mandag den 2. juli 2012


EM

Kampens afgørende tidspunkter, hvor der også kan komme mål, er: 21.15-21.30, 22.05 og lidt omkring kl. 21.00. Men den førstnævnte periode er den, der let kan blive afgørende.

Sådan skrev jeg på bloggen før kampen, og mon ikke den førstnævnte periode blev afgørende? Det skal jeg love for, her faldt scoringen til to nul OG en advarsel til Italien (Barzagli). Han har Saturn stående på sin Pluto og var dermed en af dem, der skulle tage sig i agt for dommeren, men det gjorde han ikke.

Det, det totalt knækkede italienerne, var, at de måtte spille med 10 mand efter, at de satte en ny mand på banen, som blev totalskadet 3 minutter efter, at han var sendt på banen. Exit kl. 22.02 med MC på Månen, som hersker over 6. hus (skader).

Der er meget, man kan lære af dette horoskop, og det er nødvendigt, især ved turneringer, hvor der ikke findes ude- og hjemmehold. Dette er meget vigtigt at få fastslået for at kunne komme til en rigtig astrologisk konklusion. Da 7. hus (udeholdet normalt) i kamphoroskopet står noget bedre end 1. hus, kan vi konkludere, at Spanien astrologisk set var udehold! At Italien på den måde er hjemmehold kan tænkes at være forårsaget af, at det ligger tættest på Ukraine af de to landshold.

Det første mål fald kl. 20.59, meget tæt på det nævnte tidspunkt: kl. 21.00.

Pique får gult kort kl. 21.10, da både AC og MV`C skifter tegn og begge er i gunstige aspekter til Mars, derfor får det ingen betydning.

Kl. 21.26 scores udeholdet det afgørende mål. DC (udeholdet) står på den meget gunstige Merkur, som MC også står gunstigt til. Kampen er dermed i realiteten afgjort. Barsagli får gult kort efter scoringen.

Kl. 22.02 udgår Motta efter kun at have spillet i 3 minutter. Italien må nu spille med 10 mand, så NU er den helt sikker. Se også den indledende tekst.

Kl. 22.25 og 22.29 scores to mål mere med AC på Neptun i spænding til Jupiter. AC er hjemmeholdet Italien, og der udløses en spænding, så det MÅ gå ud over dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar