mandag den 6. august 2012


Ny version
Astrologiske kommentarer til de foreløbige resultater under OL

Ulrik Wilbek har besøg af Saturn som mange af spillerne. Det gør det svært at vinde, men man kan godt lave et fornuftigt resultat. Saturn er karmaplaneten, og nogle af spillerne er sikkert påvirket af fallitten i AGK Håndbold.

Christinna Pedersen har et meget flot horoskop og gjorde det godt i badminton. Det samme gælder Camilla Rytter Juhl og Mathias Boe. Laybourne, der blev slået ud i midten af turneringen, har derimod flere spændinger fra Uranus og Pluto, bl.a. til Solen. Han var virkelig skuffet, og det er astrologisk set ikke underligt.

Jan Pytlick er født den 5.6. 1967 og har derfor voldsomme Pluto-aspekter i øjeblikket. Derfor skrev vi også før OL, at det ville kikse for holdet. Det skulle ikke undre, at han går af som træner i år.

Lasse Norman vandt guld. Født 11.2.92. Han har et flot horoskop lige nu, men i den næste måned er han lidt i defensiven på grund af en Saturn-spænding, som er startet her dagen efter hans triumf. Det skal siges, at han styrtede undervejs, så det er fantastisk flot – tillykke! Kun 20 år gammel.

Vi kommer tilbage med flere af disse korte kommentarer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar