fredag den 27. juli 2012

Spillerunde uge 30

Denne uges kampe er åbne alle sammen, og skal man udvælge to at gå i dybden med som vanligt, så kan man lige så godt udvælge to tilfældige kampe. Alligevel vil vi kunne lære meget af resultaterne, selv om kampene af hensyn til pressen er spredt ud over hele weekenden. Det, vi kan lære allermest af, er de kampe, der spilles samtidig, men det skorter det mere og mere på.

At der ER grund til at forske mere i kampresultater så vi i den forgangne weekend, hvor det gik helt galt med forudsigelserne. Vi har været inde at se på Randers-kampen, der var den altoverskyggende overraskelse, hvor David Ousted stod sit livs kamp og tog alt, selv et straffespark. Se bloggen fra tidligere på ugen.

Horsens-FCM 27.7. kl. 18.30

En lige kamp, hvor FCM står lige den tand bedre, der bør kunne hjemføre sejren på trods af udebanen. Burde nok halvgarderes, men jeg tipper 2.

FCK-AaB 28.7. kl. 15.00

Her er udeholdet klar favorit i det astrologiske regnestykke, men FCK er klarefavoritter og på hjemmebane, så denne kamp bliver den absolut mest lærerige og interessante astrologisk set. Alt ser dog ud til at kunne ske i denne kamp. Faktisk kunne det godt gå så surrealistisk, at FCK godt nok vandt, men blev bortdømt og frataget sejren. Eller at de betalte en så høj pris for sejren, at det fik følger i de kommende kampe. Gule og røde kort kan blive følgen, og Santin skal passe allermest på her. Hvis AaB kan holde gang i et enkelt og elegant spil, kan det gøre det af med københavnerne. Men man skal også huske på AaB´s smalle, unge trup. Hold da helt op, den kamp glæder jeg mig til, selv om den kan gå helt i fisk. Kedelig bliver den ikke, selv om det kan blive svært for FCK at få gang i deres flydende spil. Der kan sagtens ske det, at det er uro blandt tilskuerne, der driller, eller at kampen drukner i regn. Begge hold har vinderchancer, men da jeg ikke tror på uafgjort, tipper jeg 1.

Vigtige tidspunkter: 15.10, 15.30, 16.10.

Esbjerg-SønderjyskE 28.7. kl. 17.00

Her står begge hold også lige astrologisk set, dog med en lille fordel til udeholdet, så jeg tipper 2.

Randers-AGF 29.7. kl. 17.00

Her er hjemmeholdet astrologisk set svag favorit, så jeg tipper 1.

Vigtige tidspunkter: 17.10-17.30 har det surrealistiske over sig, og det kører i realiteten hele resten af 1. halvleg. Kl. 18.15 er også væsentlig, her kan udeholdet få scoret. Eksakte tidspunkter har altid en margin på ca. 5 minutter.

FCN-OB 29.7. kl. 19.00

Astrologisk set er udeholdet svag favorit, men på grund af hjemmebane bliver det måske uafgjort.  Jokeren ligger i, at det er den første kamp i superligaen nogensinde, der bliver afviklet på kunstgræs, og det kan blive FCN´s allerstørste mulighed her, for hjemmeholdet har trænet på dette græs. Jeg tager chancen og tipper 1.

Vigtige tider: De første 5-10 minutter samt de sidste 5-10 minutter af 1. halvleg er meget vigtige, især den sidste periode, der vil give en del af tale om i pausen.

Brøndby-Silkeborg 30.7. kl. 19.00

Her er udeholdet favorit astrologisk set, men med hjemmebanefordel til Brøndby kan det give uafgjort. Men på grund af Plutos position kan hjemmeholdet godt gå død i spillet. Deres chance er at spille på viljen og køre på til den bitre ende, så blodet springer, men det gør de nok ikke. Men hvis Silkeborg kan udnytte en svag Brøndby-periode i det sidste kvarter af 1. halvleg (plus evt. tillægstid), så kan de vinde. Det nævnte kvarter er altafgørende for Brøndby. Det er her de enten kan hive sig selv op ved hårrødderne – eller gå helt ned. Og der er størst mulighed for sidstnævnte. Så gør Silkeborg det onde ved hjemmeholdet. Resultatet kan afhænge af, hvem af de to hold, der læser dette råd. Men Silkeborg har de største muligheder for at udnytte det og måske fremprovokere et rødt kort og/eller få scoret et mål, evt. på straffe.  Skal egentlig halvgarderes, men jeg tager chancen og siger 2.

Randers FC´s spillere

Ousted er inde i en god stime, og den kører til begyndelsen af september, hvor det bliver hverdag igen i en måneds tid, hvorefter han får næsten i plovfuren igen. Der er en del svingende horoskoper i truppen, så de kommer ikke helt væk fra bundholdene.

Johnny Thomsen står meget flot, men ikke i september

Anders Egholm er lidt for svingende

Mads Fenger er svingende og skal passe på skade.

Chris Sørensen kan blive klubbens bedste spiller i de næste to sæsoner.

Alexander Fischer spiller flot

Remco van der Scharf får en skidt periode i de kommende måneder.

Tamboura vil få stor fremgang

Anfører Keller står ikke ret godt

Rasmus G. Hansen har et par dårlige sæsoner nu

Bjarnason er svingende

Lasse Rise har rigtig mange spændinger og skal passe på skader og udfald i kampene.

Tidiane Sane står godt, undtagen i oktober

Kamper er også god, men ikke i september og oktober.

Ronnie Schwartz er ikke på toppen.

Frank Kristensen svingende på grund af Saturn, især i vinterpausen og frem til og med marts. Måske sætter han termin på sin aktive karriere her.

AGF´s spillere

Mange AGF-spillere hænger astrologisk set, så der bliver til for få points i efteråret. En af dem, der hænger, er anføreren, og det er ikke så smart. Randers har flere spillere end AGF, der er gode nu, men man skal naturligvis huske, at de er oprykkere, så de vil mestendels friste i et liv blandt de fire sidste i tabellen, måske sammen med AGF, Esbjerg og Brøndby. Der kommer sikkert et par trænerskifter i løbet af efteråret, Skarbalius ligner et af dem. Todd fra Rander SKAL jo skiftes, da han kun er afløser.

Hvad angår AGF ser det sløjt ud på de fleste poster, så selv om enkelte spiller står nogenlunde, trækker gennemsnittet ned. Selv om træneren har et godt horoskop, bliver det svært at trække holdet op, men han er den rigtige mand til opgaven.