-          Hvem havde du troet ville vinde den første medalje til Danmark?

Anders Golding er føden den 12. maj 1984 og har en formidabelt horoskop denne sommer
TILLYKKE

FCK-Club Brügge

Den 1. august 2012 kl. 20.000 mødes de to klubber i Parken, og det er efter omstændighederne et rimeligt udgangspunkt for det danske hold, som ikke har vist de allerbedste takter i denne sæson, men dog alligevel har hentet en del points – og ikke tabt nogen af de tre spillede kampe indtil videre.

Det ser ud til, at begge hold vil forsøge at spille sikkert spil, så de begynder nok noget forsigtigt. Men det holder ikke kampen ud, for horoskopet er volatilt (svingende).

Kamphoroskopet tyder på en lige kamp, så vi må se på spillernes horoskoper og begynde med udeholdet, danske Zimling stadig har mange spændinger, som han havde under EM, vor han også blev skadet. Jeg tror ikke, han er kommet helt over det – eller en ny skade er måske på vej. I hvert fald får han svært ved konstant at komme op på fordums styrke i de kommende måneder.

Ligeledes er der andre, der ikke er på toppen, herunder deres målmand Kujovic, Vasquez, Meunier, Akpala, Refaelov og delvis Donk, Larsen og Ofoe. Bedre er Figueras, men det bedste horoskop tilhører Hogli, som bliver svær at komme forbi. Læg derfor hovedsageligt spillet i den anden side, hvis det er muligt. Men det ser ud som om Brügge er lidt i ferie-mode og derfor til at tale med. Det bliver straks sværere på deres hjemmebane. Det kræver derfor en sejr på mindst et mål for at komme, og jeg vil tippe FCK til en smal sejr på 2-1.

FCK´s gode er Jacobsen, Ottesen, Stadsgaard, Oviedo, Bolanos, Kristensen, Vingaard, Cornelius, og de potentielt dårlige er Wiland, Grindheim og Santin, så FCK står bedre mand til mand. Derfor en smal sejr.

Selv om udgangspunktet er sikkert spil, holder det som sagt ikke. Allerede i de første ca. 10 minutter kommer der målchancer, men måske belønnes en aggressiv stil ikke her. Omkring kl. 20.30 er der anderledes gang i den, og her skal FCK passe på ikke at blive straffet med et udemål eller et rødt kort. Det samme gælder omkring kl. 20.45, men her ligner det mere en fordel til hjemmeholdet. Satyren af 2. halvleg er noget af det samme, men her skal FCK så passe på lige omkring kl. 21.10. Kl. 21.30 kan der falde et mål, sandsynligvis til FCK i så fald. Der regnes i intervaller på plus/minus ca. 5 minutter.