lørdag den 28. juli 2012


Udvalgte OL-deltagere



Atletik

Andreas Bube født 13.7.87: Neptun, Urans og Pluto er på spil, vent derfor ikke store resultater, maksimalt middelmådige ift. konkurrenterne.

Sara Slott Petersen født 9.4.87: Uranus, Pluto og Neptun-spændinger, så cirka det samme som Bube.



Badminton

Carsten Mogensen født 24.7.83. Ingen slemme spændinger, men herre ikke fantastiske aspekter, så  han har gode muligheder for en god placering, selv om den ikke er i top, selv om han er en af verdens bedste i double.

Jan Ø. Jørgensenfødt 31.12.87: Har stærke Uranus og Pluto-spændinger, så han når ikke langt, men slet ikke toppen.

Kamilla Rytter Juhl født 3.11.83 har flot horoskop og kan nå et godt stykke.

Det samme gælder Mathias Boe, Peter Gade og Laybourn, men kun delvis Tine Baun, som nok ryger ud godt og vel midtvejs.



Bordtennis

Michael Maze har besøg af Uranus og Pluto, så han når ikke helt til tops, som han meget gerne vil. Han skal passe på ikke at ryge ud, næsten inden han kommer i gang. Det samme gælder Mie Skov, som har Neptun-besøg.



Cykling

Her står Jacob Fuglsang absolut bedst, så vi kan vente, at han blander sig i opløbet, selv om han umuligt kan vinde her. Breschel står nogenlunde godt, men han kan heller ikke vinde. Dey samme gælder Mørkøv og Lars Bak, som helelr ikke når toppen i linjeløbet. Men Mørkøv kan måske finde et smuthul som i Touren at gøre opmærksom på sig selv på. Han kan fx starte et lkangt udbrud og så håbe at det holder, men det skal han slet ikke regne med.



Ridning

Anna Kasprzak er født 8.12.89 og har for mange spændinger til at nå toppen. Så har prinsesse Natalie bedre muligheder, hun står helt flot.



Roning

Her ventes flere danske medaljemuligheder, og det bliver meget spændende at følge guldfireren med Eskild Ebbesen, hvis horoskop og aktive karriere synger på allersidste vers. Han har taget fat på en udløsning af hans Merkur/Jupiter/Uranus-spænding, og han KAN måske lige nøjagtigt nå et topresultat, inden har lægger årerne på hylden. Det er dog på et så hængende hår, at jeg vil tro, at det bliver ved et Nærved og næsten. Jacob Barsøe står også til et minus.



Sejlsport

Det mest markante navn er Jonas Høgh-Christensen fra 21.5.81. Han har mange fine aspekter, men har også en Neptun-spænding, der er nok så væsentlig i en vandsport. Det tyder på en placering i top-10, men han går ikke hele vejen.



Svømning

De tre på forhånd mest markante svømmere er Lotte Friis, som har det bedste horoskop og når sikkert de bedste resultater, 9.2.88. Jeanette Ottesen (30.12.87) har succes i denne tid, men også besøg af Uranus og Pluto, som gør det svært at nå helt til tops. Hun skal være meget glad for en enkelt medalje. Det er meget spændende med Rikke Møller Pedersen, som står foran en periode med stærke spændinger, begynder straks i august, så hun kan måske lige akkurat holde sig fri af dem og måske også få en enkelt god placering.



Tennis

Her har vi ofte skrevet om Wozniacki, at hun har besøg af kriseplaneten Saturn i 2011-12. Den er først væk til efteråret, så vi skal ikke vente det store fra hendes side. Saturn kræver tålmod, og den bringer folk i defensiven. Saturn står også for faderen, så en endelig løsrivelse fra ham synes uundgåelig, hvis hun vil til tops igen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar