søndag den 29. juli 2012

Kommentarer 31 - ugehoroskoper er forsinket grundet sygdom og kommer på senere, måske først mandag

Tilbud/information

Fribilletter til messen i Øksnehallen sidste weekend i september

Nogle billetter til Sund Livsstil 2012 er endnu ikke afhentet efter sidste information. Men vi har stadig flere billetter, og du skal bare sende en mail til astrologi@astrologihuset.dk – så lægger vi dem til side til dig.


Maya Fridan og Karl Aage Jensen i Århus - mulighed for personlig konsultation

Den 15. august er der den såkaldte clairvoyastro-demonstration i Lysets Hus i Århus kl. 19.30. Du kan se mere og tilmelde dig på www.lysetshus.dk

Karl Aage Jensen har den følgende dag mulighed for, at man kan bestille en personlig konsultation i Lystes Hus. Ring i så fald på 36 45 05 45.

Alle forudsigelser med sport, OL og Superligaen bliver løbende lagt direkte på bloggen, hvor der også lægges andre ting på. Følg dette på http://astrologihuset.blogspot.dk/

En flittig læser af disse sider har været igennem alvorlig sygdom og har i den tid været flittig til at hækle og strikke. Nogle af disse fine ting har hun nu til salg til særdeles billige priser, se billederne. Priseksempel: Den røde bluse koster 250 kr. og er 100% ren uld til størrelse 2 år. Du kan maile til Else Marie Kristensen på markia@mail.dk





Ugen, der kommer

Ugen byder ikke på mange temaer, men vi har stadig glæde af Merkurs trekant med Jupiter og Uranus. Det fremmer kommunikation og nytænkning. Det er dog på et moderat plan, da Merkur er begyndt at gå retrograd. Til gengæld er Solen med i den positive energi, især i begyndelsen af ugen. Venus er i harmonisk aspekt til Saturn, hvilket gavner værdierne, så måske vil aktiekurserne stige lidt i denne uge. Dog nok ikke i den skala, vi forudsagde for den første uge i juli, og vor aktieren steg en del, men de tabte pusten i den efterfølgende uge. Men lidt har også ret.



Mandag er meget harmonisk i dagtimerne. Det kan ændre sig dramatisk i aftentimerne, hvor Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto. Det kan give følelsesmæssige konfrontationer med en selv eller andre.

Tirsdag går Månen i spænding til Mars og kan bevirke følelsesmæssige temperamentsudbrud. Dette gælder især midt på dagen.

Onsdag er Månen i spænding til Merkur sidst på dagen, og det kan gøre det svært at snakke om følelser.

Torsdag er der ved 4-tiden om morgenen eksakt fuldmåne, og det øger de følelsesmæssige udbrud. Det er dog ikke værre, end at man sikkert kan falde i søvn igen, hvis man skulle vågne tidligt. Husk at trække gardinerne for, så Månen ikke skinner direkte ind på dig, det mindsker risikoen for at vågne tidligt.

Fredag laver Månen en stortrigon til Saturn og Venus, og den er rigtig god for stabiliteten på værdi- og følelsesområdet. Måske stiger aktierne mest her. Det kan være en heldig dag, økonomisk og kærlighedsmæssigt.

Lørdag bør man ikke være urealistisk, godtroende eller flyvsk. Gå i stedet ind i dig selv og mediter eller drøm. Måske se et par film eller vove sig ud i naturen.

Søndag er der en del diffuse aspekter, så det er bare en af de dage, hvor man drysser lidt rundt på må og få.



Den syge vækst – Tænketanken Mikro

At tilstanden af uafbrudt vækst er syg, kan man allerede forvisse sig om ved at se på den måde, den nationale vækst opgøres på, nemlig gennem Bruttonationalproduktet (BNP), som indeholder omsætningen inden for sygdom og behandling. En stigning i antallet af behandlinger og sengepladser forhøjer derfor BNP. Man får derved et skævt billede af sund vækst, som indbefatter det åndelige og det menneskelige perspektiv.

Jordkloden er blevet angrebet af en faretruende sygdom, der vokser med en hast så stor og faretruende, at patienten straks må på operationsbordet efter en omgang kunstigt åndedræt. Det bliver sikkert også nødvendigt med en tur i respiratoren, inden den køres til opvågningsstuen – hvis det hele da ikke allerede er for sent, så vi snart skal til begravelse. Det tror jeg nu ikke, men at det går hurtigt mod afgrunden, er sikkert og vist. Klodens kapacitet vil med meget stor sandsynlighed briste ved 9 milliarder individer, og det når vi om ganske få årtier. Men ikke tilstrækkeligt mange reagerer, og vi sejler derfor som en anden Titanic lykkeligt uvidende om kendsgerningen lige mod katastrofen. Vi skal jo have vækst og velstand, det er en naturlov. Og vi tror, at vi er synkefri som Titanic. Alle lader som om det nok skal gå, musikken spiller videre, som den plejer. Selv når vi står og skal i redningsbåde, siger vi på gensyn, som om det blot lige er noget, der skal overstås. Vi fortrænger vores selvskabte ”virkelighed”.

Vores måde at leve på er destruktiv, og vi må hurtigst muligt i gang med at ændre vores adfærd. I første omgang er der tre faktorer, der skal bringes til komplet stop, nemlig forbruget, forureningen, og det vigtige: befolkningens tilvækst. Og imens tales der stadig om vækst, men når grådighed og uansvarlighed går hånd i hånd, kommer der en ganske farlig cocktail ud af det.

Vi kommer ikke uden om at skulle regulere ejendomsretten, så den er mere i takt med universets love, for hvem har egentlig ejerskabet til disse? Og hvem ejer jorden? Det er naturligvis alt sammen noget, som vi har til låns og derfor tilhører de fælles værdier. Der er intet kommunistisk eller socialistisk i den tanke, kun sund logik. Problemet opstår, når vi så alligevel indfører ejendomsretten og dermed lægger os ud med naturens love. Men det er igen forårsaget af, at Jorden er overbefolket. Så SKAL det nærmest give ballade, og det bliver mere og mere vanskeligt at bringe balance i forholdene. Når vi først føler, at vi har erhvervet os en rettighed, så er den ikke til at vriste fra os igen. Ejendomsretten skal omdefineres, så den får sin naturlige balance tilbage. Det er vigtigt, at man ikke kan låne sig til at købe fast ejendom. Man kan så i stedet arbejde sig til ejendomsretten ved at flytte ind i en P-bolig og arbejde sig til en organisk form for ejendomsret, som senest ophører, når man dør. På den måde undgår man ansvarsforflygtigelse med mangel på respekt for naturen til følge - for der skal jo fokuseres på lønsomhed og vækst, som det er nu. Alt sammen kunstigt. Jordkloden reagerer på vores overgreb, og lige nu smelter indlandsisen med uhørt hastighed og truer alle lavtliggende områder i verden. Og vi kan ikke gøre noget, andet end at se på, for vi har allerede gjort uoprettelig skade på naturen. Noget, som de oprindelig naturfolk klogeligt ville have afholdt sig fra at gøre, fordi de instinktivt vidste, at jorden var til låns.

Ejendomsretten skal lyde på, at man kun ejer det, man virkelig ejer. Det, som man har arbejdet sig til som et velerhvervet gode, eller det, som man har betalt kontant for. Alle andre ordninger er for stor en fristelse til, at vi kan administrere den. Læs om Tænketanken Mikros tanker om en ny boligpolitik.



Pluto - her, der og alle vegne

Pluto står naturligvis for alt, hvad der har med plutonium at gøre, også atomkraft og –affald. Affaldsdebatten har føget over landet i nogle måneder, ingen vil lægge areal til at kapsle affaldet ind og grave det ned. Argumenterne spænder fra det at skade turismen til det, at man ikke vil have, at det skal ligge i en kommune med et økologisk mejeri (Thise). Det vil skade den pågældende kommunes image, er man sikker på. Og det skal nok være ganske korrekt. Det vil ret sikkert ende med, at vi må eksportere affaldet – vi kan jo bytte med nogle af de kloge hoveder, som vi mangler, og som nu også foreslås kapret i udlandet!

Interessant nok var det sted, der er foreslået på Fyn, lige i nærheden af, hvor Troels Trier og Rebecca Brüel bor, og det kan nok være, at der blev raslet med sablerne her. Ganske naturligt, de er gamle, indædte atomkraftmodstandere.

Den 10. juli kl. 19.00 var der protestmøde på Rønne Bibliotek. 3-400 mødte frem, og nogle måtte gå forgæves. AC stod i Skytten, der får tingene til at svulme, og MC stod på Saturn, der står for begrænsninger, og som derfor viser den begrænsede plads, så nogen måtte gå hjem med uforrettet sag. AC var også i harmoni til Merkur (debat). Naturligvis stod Pluto centralt, nemlig i 1. hus, i spænding til både Mars og Uranus, og det viser en meget stor modvilje.

Begrænsninger ses også i MC og Saturns spænding til Solen, som igen er i spænding til Månen i 3. hus (kommunikation). Både Venus og Jupiter er i spænding til Neptun. Så harmoni og velvilje er noget, der ikke skulle forventes fra dette møde. Nej fra Bornholm. Og sikkert også nej fra resten af landet.

Kære politikere, det er en om´er, og det går ikke at bruge tvang. Enten må i finde noget af jeres egen jord at opbevare det på - og det går jo heller ikke – eller også må det eksporteres, hvad der også vil medføre protester. En varm kartoffel, kan man roligt sige.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar