onsdag den 15. august 2012


Kommentarer 34

Information

På grund af turen til Århus (foredrag og konsultationer i Lysets Hus 15.8.-16.8.) sender jeg ugekommentarerne tidligt ud - og der er ikke så meget, da arbejdsugen er kort.

Lykke bliver forhåbentlig rask i denne uge, og i så fald lægges ugehoroskoperne direkte på bloggen senest mandag formiddag. Her er linket: http://astrologihuset.blogspot.dk/



Bliv medlem af HOROSKOPET PLUS med store fordele

Alle abonnenter er automatisk medlem af HOROSKOPET PLUS. Du kan tjene penge ved at abonnere på Astrologimagasinet HOROSKOPET for hele 2012. For det første får du abonnementet for halv pris 130 kr., og du får hele tre gratis horoskoper til dig selv eller som gave til andre - værdi op til 700 kr. alt efter, om du vælger fødsels-, års, børne- eller parhoroskoper. Så har du tjent ca. 500 kr. Du kan bestille på www.astroshop.dk  - og som abonnent på bladet er du automatik medlem af HOROSKOPET PLUS – som giver ret til at købe alle vore ikke i forvejen nedsatte varer med hele 20% rabat!



Ugen, der kommer

Der er kun et par mindre temaer i denne uge, nemlig Merkurs gunstige aspekt til Jupiter i begyndelsen og midten af ugen samt Solen i spænding til Neptun, især sidst på ugen.

Ugen begynder med god kommunikation, som virkelig kan føre noget godt med sig. Så er der ting, man skal have udredt eller aftalt, så er det rigtig godt der, dog undtaget mandag, hvis det kan undgås. Ugen slutter lidt mere kaotisk. Man kan godt sige, at det så småt begynder i starten af ugen, så lidt forsigtighed vil være på sin plads. Men aspekter er først eksakt fredag, og den dag topper aspektet og påvirker mest dem, der er født i begyndelsen af de bevægelige tegn Fiskene, Jomfruen, Tvillingerne og Skytten. I realiteten er det alle, der har en hvilken som helst planet stående i begyndelsen af disse tegn, der mest bør være opmærksom på skjulte forhold og hensigter. Der er dog det gode ved det, at Mars afspænder aspektet. Derfor er det sikkert nok at være almindeligt opmærksom og være på vagt, så skal det nok ordne sig.

Mandag går Månen ind i spændingen med Uranus og Pluto, og til dels Venus. Der kan let vise sig at komme negative følelser mellem folk. Det kan være modvilje eller jalousi. På det økonomiske område skal man også være forsigtig. Foretag ikke større investeringer den dag.

Tirsdag står Månen forrygende til Jupiter og giver glæde og sans for humor. Husk at glæde en eller flere, og husk selv at glædes.

Onsdag står Månen flot til Neptun og Solen, og så er det intuitionen, drømmene og fantasien, der er i top. Især tidligt og midt på dagen.

Torsdag er Månen i godt aspekt til værdi- og hyggeplaneten Venus, det skulle give en dag med kvalitet og nydelse. Midt på dagen er den dog i spænding til Merkur, og så kan kommunikationen kokse lidt, men hvad gør det, når planeten for forståelse og sympati er der samtidig? Så kan man mere noget meget forskelligt, men har samtidig forståelse for anderledeshed.

Fredag er Månen i spænding til både Solen og Neptun, og det kan give koks i følelseslivet. Det er især om eftermiddagen, den er fremme, men det kan godt vare til lidt ud på aftenen. Man skal ikke regne med, at tingene er, som de ser ud. Er man forsigtig her, skal det nok gå.

Lørdag aspekterer Månen både Merkur og Jupiter, og så går glæde, begejstring og kommunikation hånd i hånd.

Søndag er måske ugens bedste dag. Her står Månen fuldendt til både Solen, Neptun (fantasi, natur), Mars (aktivitet) og Saturn (ansvar, pligter). Man kan nå både at nyde det og få lavet noget praktisk. En rigtig god dag.



Helligåndens hemmelige agent

Sagen om tyverierne af dokumenter fra pavens kontor er blot en af mange skandaler i Vatikanet, og signalet til den tillukkede lilleputstat er uden tvivl, at det er på tide at blive langt mere åben. Det viser sig, at det ikke kun er butleren, der har stjålet papirer, der er flere, der har haft lange fingre. Men butleren har leveret den mest interessante forklaring på sin del af tyverierne. Han mener nemlig, at hans mission har været dirigeret af Helligånden. Så han har altså været Helligåndens hemmelige agent, det er noget af en forklaring, men den hænger meget fint sammen med, at han under alle omstændighed ikke kan undgå at være ført af universets love, så det er ikke så skævt endda, når der er en højere mission i det hele, nemlig mere åbenhed i Pavestaten.



SF som forudsagt

Her er der også tale om en føljeton. Nu er Özlem Cekic blevet endeligt ekskluderet fra alle ordførerskaber. Vi skrev under hendes rejse i USA et indlæg med titlen: Hvad siger Cekic på lørdag? Hun havde sagt, at hun ikke ville udtale sig før sin hjemkomst. Det, vi skrev, stemte fint overens med virkeligheden. Vi skrev bl.a., at hun ville blive banket på plads, og at hun ville forlade sit parti. Sidstnævnte er dog ikke sket endnu, men det kan hurtigt komme, læs dog forbeholdet senere. Måske kommer det i forbindelse med en anden af vores forudsigelser. Nemlig den, at SF højst sandsynligt vil udtræde af regeringen inden valget for at undgå en regulær nærdødsoplevelse – eller det, der er værre. O.k., spændingerne i horoskopet er i aftagende, og det kan være en afgørende redningsaktion med en regeringsudtrædelse.

Men lige nu er SF på kant med resten af regeringen i dagpengekonflikten, og hvis denne sag medfører, at SF forlader regeringssamarbejdet, er det måske en kattelem i forhold til Cekic. For hun er jo i meget bedre kontakt med det bagland, som nu igen er på krigsstien. Og Aage Frandsens intervention var lige vand på den mølle. Partiet er afhængigt af sit bagland. Partiets horoskop viser med al ønskelig tydelighed, at dets absolutte spidskompetence ligger i at være i opposition.

Jo, der er rigeligt at se til for Søvndal. Det hele er desværre gået, som vi spåede for et par år siden. Nemlig, at både partiet og dets leder havde så kraftige spændinger i horoskoperne, at det uundgåeligt ville medføre store udfordringer. Det blev vel at mærke skrevet på et tidspunkt, hvor Søvndal svælgede sig i meget positive opinionstalk og næsten kunne gå på vandet. Men det blev han nødt til at lære sig, fordi: ”…the ice is melting at the poles”...



Superliga-forsøget

Vi kører stadig forsøg med at forudsige resultaterne af kampene i Superligaen, og det går rimeligt godt, selv om det er helt svipset i en af ugerne. Men i de fire andre er det gået ret godt. I denne uge er vurderingen således:



AaB-FCM 17.8. kl. 18.30

Kampen ligner uafgjort, men kampen spiler stort set på den eksakte fuldmåne, og det har jeg aldrig set før, men satser på et X.

Silkeborg-Randers 18.8. kl. 17.00

Der er mest fokus på 7. hus (udeholdet), så jeg satser på 2

FCK-Brøndby 18.8. kl. 19.00

Her er hjemmeholdet klar favorit, men udeholdet står ikke helt ueffent. Det bliver dog sikkert ikke scoret 6 mål som det har været tilfældet i nogle af de andre kampe - selv om Brøndby ligner et hold i opløsning. Sikker 1 – største favorit i denne uge.

Esbjerg-Horsens 19.8. kl. 14.00

Her står udeholdet bedst. De tabte ganske vist til AaB stort i sidste uge, men det bliver der rettet op på nu. Et 2-tal.

AGF-FCN 19.8. kl. 17.00

Astrologisk set ligger det til udesejr, så det er 2-tal.

SønderjyskE-OB 20.8. kl. 19.00

Dette er den sværeste kamp, men jeg lader hjemmebanen løbe med favoritværdigheden. Vil dog gerne halvgardere med 1X.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar