torsdag den 5. juli 2012


Cavendish styrtet

Mark Cavendish er født den 21. maj 1985 på Guernsey/England. Han har derfor skadesplaneten Neptun i spænding til sin Sol i disse tider – som alle der er født 21. maj, uanset årstal. Han styrtede i går på Touren, og det kan gå ud over hans videre deltagelse i Touren. I værste fald kommer han heller ikke med til OL i sit eget land. Nu er der det, at Neptun holdet LIDT pause i hans horoskop, inden den kommer tilbage i efteråret og går i spænding til Solen for sidste gang. Men den virker under alle omstændigheder, om end i mindre grad. Derfor bliver skaden måske ikke så slem som frygtet. Det så uhyggeligt ud, da har styrtede på bred og lige vej.

 Alex Rasmussen karantæne
Astrologisk set var det ikke uventet, at Rasmussen fik en karantænedom for i tre tilfælde at undlade at opgive sin færden (whereabouts). Han er født den 9. juni 1984 og har Neptun (doping) i spænding til Merkur. Aspektet har været der i flere måneder, og når kommunikationsplaneten er spændt op, så er det ikke underligt, at han ikke har levet op til oplysningskravet, og at WADA har smølet med sagen i alt for lang tid.

Philippe Gilbert
Når jeg ikke har ham som favorit til en podieplads, er det grundet Saturns spænding til Pluto hen over sommeren. Han er født den 5.7.82, og om et par år er Pluto i spænding til Solen, så er det sikkert tid at lægge pedalerne på hylden. 2-3 år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar