under dette OL. Under 10 stk.!!!
Eneste Saturn-fri spiller var Lauge, som er den yngste på holdet. Han kunne blot tilsyneladende ikke lide lejrlivet under OL og spillede alligevel ikke op til sit bedste. Han blev derfor ofret til fordel for Boesen, som også havde Saturn i klemme og derfor fik en mindre rygskade. Han tilførte ikke holdet meget, men det er heller ikke let med så mange Saturn-folk. Næste gang må du ryste posen bedre, Wilbek.

Og så skal det også med, at AGK´s konkurs helt sikkert har sat sit præg på spillehumøret hos spillerne fra den klub, og det kan smitte. Igen er det Saturn, der er medspiller - eller rettere: modspiller.

Særligt Mikkel Hansens Saturn-spændinger blev mærkbare, også af en anden grund. Han blev mandsopdækker i store delee af kampenne, hvoie en modstander løb efter ham, næsten uanset hvor han befandt sig på banen. En sådan mangel på bevægelsesfrihed er også symboliseret af Saturn. Det bliver Danmark nødt til at få løst i fremtiden, og det kan kun ske gennem træning og gennem udvælgelse af de spillere, der er bedst til at spille 5-5.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar