torsdag den 9. august 2012

FCK vandt som forudsagt

En udebanesejr på 2-3 er usædvanligt. Godt nok havde jeg regnet med en 1-målssejr, men ikke i den størrelse, det er intet mindre ond flot og særdeles godkendt. Men mod forventning scorede FCK ikke i slutningen af 1. halvleg. Det må jeg tage med over i erfaringernes lærebog. Men der burde heller ikke kunne score IMOD et hold med den sådan kombination, og det blev der heller ikke. Det har astrologisk set været en konsoliderende periode, hvor sejren blev grundlagt.

Første mål faldt lige efter bogen kl. 20.54 med AC (hjemmeholdet) gunstigt Uranus. Minuttet efter fald et gult kort til Meunier (Brügge).

Præcis da AC skifter tegn falder der et gult kort til hvert hold (både AC og DC skifter jo tegn!)

Kl. 21.47 scorer Jørgensen til uafgjort for FCK med AC præcis på Neptun. Det er også til lærebogen, for det burde være hjemmeholdet, der scorede. Men AC er nu gået ind i det kaotiske Fiske-tegn, så hjemmeholdet har helt sikkert lavet fejl og er blevet taget på sengen. Næsten 3 minutter senere for FCK gult (Claudemir, så FCK har også lavet fejl på dette Neptunaspekt.

Kl. 21.52 scorer hjemmeholdet til 2-1 efter bogen, AC harmonisk til Pluto og MC flot til både Mars og Saturn.

Kl. 21.57 skiftes Vingaard ud med Cornelius (burde være sket tidligere)

Kl. 22.04 udlignes til 2-2 ved Bolanos. MC stadig harmonisk til Mars og Saturn. MC ser ud til mest at have med udeholdet at gøre. Nu er FCK videre, hvis stillingen holder.

Kl. 22.17 får hjemmeholdet et mål annulleret, og der ER heller ingen aspekter i resten af kampen. Santins mål kl. 22.21 er derfor uden betydning. FCK ville være gået videre alligevel.