søndag den 5. august 2012



Kopmmentarer 32

Information

Ugehoroskopernes udeblivelse

Stjerneskud

Tilbud

Diana Cooper

Royal Copenhagen

Gamle numre af HOROSKOPET og GALAXEN

Ida Wolf lamper

Ugen, der kommer

Jordklodevæsenet

Vatikanet

Villys sommerkort til Hilly – slut på føljetonen!



Ugehoroskoperne

Jeg beklager meget, at ugehoroskoperne ikke kom med ud sidst. Det skyldtes sygdom, som desværre medfører, at de heller ikke kommer med i denne uge. Men heldigvis ser det ud, som om de vender tilbage om en uge igen.

Stjerneskud en masse

Den 12. august kan du se mange stjerneskud i stjernebilledet Perseiderne – en såkaldt meteorregn. Hvis det ellers ikke er overskyet, kan man komme op på at se ca. 90 stjerneskud i timen. Men man skal som sædvanlig væk fra byens lys.

Tilbud

Diana Cooper: 2012 og tiden efter er på tilbud til 199 kr. (normalpris 269 kr.). Begrænset antal, så send mail først, hvis den har interesse.

3 Royal Copenhagen porcelænsfigurer: Vægten, Fiskene og Tyren. Normalpris 1179 kr., NU 679,00 kr.

Gamle numre af Galaxen og HOROSKOPET

Blade fra og med 1992 til og med 2010 sælges alle numre for kun 5 kr. stk., så længe lager haves.

Den 9. Indsigt – DVD

Denne DVD koster normalt 199 kr., men er lige nu nedsat. Vi nedsætter den yderligere til kun 79 kr. plus evt. porto/ekspedition. Begrænset antal, send derfor en mail først for at reservere.



Ugen, der kommer

Det er mest Venus, der er fokus på i den kommende uge. Det vil sige værdierne, herunder kærligheden, og pengene. Det starter godt med, at Venus er i tiltagende aspekt til Neptun, der bringer held. Måske vil aktierne også stige i ugens løb, i det mindste klare sig bedre end normalt i ferieperioder. Den er eksakt torsdag til lørdag, men virker mere eller mindre i hele ugen. I weekenden begynder Venus så at udløse spændingen mellem Uranus og Pluto, og så skal man passe på pengene og kærligheden - værdierne.

Mandag er en lidt urolig dag med stress, måske fordi mange begynder igen efter sommerferien og er trætte, når man skal hjem fra jobbet. Tag ikke hurtige beslutninger og husk i det hele taget at slappe af, især om eftermiddagen.

Tirsdag er en meget bedre dag end mandag, så her vil langt færre få det forkerte ben ud af sengen. Der er meget mere energi på her, og tingene glider lettere.

Onsdag gælder nogenlunde det samme, blot ikke altid hvad angår kommunikation, hvor der er en tendens til at stå for skarpt? på sine argumenter.

Torsdag er stort set det samme som onsdag, her er der er blot tale om følelsesmæssig stædighed, og det kan være svært at skelne fra kommunikationen.

Fredag er det smukke aspekt mellem Venus og Neptun eksakt, og så skal heldet opsøges, gerne genem brug af intuitionen. Kærligheden er på sit højeste.

Lørdag er det samme som fredag, bortset fra, at nu begynder Venus at nærme sig den i indledningen nævnte spænding. Til gengæld står energi, vilje og handlekraft flot, og ambitioner og mål kan besluttes eller nås. Det bliver en festlig lørdag aften.

Søndag kan blive en god dag for følelser og energi. Ellers det samme som lørdag.



Jordklodevæsenet
Lige som mennesker består af en krop og en sjæl med en aura (energilegeme, det udskilles fra kroppen, når vi dør) omkring sig, er det helt det samme med jordkloden. Kroppen er den massive klode, mens f.eks. atmosfæren er dens aura og sjælen er solsystemet og i realiteten hele universet, som både mennesket og jordklodevæsenet er en del af. Vel at mærke en meget væsentlig del.

Vi ser i denne tid utallige eksempler på, at vi dels gør overgreb på vores kroppe gennem usund levevis, og dels i meget stor skala gør overgreb mod jordklodevæsenet og dermed og resten af universet. I al vores bevidstløshed ser vi det bare ikke. Og i øvrigt skal vi jo overleve, så hvad er problemet i at gøre overgreb mod naturen? Vi kan ikke se det, men det kommer vi til. Kloden er allerede nu kraftigt overbefolket, og det kan eller vil vi heller ikke indse, så vi fortsætte bare derudad i overhalingsbanen. I hvert fald lige indtil nogen eller noget stopper os, og det er på vej nu med klimaforandringer og mange andre tegn på jordisk/fysisk forfald, som vil ende med, at vi skal til at rette op på noget, som i realiteten er uopretteligt på grund af de enorme overgreb, vi foretager, når vi f.eks. pumper olie op af Jorden, så vi kan køre i vores små biler.
I mindre skala har vi set, at vi for eksempel - efter at have rettet den ud – måtte til at give Skjern Å dens oprindelige bugtninger tilbage igen, fordi åen ikke længere var naturlig. Vi kan lige klare det, når det er i mindre skala, men når vi skal til at rette op på årtiers rovdrift, vil vi uundgåeligt komme til kort, og vi vil blive tvunget til at gå tilbage til naturen og ægtheden af respekten for livet – og vandringen skal udføres sammen med Bonderøven og Blomsterberg og andre af samme kaliber. Ægte mennesker, der forstår, hvad det hele går ud på: Glæde og lykke.

Blomsterberg burde måske bruge nogle mere naturlige ingredienser i udførelsen af hendes sublime kagekunst. Og man kunne sikkert også finde et par ting, som Bonderøven kunne gøre bedre. Men det er virkelig småtingsafdelingen og det rene tidsspild at bruge kræfter på, for vi kunne jo alle gøre det bedre. Det vigtigste nu er at komme i gang. Og når alt på et tidspunkt går mod stigende naturlighed, så går menneskestrømmene væk fra de unaturlige og gigantiske storbyer. Og så kommer der virkelig til at mangle plads – og der bliver brug for hele udkantsdanmark, og  ja – endda hele udkantsgrønland! Vi har nemlig brug for meget mere plads, end vi forestiller os. Der skal jo også være plads til naturen i form af enorme områder, der ikke udsættes for menneskelige overgreb.

De sjældne jordarter og Pluto

Aktuelt har vi et eksempel i stor skala i al balladen om de sjældne jordarter. Her er Grønland fokuspunktet, hvis selvstyre fik ansvaret for råstofudvindingen i 2009. Siden har man udviklet området med at skarpt blik for kombinationen af klimaforandringer, stærkt stigende efterspørgsel efter energi og råstoffer, og så den globale forskydning fra de oprindelige industrilande til de nye vækstøkonomier – noget, der skaber global opmærksomhed om landets råstoffer. Grønland vil bruge interessen som løftestang for fremtidens udvikling inden for erhverv og beskæftigelse. Der har i de senere år været en eksplosiv vækst i antallet af licenser til efterforskning af konkrete muligheder, men de geografiske forhold og infrastrukturen kommer i vejen, og det gør det til en meget bekostelig affære at udvinde råstofferne.

Ud fra et spirituelt synspunkt er det betænkeligt, at Grønland måske vil bruge en eventuel udvinding til at udvikle landet i fremtiden. Ud fra et logisk synspunkt er det ganske forståeligt. Men selvstyret har prisværdigt sat meget høje miljønormer, som naturligvis vil komme under øget pres både nationalt og internationalt, men man må virkelig håbe, at man modstår fristelsen til i givet fald at foretage de overgreb, som økonomiske interesser vil kræve. Meget bevidstløst og dermed meget farligt. Men når økonomien kører, så forsvinder respekt og ansvarlighed.

Nu kan det selvfølgelig ske, at krisen og dens forgreninger kommer så tilpas meget i vejen for en sådan udvikling. Men de sjældne jordarter, som Grønland også er rig på, er ved at få både kommerciel og strategisk betydning på grund af den vitale rolle, de har i forbindelse med mange højteknologiske produkter som mobiltelefoner, solceller og militærteknisk udstyr. Kina er i dag stort set den eneste producent af disse jordarter, og de er begyndt at regulere eksporten med stærkt stigende priser til følge. Nu er der begrundet frygt for, at Kina også vil sætte sig på Grønland i forbindelse med de sjældne jordarter, som man dog ikke kender det nøjagtige omfang af.
Grønland er bevidst om faren ved en eventuel udvinding: Udvindingen frigiver uran, og det vil ikke blive tolereret af selvstyret. Og faktisk heller ikke af jordklodevæsenet, hvad der er nok så væsentligt, for her er vi oppe mod enorme kræfter, hvilket dog i lignende tilfælde har vist sig ikke at afholde os fra at udføre vores projekter til stor skade for os selv og vores klode.

Igen er det Jordens overbefolkning, der fordrer så massiv interesse – den kan nemlig udnyttes kommercielt, og så er det, at det går galt – igen.

Man glemmer totalt, at der er en årsag til, at de sjældne jordarter findes. De er naturlige og skal dermed sikre en balance i naturen og dermed på hele kloden, præcis som regnskovene har deres funktion som klodens lunger. Og mennesker som klodens hjerneceller…
En øget udvinding vil helt sikkert medføre, at nedbrydningen af naturen får dramatiske konsekvenser meget hurtige end ellers. Udvinding af råstoffer fra et levende væsen som Jordkloden svare helt præcist til at udvinde ”råstoffer” fra den menneskelige krop – noget, man normalt kun foretager efter, at døden er indtrådt. Det, der sker nu, er, at man gør det, mens kloden stadig er i live, sådan da. Det er om noget livsfarligt. Og bevidstløst.

Husk, at jordkloden allerede ER overbefolket, og at den kun vil acceptere 9 milliarder individer, før den store katastrofe sker, vel at mærke om ganske få årtier. Alligevel fortsætter vi med at tale om vækst. Ganske som om, intet er hændt. Det er godt nok beskæmmende – og ganske uacceptabelt. Men desværre meget forståeligt økonomisk set.

Pluto gennem jordtegnet Stenbukken i denne tid vil vide at gøre noget ved denne sag også!

Vatikanet

Fra Vatikanstaten kommer der den ene afsløring efter den anden i disse år. Er det ikke sex, så er det penge eller forbindelser til mafiaen. I denne sommer har pavens butler afsløret nogle ellers velbevarede hemmeligheder – en lavine af korruption og magtmisbrug. Og kampen, om hvem der skal efterfølge den nuværende pave er skudt i gang. Astrologisk set er det Neptun (hemmeligheder og afsløringer). Den står på DC (omverdenen) i spænding til MC (mål), så det er noget af en omgang, man er ude i. Neptun hersker over 8. hus (død, afgang, transformation), så hvis man ikke tager sagen alvorligt, så BLIVER det alvorligt alligevel. Men om det ender med paverækkens endeligt, er jeg ikke sikker på. Den nuværende pave er den sidste i Malakias paverække, der blev konstrueret for flere hundrede år siden. Men en ting er sikkert og vist, katolicismen bliver ikke det samme som før efter denne flerårige storm. Staten blev dannet den 7. juni 1929 kl. 11.00 i Rom.


Føljetonen om Hilly, Billy og Villy – ny udvikling med sommerkort
Det er blevet til meget mere, end da de sammen dannede gruppen The Villy Hillbillies med Villy på guitar, Billy på sax og med Hilly som sanger. De dannede også truppen The Sleependales. Nu er de to turtelduer også kommet på postkort. Dog Har Villy ikke villet lade os se Hillys kort til ham. Måske kommer det en dag.


Dear Hilly

I am sure that you are looking forward to get a long and warm summercard from me. I am happy to tell you: Here it is! And I hope you are just as happy as me. Now I have bought my billy car, and I tell you, there really IS so much fart in it, as I hoped. You know, the fart is necessary, because I am so travelled (jeg har SÅ travlt, red.). I have almost not hold any ferry this summer (ikke holdt nogen ferie)  I have almost not been home in Sønder Fjert. I have been at the Poles, you know, and maybe I am going to India soon in a very important case. All the time I visit countries very “fart” away, I tell you. The only back deal (bagdel) with my new car is, that when I really set fart in it, then it is tracking in because it is untight (det trækker ind, da den er utæt). But I cannot find the hole. IF I barely could find the hole, then I could fix it with the pole…now I have to pass on, what I say (passe på, hvad jeg siger). I will needy (nødigt) risk, that you think I am naughty.

But what about you and your man Billy? How is it going? I am looking forward to hear about possible development concerning his free marks (frimærker, red.).  You remember, we both sampled on free marks and have done it all the way back from our barndom. And as my good colleague I could easily forestill me, that you also have been travelling a good deal in the run of the last time? Tell me about it, please. I have a good foreslag. What about to “meat” some more (mødes lidt oftere) than we already have done? It would be very cosy. Next time you come to Denmark, I insist that you visit me home in Sønder Fjert. Then we can spend some time sitting on my large scale grassplane (kæmpestore græsplæne) and hug us. And as it really IS a big grassplane, we can hug us very much on it. We can sit there still and calm as long as we want. And if the grass is growing too high, I can quickly beat it with my garden tractor. And you do not have to move, just be seated. I can beat around you, so we still have grass to sit on and…

We also can stand under my browser (bruser), when we need a bad. I am sure it will be as cosy as our unforgettable channel roundfart in Copenhagen with all our clean water. Next time you HAVE you bring your bad draught (badedragt). Maybe you also remember all cyclists biking to their jobs in the morning and home again in the evening. In Denmark we call it recycling.

But I myself is very happy with my new car, especially when my chauffeur is driving me around in it in high fart. Then I have good time to write summercards  - of which the most important of course  is the one you are leasing (læser) right now.

PS. I have to tell you something quite fantastic. I told you earlier that you always are around me – I think of you all the time, I am almost occupied by you – almost like the situation in Syria. We must help them very soon, even if Assad is a crook. He has no clean meal in the pose, but lots of owls in the mose (ikke rent mel i posen, men masser af ugler i mosen). But first I am going to tell you something really important.

Today I drove a tour in my new, daily (dejlige) car – I speared up to it for a long time - together with my present wife. We drove over the border to Germany to buy some taxfree stuff as many, many Danes do it – much too many. We are losing many money that way, it is a big problem for the whole land.
I also has got a problem, Hilly. My wife is getting more and more jealous on you, because I see you so much and always talk about you.  Unfortunately she saw my summercard to you, and it did not help on the jealousy, beware me well!

Especially when this happened on our way to Germany: Can it pass, that I saw you in my backspile (bakspejl). Maybe it is wrong, but this lady was really like you, just as beautiful and just as charming - even if she (you?) was travelling by hitchhiking. In the same moment my wife updaked (opdagede) what was going on, she got totally insane and called you a bitchhiker! I asked her to calm a little down – alone for that reason that I was not totally sure it was you. Now I will ask you, Hilly: WAS it you, or DO you have a doubleganger? IF it was not you, I can tell you, that you really HAVE a doubleganger. And not alone a doubleganger, but an exact copy. I did not know that such advanced copymachines were upfound yet (opfundet endnu), but after this I am sure that they really ARE! Maybe you could take a copy of yourself – or one more – so Billy will think it is the real you. Then we could…

Back to our trip to Germany. It was totally fantastic to see you, Hilly, and my eyes were again melting at your poles as the first time I saw you. It was love at first sight. You are so naughty (nuttet. It is a sin and a shame that we are both married and live so long from each other – Chicago and Sønder Fjert.  If you ever get skilled (skilt), I will take the first plane to Chicago to help you through the skillsmiss – despite of, who I am gift with at that time. My god, let it go quickly. I can´t wait. My pole is melting…

I really have to pass on what I am saying now, my wife just smack me a loosing (lussing). Maybe we will soon get skilled. Good I have you, Hilly. You are my own intimate and international comfortzone.

Also the whole Danish nation are after me now. They mean I should hold up as Minister of foreign affairs (minister for fremmede affærer). But I could not think of anything worse than that. It will not be easy to hold out, if I could not meet you anymore. It would be a pin to my ministerial cuffin.
Also India is a problem. All the Indians are after me (alle indianerne er efter mig) because of a very hot potato of a case. They insist to have a Dane outdelivered (udleveret), so they can prosecute him – it is very dangerous.

I tell you, the most important part of my garden is my spinach bed (spinatbed). I have been joking around (jokket rundt) in it too many times. I hope it will soon hold up and I get e good exit pole in my Sleepwalker Party. Then we can leave the government. It is difficult, that so many cases are getting revealed, I am tired of it. I can´t be in peace anywhere. Now they will establish something, they call villyleaks.com
Hope to see you soon again.

Love

Villy


Ingen kommentarer:

Send en kommentar