lørdag den 28. juli 2012


Kvindehåndbold OL

Her har jeg tidligere kommenteret, at Louise Svalastog Spellerberg har et særdeles spændingsfyldt horoskop i denne tid, da hun er født den 1. oktober og derfor har besøg af Pluto. Vi husker den polske verdensklassemålmand Szmal fra herre-EM, som vi spåede ville komme i problemer, og han kom slet ikke med til EM – han er også født i begyndelsen af oktober. Udfordringerne gælder desværre og andre på kvindelandsholdet, selv om Pluto står på andre måder og derfor ikke nødvendigvis betyder hjemsendelse til behandling.

Det betyder dog, at når så mange har flere spændinger, så er det en ret umulig mission at vinde guld, som de ellers havde sat næsen op efter, men det vil også være usandsynligt, at de kan tage medaljer. Så skal de andre holds horoskoper se end nu mere udfordrende ud, og det tror jeg ikke. Der er naturligvis lyspunkter, og det er så dem, der skal bære holdet igennem:

Især Dalby og Skov, men også Melgaard, Jørgensen og Nørgaard.

Disse hænger en del astrologisk set, men ikke nødvendigvis hele tiden:

Begge målmænd, hvor Mortensen har overstået en tørke på et par år med Pluto-spændinger. Hun har svært ved at nå op på det fortidige niveau. Nu er det så andre spændinger, der er i spil.

Også Krogshede, Larsen og Kristensen hænger, og delvis gælder dette også Burgaard, Troelsen og Thorsgaard. Det ER for mange med spændinger, selv om det vil være glimtvise opblomstringer. De er nok ligesom herrerne gået i feriemode. Måske vil Bo Spellerberg dog blomstre op og derved kæmpe for sin skadede kone, der måtte tage hjem, inden OL startede - den pokkers Pluto!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar