onsdag den 4. juli 2012


Wimbledon og touren

Favoritterne er blæst ud af Wimbledon-turneringen i år. To af de gode er rigtig gode er dig tilbage, Azarenka og Radwanska. Der er ikke tvivl om, at sidstnævnte har langt det bedste horoskop, men det skal holdes op imod det bedste udgangspunkt, og det har Azarenka.  Der er bare det ved det, at hun er på vej imod en nedtur, spørgsmålet er, om den lader vente lidt på sig. Pluto går hen over hendes Saturn (født 31.7.89), og så kan hun ikke blive ved med at holde sin position i den absolutte verdenstop. Aspektet kører et års tid endnu. Det bliver spændende at følge en Pluto hen over kriseplaneten. Det bliver ved helt til udgangen af 2013, og allerede nu begynder Uranus også at gå i spænding til Saturn. Astrologisk set ligger Radwanska lunt til at overtage førstepladsen på verdensranglisten, men måske når Azarenka lige at tage Wimbledon med, og dermed førstepladsen på verdensranglisten, inden krisen sætter ind for alvor. Saturn står også for slitage, så hun skal passe på ikke at overanstrenge sig. Det kan give en skade.

Frederik Løchte Nielsen spiller fantastisk i øjeblikket, men har en besøg af Neptun. Det er godt, det blev double, han deltager i, men det bliver sikkert kun til maksimum en sejr mere.


Touren
Fandt lige tre rytteres data mere.

Cancellara er inde i både en Saturn og Pluto-spænding, så han kan ikke vinde løbet, men højst gøre en god figur. Astrologisk set vil han sikkert udgå eller havde langt tilbage i feltet. Skal passe på styrt.

Chevannel har Pluto inde, men ikke Saturn, men det bliver heller ikke ham, der kan vinde Touren.
 Ryder Nesjedal har Pluto meget inde over, næsten det samme som Cancellara. Selkv om han er i firrygende form, det så vi i Giroen, så går det ikke så gidt i Touren. Han har næsten de samme spændinger, vi bekrev om Thor Hushovd sidste år, hvor vi spåede en nedtour og frarådede Riis at løbe ham. Så må Ørnen fra Herning meget hellere sætte kløerne i Boasson Hagen fra Norge, han har et udmærket horoskop og kan godst bide fra sig i Touren. Hushovd derimod, han er færdig i denne tid. Ved end ikke, om han er med i Touren.
Så er der Nibali, som har et kanon horoskop nu. Han må være et emne for Riis at købe, og han kan godt være en outsider til sejren – i det mindste til podiet.

Hvad den prikkede bjergtrøje angår, så kan Mørkoøv ikke beholde den mere end til undeværende uge. Det var Chris Anker Sørende, der på forhånd lade billet ind på den, men så køre Mørkøv som ind i himlen, så nu får ingen af dem trøjen. Sanchez har et fint horoskop lige nu og er astrologisk set favorit. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar