mandag den 6. august 2012


Person amok i Sikh-tempel i Wisconsin

Den 5. august kl. 10.30 var der skuddrama i et Sikh-tempel i Oak Creek ved Milwaukee, Wisconsin. Ikke længe efter biografmordene i Aurora ved Denver, Colorado. Det ER astrologisk set et potentielt farligt tidspunkt, men det kun have meget værre på en dag, der ikke havde de største spændinger. Men lige præcis kl. 10.30 er dagens mest uharmoniske tidspunkt, idet Pluto stod lige på IC og Uranus lige på DC – og de to i spænding til hinanden. Tre blev skud og er i kritisk tilstand, herunder den første politimand, der ankom til skyderiet.

Der var 40-50 sikher i templet, men hvis det var sket bare en time senere, ville der have været flere hundrede der, og så kunne det være gået rigtig galt. Kl. 11.30 stod AC lige på Mars (skydevåben, vold) i spænding til MC. Og Mars stod sammen med skæbneplaneten Saturn. På grund af Plutos placering er fremmedhad nok en del af årsagen, evt. kombineret med en psykisk lidelse hos gerningsmanden, som blev skudt af politiet, så han bliver ikke let at afhøre. Hen er endnu ikke identificeret.

Kl. 10.30 vil i Wisconsin være et spændingsbetonet tidspunkt hver dag resten af året, da Pluto og Uranus ikke flytter sig ret meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar