onsdag den 18. juli 2012


Fränk Schleck dopet?

I går blev den luxembourgske stjernerytter slæbt med på politistationen midt under Touren, men på hviledagen. Han er anklaget for doping.

Astrologisk set er det Neptun der er på spil ved dopingmisbrug, og det er den da også. Neptun er blot en meget tricky planet, der både står for rygter og deres afsløring. Nogle gange sker det, at en rytter med Neptunspænding tages i dopingmisbrug uden at være dopet eller i hvert fald uden at være bevidst om det. Men nu om dage er regler så skrappe, at dette i praksis er ligegyldigt. Doping er doping, og sådan skal det også være. Men det ER vanskeligt med alle de ting, man ikke må spise eller drikke, og de meget små mængder, det handler om. Neptun står også for det at blive forgivet – at nogen forsøger at gøre det af med en eller i hvert fald skade en, og det vil helt sikker kunne forekomme under så store begivenheder, selv om det vil være yderst sjældent.

En russisk rytter er tidligere blevet fældet som Schleck, og han blev frikendt! Under alle omstændigheder kan man komme i forbindelse med doping, og DET er Schleck under alle omstændigheder, bevidst eller ubevidst. Neptun er i spænding til Jupiter, der står for jura og retfærdighed. Man kan også komme ud for justitsmord på en sådan kombination. En dom skal nu falde i sagen, og vi må se, om den række lige så kritisabelt ud som eksempelvis for Alex Rasmussen og Contador. Jeg tror det ikke, for spændingen er overstået om få måneder. Scleck er født den 15. april 1980 i Luxembourg City.

1 kommentar:

  1. Det virker lidt underligt hvis han virkelig har dopet sig. Det har ikke set ud som om han har haft de store ambitioner i denne tour, så hvorfor risikere det. Jeg tror brødrene er "stået af" overfor RadioSchack. Spændende hvad det ender med.

    SvarSlet