fredag den 20. juli 2012


Swansea og Zlatan

Laudrup er ved at købe Miguel Cuesta hos Madrid-klubben Rayo Vallecano, og det ligner et bedre køb end de to første spillere, han har købt. Cuesta er født den 21. marts 1986.

PSG i Paris har købt Zlatan Ibrahimovitch af Silvio Berlusconi. Vi har tidligere skrevet, at noget meget vigtigt var på vej for denne klassespiller fra Sverige. Han er født den 3. oktober, og Pluto er derfor på vej ind i spændingen til Solen som ved alle forløb, der er begyndt den dag, uanset tidspunkt og årstal. Når Pluto er forbi Solen, går den i gang med kriseplaneten Saturn, så han skal slås med Pluto i ca. 4 år endnu.  Det er derfor risky business, pariserklubben har gang i her med verdens dyreste spiller nogensinde, når man ser på det samlede beløb alle de gange, han er handlet. Når det hele regnes med, bliver det 1,1 milliard kr. Og årslønnen ligger så højt, at flere franske politikere har protesteret højlydt og mener, at nu er grænset nået.

Ud fra et astrologisk synspunkt, er der meget stor risiko for, at han ikke er så mange penge værd. Ikke mindst ud fra, at kontrakten er underskrevet på en Mars-, Uranus- og Plutospænding. Klubben vil forsøge at stige til at komme i klasse med de helt store europæiske klubber, men det må de nok kigge i vejviseren efter. Jeg vil dog på et tidspunkt lige kigge på trænerens, klubbens og spilernes horoskoper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar