onsdag den 8. august 2012

FC Brügge-FCK

Den 8. august kl. 20.30 skal det store brag stå i CL-kvalifikationen. Klubberne spillede 0-0 i København efter en taktisk affære fra begge sider. FCK har absolut muligheden for at vinde i denne kamp, men naturligvis tæller hjemmebanefordelen og det kan give et uafgjort resultat her også, men hvis der blot scores et mål, vil der ikke blive omkamp, og det tror jeg der bliver i denne kamp, selv om der også er taktik i den.

FCK´s allerstørste mulighed er i allersidste minutter af 1. halvleg, der er som skabt til at score et mål. Gør de ikke dette, ser det ikke godt ud. Her skal de decideret gå efter at erobre disse slutminutter. Hvis ikke der byde sig en chance de sidste 5-8 minutter, så skal de fyres af med bulder og brag – ind mellem venner og fjender. Sørg for mindst at komme til 2 muligheder her, den ene et superhårdt hug mod mål, gerne fladt, MEN så skal der også komme et hårdt indlæg tæt på målet, men ikke for tæt. Bare fyr på alt i de sidste minutter af 1. halvleg, så er der kasse. Prøv også gerne et kick and rush angreb, som skal være indstuderet med et par mand frem og så en hær, der stormer frem – minus et par mand, så det er en halvkontrolleret offensiv. Overraskelsesmomentet er meget fremherskende her. Det kan også være en laudrupsk vippeaflevering af den fikse slags. Prøv især i den periode med en smart og intelligent opspil med brug af fløjene og brug hårde skud direkte mod mål, uanset om alle modstanderne står i feltet og dækker op. Det er virkelig et forsøg værd – en rigtig tour de force. Aftal f.eks., at kl. 21.05 kommer 1. forsøg i denne række af kanonafslutninger og kl. 21.10 det andet, og 1-2 minutter før tid sættes dødsstødet ind. Det vil være at bruge astrologien konstruktivt i coachingen. Timing er vigtigt, men hvis man ikke har horoskopet, er det ikke let at time helt korrekt.

På den måde kan vi måske få det belgiske hold til at lige en flok bryggere fra Brügge på vej hjem efter en hård arbejdsdag og med lidt for meget humle i årerne. Og alt for lidt Hummel – klædt af til skindet.

Astrologisk set havde vi ret sikkert vundet kampen, hvis den var startet kl. 20.00 – så havde den ligget lige til højrebenet. Nu skal der kæmpes mere for sejren, men det er ikke umuligt, selv om det ingenlunde bliver nemt.

Start med at holde på bolden og før den rundt med brug af fløjene, og lav så nogle kommandoraids med temposkift af en anden verden. Det nye er, at de skal times for at give det optimale udbytte. Ikke meget brok over dommerkendelserne, hvor der nok skal falde et par hjemmebanekendelser, men nøjes med at slå ud med armer og koncentrer jer om spillet.

Trænermæssigt står begge godt, dog med en lille fordel til den belgiske Leeskens. Til gengæld er dommer inde i en krise, hvor man helt bestemt ikke skal tirre ham det mindste, især ikke de udebanehold, han dømmer i denne tid, hvor Saturn danner meget kraftige spændinger. Han er Krebs fra 25.6.75 og inde i en følelsesmæssig krise, der med største lethed kan få indflydelse på kampen. Den er gal med selvværdet og han kan finde på at overkompensere, og det skulle nødigt gå ud over det danske hold. Tag kendelserne som mandfolk og spil videre, som intet var hændt – hold fokus! Ellers kan vi tabe på grund af dette, så lad hellere hjemmeholdet lægge sig ud med ham. I øvrigt skal han passe på ikke at blive skadet. Og på ikke at miste sin licens til de store kampe. Vi mangler dog fødselstiden, men der ER ugler i mosen i denne sæson. Og en del af næste.

Hvad angår spillerne er det nogenlunde samme tendens som i den første kamp i København. Wiland kan godt lukke et mål ind, og her skal han især passe godt på omkring kl. 21.30 og 21.45. I praksis de første 20 minutter af 2. halvleg. Kim Christensens horoskop er bedre, så tøv i så fald ikke med at sætte ham ind.

Begge hold har også en god scoringsmulighed i kampens sidste ca. 10 minutter. Vi hepper på FCK og sender lys!