fredag den 13. juli 2012


Tourens ryttere

Vi skrev på forhånd, at det så meget skidt ud for Hesjedal, selv om han lige havde vundet Giroen. Han har så dårlige stjerner, at han også let kan misse Ol og VM – eller i hvert fald ikke komme på podiet, som han ellers var en af dem, der havde mulighed for dette. Han har virkelig stærke spændinger.

Fränk Schleck har en Neptun spænding kørende, som dog holder lidt inde lige nu. Men en podieplads tror jeg ikke på. Derimod er Chris Froome flyvende og har langt bare horoskop end Wiggins, som han er løjtnant for. Man burde bytte rundt på de to, men det kan være, at det kommer til at give sig selv.

Greipl kan godt vinde et par etaper, men ellers ikke noget særligt.

Menchov har et flot horoskop, og han vil avancere, selv om nok ikke når podiet nu. Løbet har vist alligevel ikke ligget godt til ham. Nu tror jeg vi må se i øjnene, at har aldrig vil nå sejren i Touren. Når han ikke er i stand til det med et sådant horoskop, så vil det ikke ske.

Evans skal nok få en podieplads, selv om det godt kan blive svært at gentage sidste års sejr.

Van Garderen har både Neptun og Pluto inde over, så han vil falde tilbage i klassementet.

Pinot står fint astrologisk set, men vil ikke komme på podiet, ”kun” i klassementet. Næsten samme horoskop har van der Broeck.

Rolland har et forrygende horoskop og kan avancere yderligere. Det er det ultimative gennembrud for ham.

Noibalis horoskop har vi tidligere beskrevet som MEGET flot nu, og han vil ligge til podiet.

De tre på podiet kan blive: Evans, Froome, Nibali med Wiggins som outsider på grund af hans gode løjtnant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar