lørdag den 21. juli 2012


Touren - Bradley Wiggins og hans vindundercykel

Jeg havde ikke troet det, selv om han var eksperternes forhåndsfavorit. Det ser ud til, at Wiggins vinder Touren i år. Ikke fordi han er bedst, men fordi han dels har en cykel, der er intet mindre end et teknologisk vidunder. Alle på hans hold har en sådan, og det gør, at de er stærkest. Selv de bedste cykelryttere ville være chanceløse, hvis de ikke kørte på en højteknologisk vidundercykel med en vægt på mindre end syv kilo.

Desuden har han verdens bedste hjælperytter i Chris Froome, hvis chance ligger i dag på enkeltstarten. Men han vinder kun, hvis Wiggins har en decideret dårlig dag, så det hele er faktisk afgjort, medmindre der løber en sort kat over vejen. Faktisk er hjælperyttere meget stærkere end kaptajnen, men hvad hjælper det, når han ikke MÅ vinde, medmindre den anden snubler eller styrter? Så Wiggins ER ikke den bedste, og det er det, horoskoper fortæller, men som man kan glemme at tage i betragtning på forhånd. Man kan sagtens vinde selv om man ikke er den bedste, når bare man er kaptajn. Ellers havde han ikke haft en kinamands chance med et sådant horoskop. Der kommer sikkert til at ske det efterfølgende, at han mister sin lederstatus på holde, og DET vil være et stort nederlag, og så kan man jo sige, at han har tabt alligevel. Det kan så være, at han ikke vil acceptere en degradering og gå over til at andet hold, der kan tilbyde ham lederrollen. Og her er hans mulighed, for der er hold, der kunne trænge til en som Wiggins. At det så ikke vil være det klogeste at købe ham lige nu astrologisk set, det er en anden sag.

Menchov og Evans

Menchov har en fint horoskop i år, og når han ikke kunne vinde med dette, vinder han aldrig. Evanjs stod også fint på forhånd, men havde svært ved at leve op til podiefavoritværdigheden. Næste år er horoskopet dalet lidt, og så vinder han ikke der heller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar